Gravidute prin FIV
Raspunsuri - Pagina 6
dream1971 spune:
Pussi acum am vorbit la telefon cu o colega de servici care are 3 copii. Cica si ea avut acele scurgeri care au inceput in saptamana 10-12 si au continuat pe toata durata sarcinii si la toti cei trei copii (nu zilnic, la cateva zile). Ea mi-a zis ca e absolut normal ca din cand in cand se mai curata zona de anumite chestii care ar dauna...Iti spun exact cum a spus ea. O sa sun totusi dr sa vad.
Dream
10+
pussi spune:
de hartie nu stiam! Nu am nici mancarimi si nici inroseliiii...doar secretia
O sa scapam sigur!
PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Kariris spune:
Buna fetelor!
Pussi la mine ET a fost pe 1 decembrie 2006 si DPN undeva intre 8 si 14 august 2007 imi tot spune Iosup cand merg la el. Si Marinescu e de parere ca va fi in a doua saptamana din august tinand cont ca am 2 sufletele in burtica! trece si tu 14 august. Va fi cezariana programata, la Giulesti cu prof. Marinescu. Data o sa ti-o comunic putin mai tarziu sa apuc sa ma mai vad cu el sa vad ce spune.
Eu am luat vitamine pe tot parcursul sarcinii, ba chiar dinainte. Si am de gand sa iau pana termin de alaptat. Si cred ca am facut foarte bine pentru ca fetitele sunt foarte bine dezvoltate amandoua iar mie la analize nu mi-au iesit carente de nici un fel. In saptamana 14 cand am facut cerclajul mi-a iesit o usoara anemie si de atunci iau tardyferon fol una pe zi (fier cu acid folic si vit C).
Prof. Marinescu a spus ca fac foarte bine ca iau aceste suplimente. In ultimul trimestru de sarcina bebeii isi fac depozite de fier si consuma tot mai mult din organismul nostru, iar cele care nastem prin cezariana numai de anemie nu avem nevoie la operatie.
Andicu se apropie marea intalnire cu Filip! Cred ca ai emotii... I-ai facut o camera superba. Nastere usoara, bebe super sanatos si sa dea Domnul sa ai si lapte suficient. Eu deja tratez cu "sursele" mele de laptic si le spun sa nu ma dezamageasca si sa produca laptic pentru ca vom avea doua gurite de hranit.
lachi
30+
Karina
Iris
andicu spune:
Dream, e posibil ca scurgerile tale sa fie pur si simplu normale. In sarcina se inmultesc secretiile, eu asa am avut din trim. 2 si am in continuare. Atata vreme cat nu miros tare, nu-si schimba culoarea si nu ai mancarimi-usturimi, pot fi strict de la sarcina. E bine totusi sa-ti faca dr o analiza a secretiei, ca sa stai linistita.
Lachi, saru'mana!
acelasi lucru ti-l doresc si tie! am emotii cu carul, ce sa fac?! culmea e ca nu mi-e frica de nastere, ci numai cand ma gandesc ca o sa ma trezesc cu bebe in brate!
bine faci ca esti in negocieri cu tzitzili deja! si eu sper sa nu am probleme! te dai deja cu ceva? gen Garmastan? colostru produci? ca la mine nu curge nimic inca si alte fete spun ca deja le mai picura din cand in cand. Cica e bine sa ne dam pe sfarcuri cu Garmastan ca sa se pregateasca pt supt si sa nu facem rani prea mari. Eu am de gand sa incep zilele astea, ca inca n-am ajuns la farmacie.
Andicu
35+
Filip Gabriel AMR 17 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
pussi spune:
lachisi mie mi-a dat fier, dar am cam renuntat ca
! Cand termin cu greturile o sa bag si fier si elevit!Elevit cica toata perioada si de alaptare! Asa mi-a zis!
cu
am citi ca trebuie sa ma trag de sfarcuri zilnic, ca sa se formeze! Fetele de la Odisee vorbesc de alta tehnica...ceva cu deffundatul canelelor...cu un prosop
n-am priceput nimic
Voi cum faceti?
PUSSI
13+ 
din care unul 
Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
Kariris spune:
Andicule am inceput sa ma dau cu Garmastan de vreo 2 zile imediat dupa dus. Au prins o forma ciudata, pe care nu o aveau inainte si dupa dus imi apare si mie ceva gros si galbui dar foarte putin. O sa-mi iau si protectoare de la Avent si pompa de muls... de toate doar doar oi avea lapte.
pussi mare figura esti cu trasul zilnic de mameloane!
termina cu prostiile! cum sa te tragi zilnic de mameloane ca sa se formeze???? si ce canale sa desfunzi? ce, tu stii ca ai canalele infundate???? E precoce la varsta sarcinii tale. Eu zic sa stai linistita, sa lasi mameloanele in pace ca se formeaza ele oricum. De prin luna a7-a incepi sa le acorzi mai multa atentie. O sa-ti mai scriu pe PM sau vorbim la tel.
lachi
30+
Karina
Iris
andicu spune:
Merci Lachi. Eu protectoare nu-mi iau deocamdata. Sfarcurile mele sunt bine formate si sper sa nu-mi dea bataie de cap. Cat despre pompa, stiu de care vreau, dar astept intai sa vad in primele zile cum stau si apoi imi cumpar.
Pussilina, si eu zic sa ai rabdare, abia din luna a7a poti sa incepi sa ai mai multa grija. De faza cu frecatul cu prosopul am auzit ca nu prea e bine. Mai mult ii sensibilizezi mai tare si iriti pielea.
Andicu
35+
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
Adina1967 spune:
Fetelor, gata m-am linistit. Nu va mai innebunesc promit. BHCG azi a 16-a zi dupa ET era de 733,6!!!!URA!!!!Amintesc ca joia trecuta (deci au trecut 4 zile) am avut 77,3. Deci am facut ET pe 26 mai, DPN in jur de 12 feb 2008. Saptamina viitoare ,mai exact joi, voi merge la ECO.
Va multumesc la toate pentru raspunsuri si pentru sustinere. Nu stiu ce m-as fi facut fara voi...sinteti exceptionale, minunate

pe toate fara exceptie
dream1971 spune:
Andicu multumec mult!
Acum m-am mai linistit.
Adina FELICITARI! Ai o super valoare! Esti
100% si poate chiar de 

Dream
10+
andicu spune:
Adina, super valoare!
felicitari inca o data! Dream are dreptate, s-ar putea sa fie 2! daca nu, e 1, da' bine prins, ca la mine!
Andicu
35+
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip