bb+mami in spital - asa e peste tot ????

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciufulici spune:

Taticule, fii alaturi de ei cat de mult poti. Forta gandirii pozitive invinge. Numai bunul dumnezeu stie ce e in sufletul celui mic si al mamaei. Trebuie sa credeti cu adevarat ca el o sa fie bine. Nu stiu cat de indicat este sa ii aduci acasa daca problemele nu au prins un contur real.
Indiferent de ce spune chiar si aici pe forum, personalul medical are o datorie si unii chiar si-o fac bine.
Ce parere aveti depre cei care merg in urgente, traumatizati accidentati unde viata e de un fir de ata si contra cronometru, asteapta pesonalul medical ceva de la cineva sau au intrat direct in sala sau in priza cum se zice? Trebuie avut si putina incredere in medicina ca de nu ce rost ar mai avea discutiile noastre aici pe forum?!

Am incredere ca puiul mic o sa fie bine iar mamica o sa fie rasplatita de catre puiul ei cu zambete si gangureli care o vor face treptat, treptat sa uite aceste zile.

Sanatate maxima va doresc oriunde ati fi.
Ciufulici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July spune:

Draga Ciufulici,
In numele tuturor celor din lumea medicala-MULTUMESC!Ma bucur sa aud pe cineva care apreciaza munca celor in halate albe.Inca mai exista cadre medicale care isi fac munca cu daruire.
SANATATE TUTUROR!
July si bb.Teodora
In privinta punctiilor venoase,experienta isi spune cuvantul.In general si nu vreau sa jignesc pe nimeni,asistentele care lucreaza zi de zi cu "linia vietii' pot "prinde" o vena din prima(cele din urgenta,reanimare-anestezie sau sali de operatie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns talexia spune:

Multumesc! Multumesc! Multumesc! Pentru sfaturi, pentru incurajari, pentru idei! De vineri suntem acasa! BB inca mai plange, mai ales seara, iar noaptea e o continua maraiala... Si avem dubii mari referitoare si la diagnosticul pus si mai ales la tramentul facut. Suntem inca in cautuari. Mai ales, in cautarea unui medic pediatru in care sa putem avea incredere. Oricum, nu m-am gandit niciodata ca, asa..., cateva cuvinte pe net, din partea unor oameni pe care nu i-ai vazut niciodata, pot face atat de mult. Am avut tot timpul senzatia ca, niste prieteni buni si vechi, plecati pentru moment undeva departe, au incercat sa ne ajute cum au putut mai mult si mai bine. Multumim!, inca o data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

Ati dat dovada de foarte multa putere , dragi mamici si tatici ! Am citit cuvant cu cuvant tot cosmarul prin care ati trecut fiecare dintre voi ! Slava Domnului ca , dupa atatea chinuri , cei micuti s-au facut bine !
Sanatate tuturor !

Mergi la inceput