Durere de cap dupa cezariana

Durere de cap dupa cezariana | Autor: eimotto

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici

O prietena de-a mea a nascut joi prin cezariana cu rahi-anestezie.
Problema este ca de sambata are o durere de cap infioratoare care nu a cedat la calmantele administrate in spital (ketonal in principal). Ca sa il alapteze pe pitic cineva trebuie sa ii tina capul pt ca altfel nu poate

M-a rugat sa intreb fetele care au trcut prin asa ceva:
1. cate zile o sa o mai doara capul
2. daca durerile v-au cedat cu ceva anume (altceva decat ketonal)

Multumesc

Mamica de Iulia Eleni(06.02.2004) si Yannis Victor (09.04.2007)

Poze

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Aveam in salon o tipa care a fost in aceeasi situatie...din pacate nu stiu daca faptul se datora anesteziei (eu asa cred) sau avea alta cauza. Nici ea nu a scapat de dureri pana cand s-a externat. Nu stiu, insa, cum s-a mai simtit dupa.

Mari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Se poate sa fie de la anestezie.
Cel mai bine e sa consulte un doctor sa nu aiba altceva.

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maricar spune:

Si eu am facut rahi-anestezie la cezariana, dar din fericire nu am ramas cu durerei de cap, desi l-am miscat tot timpul in sala de operatie, sa-mi vad odorul.Am avut o prietena care avea astfel de probleme si stiu ca a scapat la ceva vreme de dureri. Daca aflu ce tratament a urmat, revin cu un raspuns.

mariavlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tierry spune:

Sa incerce cu Quareline? Asta daca nu o fi contraindicat in alaptare...asta chiar nu stiu..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

E nasol. Dupa cezariana trebuia sa ramana nemiscata cu capulpt. o perioada. Stiu multe cazuri care au ramas cu durerile de cap, dupa nastere sau dupa alte operatii care implica anestezie. Di pacate eu asa am auzit ca nu ar fi nici un remediu. Poate daca ar intreba un dr. ca ei sunt cei mai in masura sa-i dea un trat.

Noi 2 singurei

Cum creste pisoiul nostru

10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriella spune:

eu cand am nascut tot asa era cu mine in salon o mamica care a nascut princezariana cu Rahi-anestezie. A doua zi avea o durere de cap de urla mai rau decat cele care nasteau. Nu-i trecea cu absolut nici un fel de medicament. A 3-a zi a venit anestezistul s-a uitat la ea, au luat-o pe targa pt nu statea nici macar in picioare si au dus-o in sala de interventii.
Dupa vreo 10-15 s-a intors pe picioarele ei si nu o mai durea absolut nimic. ba chiar a coborat 2 etaje sa-si cumpere apa. si nici n-am mai auzi-o sa se vaite de cap.
Am intrebat-o ce i-a facut si mi-a zis ca i-a luat sange din mana si i l-a injectat in coloana. Totul a costat-o 50 Roni
Eu as sfatui-o sa i-a legatura cu medicul care i-a facut anestezia.
Multa sanatate prietenei tale!

Adriella si Octavian Radu (25.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caliopy spune:

eu am nascut prin cezariana acum 5 luni.intr-adevar acele dureri de cap nu cedeaza decat daca stai culcata si atat ...zici ca nu mai esti om si ai impresia ca nu mai cedeaza...sa stii totusi ca cedeaza daca bea un pic de CAFEA si daca iese la AER CURAT...SI COMPRESII RECI ...dar cam dupa 2 saptamani numai are nici un fel de durere.si eu dupa nastere m-am refacut dupa operatie ,dar din cauza la acele dureri de cap de abia tineam ochii deschisi si stateam numai culcata ...a fost cea mai rea parte in legatura cu cezariana ...aaa si sa se uite la bebelush ...mie imi trecea cand o admiram ....cu rabadare o sa treaca si sa-i dea sa suga stand culcata pe o parte ca nu ii nici o problema eu asa faceam.

casandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Eu am avut dureri de cap insuportabile dupa cezariana,imi amintesc ca la mometul respectiv,acum aproape 12 ani,mi s-a spus ca-indiferent daca fac sau nu tratament,in 7 zile trece si asa a fost!

Dupa 7 zile mi-a trecut,o luna mai tirziu am avut o recidiva dar de o singura zi!Oricum au fost niste dureri cumplite-care se mai ameliorau la consumul de cofeina,zi si noapte!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

eu am fost la fel, credeam ca imi pierd mintile de durere, nu puteam tine capul drept. a durat vreo 4 zile, oricum intensitatea durerilor scade.
mie in spital mi-au dat Quareline, atata am luat, ma ajuta, oricum
sanatate multa
sora mea mi-a facut atunci un masaj cu spirt in cap, stiu ca m-a ajutata enorm de mult.
ma durea in asa hal incat si ochii ii tineam inchisi, la orice miscare simteam ca mor de durere.
sanatate multa

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Sa bea o cafea tare, stiu din proprie experienta.

Mergi la inceput