* Ghiocei de martie-aprilie 2006 * (37)
Raspunsuri - Pagina 5
aalina2003 spune:
Ciuf, Ana a cazut pe burta,deci s-a lovit la buza si la nas,nu la cap..multam de intrebare.Oricum, ea e bine..da'nu prea vrea sa manance la pranz,bine asta nu de alaltaieri,ci de vreo cateva zile.O fi de la caldura..stiu si eu? iaurt,branzica,fructe primeste relativ bine in timpul zilei,dar mancare solida aproape numai seara. Drept urmare,i-am pus un bibe culapte in manute inainte de somnul nr 2 si
l-a baut, dar sper sa-si revina in cateva zile.
Ada, cum incerci tu sa vb cu Micaalsa,pe mess? Cred
ca-inecajita cu Iulia,cu tratamentul si doctorii, stii povestea.Cel putin aici eu nu am vazut sa fi spus tu ceva"gresit",deci..come back!
Ieri ne-am intalnit cu Tudor si Cameliada si am avut o sedinta foto..cand o sa aiba timp Camelia,o sa puna si pozele.Copilasii nostri nu se prea joaca impreuna,ci e care incotro,dar noi am stat un picut de vorba,atat cat ne-au lasat ei,desigur.Sigur o sa repetam figura,poate chiar maine.
mari78 spune:
Buna mamici !
Intru scurt, sa va spun ca am pus si eu cateva pozici cu printesa mea, aici http://new.photos.yahoo.com/marybat_78/album/576460762404480140, daca nu merge, in albumul Poze Teodora 1 an+
Pupici multi de la noi
Mari si Teodora Maria (26.03.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marybat_78/my_photos
"Eu muncesc, tu muncesti, el fura" - conjugarea verbului "a munci"
adar spune:
Ciufu, :( imi pare rau ca si pe tine te doare :((!!! E ingrozitor! Dar cica daca mai slabesc, nu mai e chiar asa urat! Sa vedem!
Alina, aici mama, i-am tot transmis una alta, si ... nimic. Dar daca zici tu ca n-am gresit, acilea-s ;)
Ma duc tai! Pup fetele!
PS: Andrushka, nu stiam de ce sa ma laud
Abia azi, plimbandu-ma pe afara, mi-am amintit!!!
Asadar ... AM ASPIRATOR DE LA ROMANTICAAAAAAAA !!!!!
_
adar si MAIA
minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
ciuf spune:
Rocsana, bravo ca ai gasit pasapoartele. Nu mai ai dureri de cap acum.
Referitor la drum, pot sa iti spun decat curaj si inainte. Cumnata ta a vrut sa spuna ca la altitudine o punga de potato chips se umfla si se poate sparge.
Anul trecut cand am fost in California, la ocean, am carat in masina o minge de fotbal. Eh, pe plaja mingea era dezumflata (doar eram la nivelul marii), ne jucam cu ea asa moale, iar cand am trecut de Nevada si am inceput sa urcam catre statele invecinate Colorado-ului mingea incepea sa se umfle. Cum am intrat in statul nostru, Colorado, mingea era tare.
Multi impacheteaza in vid mancare la altitudine mare tocmai pentru a preveni eventualele explozii. Stiu ca aici, in Colorado, se impacheteaza tot felul de chipsuri.
Deci care e baiul cu punga de se umfla la altitudine mare? Asa ca nu lua in seama aspectul asta.
Singurul sfat ce ti-l dau e ca la aterizare si decolare Maria sa pape ceva, sa suga biberonul sau suzeta pentru a nu i se infunda urechile. O caciulita pe cap sa nu raceasca. De multe ori astia dau aerul conditionat cam tare.
In alta ordine de idei, Maria nu prea o sa aiba astampar pe scaunul ala atatea ore. O sa vrea sa umble. Vei avea basinet pentru ea, sa doarma in el?
Asta ar fi singura mea ingrijorare. Tie iti va fi greu ca trebuie sa stai dupa ea sa misune. Merge si sotul sau vei fi numai tu cu Maria?
Vezi ca mai sunt subiecte cu copii mici pe avion.
Ia cat mai multe jucarele (eventual noi), carticele, ce crezi ca ii place ei mai mult ca sa fie cumintica.
Va pup.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
kim spune:
Adar, bine ca te-ai intors, ti-am simtit lipsa. Nu m-as mira sa aflu ca multe avem discopatie si nu stim, pai de la greutatea sarcinii, a copilutilor nostri, pozitii gresite si cate si mai cate... Ai facut radiografie?
Mari, Teodora e suberbissima! O frumusete! si imi place mult de tot ia ei... nu stiu de unde sa fac si eu rost de asa ceva...
