Bubita la ochisor.....
Sunt tare suparata de ieri m-a apucat
I-a iesit fetitei mele un fel de bubita la ochisorul drept pe pleoapa superioara spre unghiul intern al ochiului.
Este o umflatura gen ciupitura de tantar dar nu are nici un fel de punct unde sa se vada ca ar fi ciupitura.
Am fost aseara cu ea la si mi-a zis ca pare a fi un chistulet sa-i dau cu unguent oftalmic Kanamicina si peste vreo 10 zile sa merg din nou sa o vada.
Inainte sa merg la el mi-a zis o doamna ca a mai vazut la un copilas asa ceva si ca a fost operat
Voi ce parere aveti?A-ti mai auzit de asa ceva???
CRISTINA
Raspunsuri
adi65 spune:
Eu zic sa mai astepti. Si fetita noastra a avut o bubita tot pe pleoapa superioara, parca semana mai mult cu un cos, dar acum nu o mai are si nu i-am facut nimic.
cristina78 spune:
O are de vreo 3-4 zile si parca s-a mai marit putin.Nu stiu ce sa mai zic ca m-a terminat oricum.Cand o vad cu ochisorul rosu si putin inchis mi se inmoaie picioarele.
CRISTINA
Marianar spune:
Si Vladut a avut o umflatura asemenatoare cu cea descrisa de tine pe pleoapa si i-am dat cu un strat subtire de nidoflor si in 2-3 zile i-a trecut.
Multa sanatate!
Pupici!
adi65 spune:
quote:
O are de vreo 3-4 zile si parca s-a mai marit putin.Nu stiu ce sa mai zic ca m-a terminat oricum.Cand o vad cu ochisorul rosu si putin inchis mi se inmoaie picioarele.
CRISTINA
La noi nu se cunostea decit cind tinea ochii inchisi, in rest totul era normal. Cred ca-i altceva.
adi69 spune:
Mai Adi 65 ,stateam si ma gandeam cand am raspuns eu la subiectul asta...Trebuie sa casc ochii bine de-acum...
Dia si bebe Rucsi
cristina78 spune:
Azi dimineata am simtit caCand s-a trezit avea ochisorul rosuCred ca s-a spart bubita aia si i-a curs ceva de genul sange + puroi ca avea ochisorul lipit .
Am simtit ca-mi fuge pamantul de sub picioare.
Am curatat-o cu un pic de apa plata si i-am dat din nou cu Kanamicina.Azi ma duc din nou cu ea la doctor...
CRISTINA&CRISTINA (1 AN SI 6 LUNI PE 25.06.'03)
ralu spune:
Cristina, oare nu o fi ulcior(sorry- urcior)?
Multi pupici fetitei tale si insanatosire grabnica!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
cristina78 spune:
Nu stiu Ralu ce sa zic,dar crede-ma ca m-a terminat.
De obicei nu sunt panicoasa ,dar cand nu stiu EXACT despre ce este vorba ma sperii.
Multumesc,sa dea DUMNEZEU.
CRISTINA&CRISTINA(1 AN SI 6 LUNI PE 25.06.'03)
ralu spune:
Eu stiam ca ulciorul(sorry-urcior) tine cateva zile bune si stiam ca trebuie uns cu ceva. Incearca sa o stergi cu ceai de musetel. Eu nu am avut urcior, dar aveam o prietena care a facut asa ceva. Dar cred ca doctorul este in cel mai masura sa iti spuna. Incearca sa nu te sperii!! Daca este urcior poate sa fii luat de pe afara. Sa fi pus manuta pe ceva sau stiu si eu.....Eu zic sa o stergi cu ceai de musetel pana te vei duce la doctor. Sa schimbi tot timpul tamponul cand o stergi cu musetel ca sa nu mai apare si alte bubite in alte parti ale ochiului! Nu stiu daca m-am facut inteleasa!!! Oricum este bine ca te duci la doctor.
Iti tin pumnii si va pup pe amandoua!!!
Multa sanatate!
Ralu-mamica Ioanei
adi65 spune:
quote:
Eu stiam ca ulciorul tine cateva zile bune si stiam ca trebuie uns cu ceva. Incearca sa o stergi cu ceai de musetel. Eu nu am avut ulcior, dar aveam o prietena care a facut asa ceva
Noi cind am fost cu copilul la oftalmolog ne-a spus sa n-o stergem niciodata cu ceai de musetel la ochi, doar cu ser fiziologic. Nu avea urcior avea conjunctivita dar nu cred ca conteaza.