POSTA ROMANA, o posta de rahat???
Raspunsuri - Pagina 2
helbi spune:
quote:
Originally posted by rallquote:
Initial creeata de Aaka
Mai nimic nu ajunge acasa in afar de vederi care nu sunt incluse in plic.Au ajuns sa nu livreze nici macar scrisorile simple.
Confirm 100%!!
Sora mea locuieste in Canada, si mai mult de 80% dintre felicitarile ori scrisorile trimise in plic nu au ajuns niciodata la destinatie. In schimb, vederile simple ajung mereu.
F. urat...
Si eu daca trimit vederi simple, ajung, dar plicurile normale (in care de obicei au fost poze - iar plicula fost cintarit la posta, ca sa stiu cit sa platesc diferebnta) nu au mai ajuns.......si bani inauntru nu aerau, asa ca puteau sa-l lipeasca si sa trimita mai departe acele poze, care pt familia mea insemnau f mult, iar cei de la posta le-au aruncat cu siguranta!
lili_ka spune:
cu posta romana am cele mai neplacute experiente. ultima oara am trimis in tara un plic cu valoare declarata. vazand ca dupa o luna nu ajunge am facut reclamatie la posta de aici , dupa ce im prealabil am urmarit drumul scrisorii. a ajuns la bucuresti se de acolo nimeni nu mai stia pe unde a ajuns. posta de aici din germania mi-a raspuns ca posta din ro le-au raspuns ca dupa ce plicul a ajuns la bucuresti nu mai stiu ce s-a intamplat cu el. a disparut. deci la bucuesti s-a semnat de primire dupa care a disparut. unde? nimeni nu stia sa dea raspuns. drept pentru care posta germana mi-a returnat valoarea declarata de mine plus costurile de expediere a plicului.
la fel popt spune ca la destinatie nu ajung decat vederile . plicurile dspar in ceata.
silvia_popa spune:
Am trimis 7 vederi simple acum 3 saptamani din care numai una a ajuns Si problema cea mare e ca zilele astea trebuie sa trimit o gramada de acte importante in Romania si nu stiu cum o sa fie, o sa folosesc serviciu de curierat, dar nu exista garantii pentru nimic
luizza spune:
Nu stiu ce sa zic......eu zic ca cei din ro sunt de vina
Acum vre-un an fratele meu i-a trimis mamei mele din Portugalia un tel mobil nou nout ,in cutie,cand a ajuns mama acasa si a deschis pachetulin cutia telefonului erau bagate pungi si ziare(romanesti)si mai erau doar instructiunile telefonului ca telul nu mai era
va dati seama saraca
plus cati bani i-a trimis si nu i-a primit
In schimb eu de aici (Israel) nu am avut niciodata probleme
adica tot ce am trimis rescomandat a primit
suzana95 spune:
Si eu am trimis la Brasov, in 2003, un plic recomandat cu 4 fotografii si o mica scrisorica; nu a mai ajuns niciodata la destinatar. O verisoara, care lucreaza ca diriginte postal in Brasov, a verificat tabelul sosit de la Bucuresti si plicul nu a fost pe lista; cred ca la Buc. l-au luat, crezand ca sunt bani. Din Canada au plecat sigur. Cand am trimis acte, am folosit DHL($100 ptr. un plic mai maricel), dar in 2-3 zile au sosit. Eu cand mai trimit scrisori simple(felicitari), scriu pe plic "nu sunt bani".
speed spune:
aaka,acum citiva ani intr-adevar nu ajungea nimic-da nimic!-din ceea ce trimiteam in Ro.indiferent ca simplu,recomandat,sau posta rapida.stiu ca am trimis recomandat primele poze cu fetita mea in Ro,mamei mele,si n-au ajuns nici in ziua de azi.am facut reclamatie la posta de aici si mi-au raspuns ca au urmarit traseul plicului,mi-au dat datele exacte cind a parasit Irlanda dar mi-au raspuns ca pe data de cutare a ajuns la Bucuresti si de acolo s-a pierdut urma...??!! recunosc ca n-am facut reclamatie postei romane.in schimb,cam de un an,ajunge cu bine tot ce trimit si si primesc rapid ce mi se trimite. sper sa nu cobesc,ca tocmai a trimis si sotul meu niste imputerniciri si inca n-au ajuns desi cam trebuiau sa ajunga...
capcaunul spune:
Nu mai folositi posta romana caci nu s-a schimbat nimic pe-acolo de pe vremea lui ceasca. Aceiasi oameni, aceleasi mentalitati.
Pentru colete sau plicuri de valoare apelati la companiile de curierat consacrate (Fedex, UPS, etc). Mai bine dai un ban in plus decat sa plangi dupa si mai multi bani dupa.
Elenalove27 spune:
Eu am trimis in Romania pachete si nu au ajuns nici in ziua de azi!
Am trimis si din USA dar si din Japonia scrisori recomandate cu poze si tot nu au ajuns!!!
Cand eram in Japonia am trimis plic cu actele pentru reinoirea pasaportuluiNu au ajuns!...cate si mai cate...
Am trimis in Romania din Japonia un plic recomandat cu acte importante...am ajuns eu in Romania inaintea plicului...am facut reclamati peste recalatii iar cand au vazut ca nu mai scapa de mine A APARUT PLICUL MEU, normal ca era desfacut, iar actele erau intacte dar se vedea ca era mototolit...cine naiba stie de prin ce container de gunoi l-au scos
Acum stau cu frica ca am sa trimit pachet pentru nepotica mea in Romania si stau ca pe ace, de cand trimit pana ajunge
Parerea mea este ca la posta in romania lucreaza foarte multi de pe timpul lui ceasca si sunt invatati sa "fure" tot ce le place
speed spune:
quote:
Originally posted by capcaunul
Nu mai folositi posta romana caci nu s-a schimbat nimic pe-acolo de pe vremea lui ceasca. Aceiasi oameni, aceleasi mentalitati.
oh, ba da,s-au schimbat multe,sunt mult mai obraznici acum......eram in ro acum 2 ani si m-am dus la posta sa trimit un pachet soacrei mele,aflata tot in ro dar in alta localitate.ma duc io frumos cu pachetul,intru,posta goala,nu era inchisa dar clienti nu erau dar nici dupa "tejghea" nu era nimeni...stau eu si ma invirt,citesc toate afisele de pe pereti,studiez si niste telefoane cu cartela,am fost martora -prin vitrina-a unui accident de circulatie,imi dreg glasul,ma apuc sa ma distrez cu telefoanele cu fise-imi sun mama care era acasa -si astfel am aflat ca micuta mea zbiera dupa mine-si ca urmare m-am hotarit sa trec la fapte ,adica mi-am intins gitu dupa tejghea si am zis,buna ziua,e cineva aici?? eram sigura ca nu va raspunde nimeni da am sarit de 2 metri cind o voce sinistra a raspuns de undeva din adincimile postei :"ce dumnezeu, nu mai poate omul sa bea linistit o cafea!!!"
viorela hoff spune:
Fetelor, a mai fost o discutie asemanatoare pe forum acuma vreun an, imi aduc aminte ca o fata din america parca, spunea ca a trimis un plic cu poze si ca sa fie sigura ca ajung a scris pe plic direct "draga posta romana, in plic se afla doar poze de familie....etc." si plicul a ajuns in timp record!
sa stiti ca metoda asta am aplicat-o si eu si a dat roade, inchipuiti-va!
cat despre posta romana, eu am lucrat mult timp cu ei in ro si am avut doar experiente neplacute.
Vio