Au inflorit teii.....

Au inflorit teii..... | Autor: Sheannamp

Link direct la acest mesaj

pe strada mea.
Si miros aproape indecent de frumos.
Poate ca nu e neaparat locul potrivit sa va reamintesc sa deschideti fereastra sau sa dati o fuga pana in parc si sa trageti adanc aer in piept. Dar momentul sigur nu trebuie pierdut caci florile de tei se trec asa de repede...
Pentru altele e timp destul dar pentru un moment plin de miros de tei niciodata nu ne gasim timp....si e pacat.

Asa ca, au inflorit teii, dragi prieteni....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Multumesc pentru mesajul tau... Chiar o sa ies in dupa amaiaza asta special.... sa miros teii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misulescum spune:

Da,au inflorit...si cand le simt mirosul,gandul imi zboara inapoi in timp,ehhee ,prima mea dragoste ,primul sarut adevarat,primii fiori ce-i simteam,si credeam ca asa va fi toata viata .

Niciodata n-o sa vreau sa cred ca florile de tei sunt bune si la ceai.
NU !!
Pentru mine teiul e iubirea,e amintirea pe care n-o s-o uit niciodata ,
e numele baiatului care m-a iubit ,dragostea vietii mele,si un nume asa frumos,Ionut...
Ei ,dar au trecut 21 de ani,si chiar daca teii infloresc in fiecare an,si au acelasi miros ametitor ,baiatul nu mai e in viata mea....

Multumesc ,Sheannamp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ce frumos,
i-mi aduce aminte de studentie ,ca infloreau exact cind eram in sesiune ,si dupa ce ca eram ametiti de atita toceala ,iei reuseau sa ne imbete de tot.

tinerete ,tinerete
vreau sa miros o floare de tei ,dar este prea departe.

monica mami de print

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brendamitran spune:

quote:
Initial creeata de Sheannamp

pe strada mea.
Si miros aproape indecent de frumos.
Poate ca nu e neaparat locul potrivit sa va reamintesc sa deschideti fereastra sau sa dati o fuga pana in parc si sa trageti adanc aer in piept. Dar momentul sigur nu trebuie pierdut caci florile de tei se trec asa de repede...
Pentru altele e timp destul dar pentru un moment plin de miros de tei niciodata nu ne gasim timp....si e pacat.

Asa ca, au inflorit teii, dragi prieteni....

Felicitari pentru subiect,si un brat de flori! De tei....

BRENDA
FOREVER YOUNG

Sa avem grija de viitorul copiilor nostri
COPIII SUNT MAINILE CU CARE NE PRINDEM DE RAI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Si mie imi place la nebunie mirosul florilor de tei, la noi in cartier eu il simt deja de vreo saptamina, mai ales seara. Imi aduce aminte de casa, de adolescenta, de perioada fara griji petrecuta in casa parintilor.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alé spune:

Asa e, au inflorit teii...

La mine pe strada (care-i diatamai soseaua de fapt) miroase Dumnezeieste de vreo citeva zile... Ieri cind am venit de la serviciu, cind am coborit din masina, m-a izbit mirosul atit de frumos... Imi venea sa opresc oamenii pe strada sa ii fac atenti la mireasma, sa nu cumva sa piarda un asemenea moment...

Mie mirosul de tei imi aminteste de inceputurile relatiei mele de acum... Noptile si zilele petrecute impreuna imbaiati in mirosul teilor... Ce frumos...

Atita doar ca, de acum 4 ani pina acum, am observat ca teii infloresc din ce in ce mai devreme. Pana pe 19 iunie, cind sarbatorim 4 ani de la logodna, nu vor mai fi infloriti...

Peste un an ne vom muta de aici si tare imi doresc ca acolo sa fie tei prin preajma, sa putem continua aniversarile impreuna cu teii...

Sint mai fericita cind infloresc teii.

Toate lucrurile se intampla cu un scop | Alé |

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Multzumesc Sheannamp..retraiesc clipe atat de dragi mie,pierdute in urma cu ceva timp..ash da orice sa pot da timpul inapoi, spre varsta aceea minunata,lipsita de griji..mirosul teilor imi trezeau mama in fiecare dimineatza,tot ei ma purtau , micutza fiind, de mana tatalui la plimbarica noastra in doi, cand ne deschideam sufletelele unul celuilalt...´´dragostea mea..ce mult te iubesc taticule´´...imi spunea mereu.. o face shi acum,ori de cate ori ii aud vocea.Imi aduc aminte de casa..de casuca parinteasca..cat de departe sunt de ei..totushi aproape..va iubesc mama shi tata..va promit..ca anul viitor..vom simtzi impreuna..mirosul teilor proaspat infloritzi..vom respira..iubire

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManyHope spune:

Daaaaaaaaaaaaa...grozav miros teii infloriti
Eu trec pe o strada cu multi tei, insa dupa cum au mirosit azi, am senzatia ca au ajuns la apogeu, probabil din ce in ce merge-va in scadere de acum pana la anu...chiar ma gandeam sa 'profit', sa-mi programez o plimbare mai mare dedicata parfumului teilor infloriti !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

http://www.formula-as.ro/620/ac.jpg

poza Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Foarte frumos, intr-adevar!

Merita sa ne bucuram de astfel de arome si miresme. Din pacate am cam uitat sa ne oprim pur si simplu si sa mirosim teii!
Ar trebui sa ne bucuram mai des de astfel de momente.

Mergi la inceput