Bubita la ochisor.....
Raspunsuri - Pagina 2
cristina78 spune:
Cand am fost prima data la doctor mi-a spus clar:fara ceai de musetel,fara comprese etc.....,doar Kanamicina.
Am sunat acum la doctor acasa si a plecat deja in provincie...nu stiu ce sa zic,in alta parte nu ma duc ca cine stie peste ce tampit mai dau .
Il astept pe el sa se intoarca si pana atunci continui cu Kanamicina.
Pupici.
CRISTINA&CRISTINA(1 AN SI 6 LUNI PE 25.06.'03)
ralu spune:
Scuze!!!
Am scris ulcior in loc de urcior!!!!
Tot timpul gresesc!!
Scuze inca o data!!
Adi s-ar putea sa ai dreptate!! Eu asa stiam ca se stergea la ochi prietena aia a mea. Dar asta se intampla acum vreo 15 ani in urma!
Evident doctorii stiu mai bine!!!
Inca o data scuze pentru gresala!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
quote:
Originally posted by adi65quote:
Eu stiam ca ulciorul tine cateva zile bune si stiam ca trebuie uns cu ceva. Incearca sa o stergi cu ceai de musetel. Eu nu am avut ulcior, dar aveam o prietena care a facut asa ceva
Noi cind am fost cu copilul la oftalmolog ne-a spus sa n-o stergem niciodata cu ceai de musetel la ochi, doar cu ser fiziologic. Nu avea urcior avea conjunctivita dar nu cred ca conteaza.
Adi tatal Anei-Maria
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=adi65
Da asa mi-a spus si mie ca nu este bun ceaiul de musetel.
Pupici la bebici
CRISTINA&CRISTINA (1 AN SI 6 LUNI PE 25.06.'03)
ralu spune:
Da, Cristina, daca doctorul ti-a spus fara musetel inseamna ca are dreptate. Uite ca de acum sa stiu si eu.
Te pup!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
lexi spune:
Stiam ca laptele de mama ajuta tare bine la curatarea ochisorului, cu toate ca-i metoda de gen babesc. N-ar strica sa-i picuri un pic, e steril si rau n-are cum sa-i faca.
Sa va faceti repede bine!
simonab spune:
Si fata mea la nici o saptamina dupa ce am nascut-o a facut conjunctivita si am data-o cu un antibiotic unguent (urla si nu statea de nici o culoare), am sters-o cu o solutie oftalmologica Ocal si o sterg de atunci des cu ser fiziologic si din cind in cand acest Ocal care-i nemaipomenit. Mi-a zis si mie cineva sa pun laptic de al meu pe ochisorul fetei si am pus si laptic. A trecut dar nu stiu ce a ajutat: lapticul/unguentul/solutia ???
Sanatate !
simonab