Au inflorit teii.....

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns joxy spune:

Daaa.. sunt alergic. Pana am iesit afara din scara blocului nu stiam de ce am mucii in barba (scuzati limbajul).
Afara erau teii infloriti. Minunat. M-am intors acasa si am mai luat o pastila.
Iubesc acest moment.

Cu respect,
G.

www.siteaudit.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

da, si la noi am inflorit si azi am constatat cu stupoare ca orasul in care locuiesc ar trebui denumit "orasul teilor"!
chiar am focut o plimbare per pedes , tei pe strazi, in curtile oamneilor, cine spune ca nu sunt tei in Germania?
a fost o zi superba, am descoperit teii!
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudela spune:

Intr-adevar mirosul florilor de tei e inconfundabil...Si, de multe ori teiul reuseste sa ne aduca linistea mult dorita chiar si printr-o cana de ceai...

http://tt.lilypie.com/Sj0fp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

Chiar astazi ma plimbam cu micutza mea pe aleea noastra si sunt peste tot tei.M-am oprit fara sa-mi dau seama si am facut putina aromoterapie cu mirosul imbietor al florilor de tei.
Si mie imi starneste amintiri frumoase,TEIUL.Stateam ca doi porumbei in parc sub un tei pe vremea asta si ne "imbatam" cu acest miros deosebit.

As vrea sa pun o pozie foarte frumoasa,specifica acestui subiect,care este scrisa special pentru copii si cine stie poate ii invatam pe micutii nostrii aceste minunate versuri.

TEIUL

Teiule inmiresmat,
Padurea ai parfumat.
Si vestea s-a raspandit
Ca tu iar ai inflorit.
Vin albine gospodine
Sa adune de la tine
Polenul mirositor,
Sa-l duca in stupul lor
Si in fagurii de ceara,
Sa il puna in camara,
Din el miere sa ne faca,
Aromata,sa ne placa.
Vin copiii dupa ele
Sa adune floricele,
Sa le puna la uscat
Pentru ceaiul fermecat
Ce tusea o potoleste
Cu miere de se-ndulceste.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

Am fost astazi cu fiica-mea in Ascona, un orasel micut si frumos de pe malul lacului Maggiore... M-am plimbat pe aleile pline de copaci infloriti (diferiti, necunoscuti mie), dar mirosul teilor mi-a umplut inima, sufletul si gandurile... mi-am adus aminte de romania, de copacii de la tara de la bunica, de eminescu, de copou, de copilarie si mai ales de adolescenta...
Un gand curat incarcat de aroma de tei tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

Este ciudat sa raspund aici dupa ce am aordat subjectul cu sinuciderea

Flori de tei
O floare
Poate prea mica
Pentru un Parfum
Atat de mare

Gingasia
Parfumului de tei
Eu l-am pus bine
In Inima mea
Alaturi
De mirosul
Nisipului incins-de Soare-ars
De mireasma
Ploii de primavara-mustind-de-Viata
Si de parfumul
Pielii celei care a fost
Alaturi de Mine-candva

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Cred ca este singurul parfum care reuseste sa acopere mirosul poluarii, al prafului si mizeriei... Am curaj sa trag aerul adanc in piept, si nu ma deranjeaza nici galagia traficului, nici caldura zapacitoare care pulseaza din asfaltul si cimentul gri si prafuit. Sunt calma.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS
www.telefonie-mobila.ro" target="_blank">FITZE MOBILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ma intreb, daca cumva teii ar fi infloriti toata vara, daca ne-am bucura atat de mireasma lor.
Pana atunci, haideti la plimbare pe seara sau in zori, ca atunci e cel mai dulce miros.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

Au inflorit...si-mi place cum miros... dar azi de dimineata era sa nu mai pot deschide usile la masina de lipite ce-au fost . Eram foarte mandra ca am gasit loc de parcare la umbra...de acum in soare sa stea!!! Acum tre' sa cotizez la spalatorie..Iar daca da vre-o ploaie...aveti grija pe unde calcati ca aluneca rau de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Mirosul de tei in vechiul targ al Iesilor e asociat, cred, cu Eminescu, cu viata aceea de targ bonom si parca n-are nici o legatura cu vanzoleala si agitatia urbei de azi...doar mirosul e acelasi...nemaipomenit

aime

Mergi la inceput