A murit Adrian Pintea !

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vianne spune:

Minunat clip.... si trist.... Multumim!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
http://community.webshots.com/user/alinavillanova

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Dumnezeu sa-l odihneasca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Frumos si trist clip...
Mi-am adus aminte cum stateam pe marginea scenei la "Hamlet" si imi dadeam seama ce norocoasa eram sa-l vad asa de aproape, cum trei ore jumate nimeni nu misca, cum in toate piesele daruia atit de mult...Mare pacat ca n-a mai avut rabdare Dumnezeu sa ni-l mai lase o vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

azi am vazut in reluare la national tv o emisiune unde a fost invitat de ziua indragostitilor, o emisiune cu tema ceva de genul "mai credeti in iubire?" l-am ascultat cu drag si admiratie, cu durere in suflet stiind ca nu mai exista acest OM deosebit

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anderra spune:

Iar acum la B1 e o emisiune dedicata lui.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

quote:
Originally posted by marybell

azi am vazut in reluare la national tv o emisiune unde a fost invitat de ziua indragostitilor, o emisiune cu tema ceva de genul "mai credeti in iubire?" l-am ascultat cu drag si admiratie, cu durere in suflet stiind ca nu mai exista acest OM deosebit

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

eu am vazut aseara cateva secvente din emisiunea de pe national tv si scria "in direct" cand l-am vazut pe Pintea m-am speriat - nu ma asteptam sa il vad la o emisiune " in direct" dupa moartea lui.

Bau!
"Pentru orice femeie exista un barbat care s-a saturat sa se culce cu ea" Alfie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Aseara am vazut pe TvRM Iancu Jianu Haiducul, ce amintiri mi-a trezit, iar dupa aceea butonand am dat la B1tv de "Nasul", Radu Moraru avea ca invitati pe Lavinia si parintii ei, Manuela Harabor, colegi actori si studenti de-ai lui Pintea, foarte multa lume. Toti vorbeau despre el cum era, secvente din filmele cu el, Lavinia a mai povestit inca o data cum s-au cunoscut, etc., am fost putin surprinsa ca emisiunea nu a fost tocmai trista, avea pe alocuri momente amuzante, ei toti mai si radeau povestind tot felul de lucruri despre Pintea, nu stiu dar mi s-a parut cam prea repede sa vad o emisiune de genul asta la numai 5 zile de cand a murit... dar se pare ca actorii au darul de a ne face sa zambim chiar si dupa moartea lor...m-a mai impresionat ca Lavinia a spus ca a fost avertizata de medici cand s-a casatorit cu el ca s-ar putea sa ramana vaduva dupa numai 3 luni si totusi ea l-a facut sa mai traiasca inca 7 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Am vazut si eu aseara un pic din emisiunea lui nasu'. Trebuie sa recunosc, ca de regula, am mari indoieli in legatura cu existenta iubirii in cazul unor casatorii in care exista o diferenta de varsta semnificativa. dar, oamenii astia chiar s-au iubit.

A citit Lavinia o poezie pe care Adrian i-a scris-o cand a facut ea 25 de ani. Super.

Cand asteptarile sunt prea mari, sampania ramane nedesfacuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Anca, da, si eu vreau sa zic acelasi lucru ca fac parte din categoria celor care nu inteleg relatiile cu diferente mari de varsta si am avut mari indoieli si in privinta acesteia, dar aseara urmarind-o pe aceasta fata mi-am dat seama ca nu degeaba spuneau ei ca sunt suflete pereche, nu era o vorba goala, intr-adevar se potriveau si chiar au avut o relatie frumoasa... pacat ca a durat atat de putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iris77 spune:

am urmarit si eu aseara emisiunea de la postul B1 TV. am ramas foarte impresionata de modul cum a debutat si s/a derulat relatia lor de dragoste. intr/adevar actorul Adrian Pintea va ramane incrustat in memoria foarte multor persoane ca fiind un om de marca si un actor cu un talent desavarsit.
urmarind emisiunea de aseara pot sa afirm ca eu imi imaginam cu totul altfel omul Adrian Pintea. aseara sotia sa a reusit cu glasul tremurand sa ne prezinte si omul cald, plin de iubire, profund, pe demnul ADRIAN PINTEA!
d/zeu sa il odihneasca!

iris

Mergi la inceput