Nshiro, ma bucur pt tine ca plecati in Ro, meriti o vacanta ca asta si vei vedea ca va fi bine, nu-ti fa probleme, draga de Ciuf te-a sfatuit cat se poate de bine. Tot visez si eu la o vacanta la mare... In legatura cu toaletele, sunt sigura ca fetele din tara te pot ajuta cu idei, sfaturi, dar tot tu vei alege, proba, gasi ceva pe gustul tau care sa te prinda bine. Si la urma urmei ce are daca nu esti imbracata dupa ultima moda din Ro? mie mi-ar face placere sa te vad intr-o tinuta made in Japan.
pupi
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
Stefanna spune:
Catrinutza, Alinaalex... fetele sa aveti vacanta frumoasa la mare si vreme buna.Sa veniti cu poze mistoace, si povesti faine.
Kim si eu la fel ca tine, visez la o vacanta la mare.de cand m-am casatorit(adicalea de 4 ani) nu am mai vazut marea.Si eu sint o asa mare RATA, iubesc apa la nebunie.Lacurile astea de prin Ontario, nu imi place deloc... au o apa aiurea, nici plajele nu ma impresioneaza.Sint vreo 2 locuri, pe undeva ,mai sus de Toronto, amenajate cica precum staiunile noastre, dar nu am apucat sa ajung, si nici nu cred ca se va intampla aceasta minune vara asta.
Delia si Nshiro, spor la pregatiri pt vacanta de acasa.
Mari vazut Teodora, placut si pupam de confirmare ca ne-a fost draga.
Adar sanatate muuulta! Ti-au propus astia sa te bage la "cutit"? Sau diagnosticul a fost pus de internist?! caci chirurgii nu prea scapa nici o ocazie de "taiat" , chiar daca se mai poate amana cumva cutitul.
Catrinel... om fi de un leat de ne e frica asa de tare de initiativa bebe 2.Pe unde mai sint poze cu oana, ca nu am mai vazut-o de multisor
Noe... cam fugace prezenta ta pe aici.Ai cumva motive?
Noi invatam sa facem la olita... pana una alta sintem fabrica de spalat chilotei si covoare!!!!!!!!!!
Va pupam
Stefanna si Bianca-Nicola (22 martie 2006)
alorea16 spune:
Doamne fetelor ce ploaie ne prinse in parc la Moghioros. Nu stiam cum sa ajung cu bebe mai repede acasa. Am stat ce am stat la adapost in scara unui bloc dar tot prin ploaie am luat-o ca sa ajungem acasa. Sper sa nu ne intoarca raceala ca nu stiu daca mai rezist sa-l vad pe bebe cum se chinuie.
Adar sanatate multa. Si eu am niste dureri groaznice de spate nici nu pot dormi de durere. Nu am fost inca la doctor dar spre cat de curand sa ajung.
Fetelor public ffff putine poze cu puiutul deoarece sotul meu nu este de acord cu asa ceva .
pe toata lumea!
ANA si CRISTIAN
UITE CUM CRESC
GALUSCA MEA
adar spune:
Multumesc din suflet pentru urari, chiar am nevoie de toata sanatatea trimisa de voi ...
Am fost la medic, am facut radiografie si verdictul e ca, asa cum a zis si Ciufu, cu asta mor. Nu se opereaza, ca zau m-as fi dus.
Iar voua va recomand sa mergeti la medic mai repede, pana nu e tarziu!
pentru voi!
A trecut ceva vreme, dar am o scuza dureroasa, asa ca probabil ma vei ierta:
LA MULTI ANI AIDA, sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si la fel de multa fericire!!!
Si ca sa vezi ca sunt sincera si nu a fost cu intentie intarzierea, iti doresc tot binele pe care mi-l doresc mie!
LA MULTI ANI!
_
adar si MAIA
Delia21 spune:
NSHIRO,scumpa Rudy a zburat prima data la 10 saptamani 3 ore catre Florida,apoi in Romania prima data la 4 luni,acum va fi a 3-a oara cand traversam oceanul......si da,asteapta-te sa fie obositor caci daca ti fata in brate si ...chiar daca nu o ti si are locul ei,nu ai avea voie sa adormi daca esti doar tu cu ea.Si pentru ca e zborul asa de lung sa nu uiti la fiecare o ora sa te ridici de pe scaun si sa te plimbi cu Maria....exista riscul sa faci chegulete de sange daca stai atatea ore pe scaun dar sunt sigura ca Maria va fi curioasa sa cunoasca ceilalti pasageriDar nu iti fa prea mari griji.Si asigurate ca ai in bagajul de mana cateva schimburi de hainute pentru micuta si pentru tine in cazul in care.....vomita fata si....neaparat hainele in care te imbraci si tu si micuta sa fie cat mai lejere .Felicitari pentru gasirea pasapoartelor....mi s-a intamplat si mie ....si imi venea sa ma sui pe pereti de ciuda.
Mari am vazut si noi o Teodora dulce foc!!!!
adar spune:
ANDREEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ....
AM TRIMIS 2 MAILURI CU POZELE LU' FATA MAMII, SI NU SUNTEM IN CONCURS ... DE CEEEEEEEE ?????
Ca acum daca am aspirator, vreau si teveu ...
_
adar si MAIA