A murit Adrian Pintea !
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/megbeng/megbeng.jpg)
megbeng spune:
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=5605891&ownerId=87872497" target="_blank"> IN MEMORIAM
e un clip facut de o prietena de-a mea...
meg,
![](mamica.gif)
![](baietel.gif)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
women13 spune:
quote:
Originally posted by megbeng
www.hi5.com/friend/video/displayViewVideo.do?videoId=5605891&ownerId=87872497" target="_blank"> IN MEMORIAM
meg,de
matei(9.02.2007)
Ce combinatie mai buna si mai sfasietoare putea gasi prietena ta, decat Iris si Vocea recitand a lui Adrian Pintea. Iti multumesc tie si te rog transmite-i prietenei tale toata consideratia mea.
Pentru mine Adrian Pintea nu a murit, asa cum nu a murit nici Eminescu. Cand eram mica si se preda Eminescu, nu stiu de ce, dar asociam tot timpul, figura lui Adrian Pintea cu cea a lui Mihai Eminescu, vocea lui Adrian Pintea , pentru mine, era vocea lui Mihai Eminescu. Imi placea sa cred, ca Mihai Eminescu a fost reincarnat in Adrian Pintea, pe care il sorbeam ori de cate ori aveam ocazia: recitand la tv., jucand in piese de teatru, ori in filme. Cine stie , poate Dumnezeu se uita la durerea noastra si ne aduce o reincarnare a lui Adrian Pintea si tot asa... Mi-ar place sa cred, ca oameni, care fac astfel de afirmatii :
" Cu ce ocazie mintiti?
De cate ori acest lucru poate ajuta la salvarea unui adevar mai important. "
( interviu cu Adrian Pintea )
Dumnezeu ii retrimite pe pamant printre noi, pentru a ne mangaia si corecta, sufletul si mintea.
Te asteptam din nou, printre noi , Adrian Pintea !
Mironna spune:
A fost si va fi actorul meu preferat.
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Mirona si Andrada (20.03.2003)
ANDRADA
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/carmenp/carmenp.jpg)
carmenp spune:
Dumnezeu sa-l ierte! si io am fost indragostita lulea de el
...
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aime/aime.jpg)
aime spune:
quote:
Originally posted by women13
Cand eram mica si se preda Eminescu, nu stiu de ce, dar asociam tot timpul, figura lui Adrian Pintea cu cea a lui Mihai Eminescu, vocea lui Adrian Pintea , pentru mine, era vocea lui Mihai Eminescu. Imi placea sa cred, ca Mihai Eminescu a fost reincarnat in Adrian Pintea, pe care il sorbeam ori de cate ori aveam ocazia: recitand la tv., jucand in piese de teatru, ori in filme. Cine stie , poate Dumnezeu se uita la durerea noastra si ne aduce o reincarnare a lui Adrian Pintea si tot asa...
aceeasi senzatie am avut-o si eu mereu...apoi dupa ce s-a filmat "Un bulgare de huma" senzatia s-a transformat in certitudine...
Dumnezeu sa-l ierte! Parca n-ar fi adevarat, s-a stins muuuult prea timpuriu.
aime
V. Erica spune:
quote:
meg,de
matei(9.02.2007)
Foarte frumos!
Dumnezeu sa-l odihneasca!
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Oana spune:
quote:
Originally posted by women13
Cand eram mica si se preda Eminescu, nu stiu de ce, dar asociam tot timpul, figura lui Adrian Pintea cu cea a lui Mihai Eminescu, vocea lui Adrian Pintea , pentru mine, era vocea lui Mihai Eminescu.
Il asociai cu Eminescu pentru ca probabil vazusei filmul "Un bulgare de huma" din 1989 in care el juca rolul lui Eminescu...
D-zeu sa-l odihneasca, n-am mai plans asa de la moartea Laurei Stoica... Ciroza asta chiar nu are leac?...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/CORNELIAP33/CORNELIAP33.jpg)
CORNELIAP33 spune:
Imi pare atat de rau...
Initial nici nu am putut sa cred... Am aflat de la mama si am intrebat-o daca a murit in telenovela "Daria... pe care stiam ca o urmareste ea. Cand mi-a spus ca a murit "de adevaratelea" am ramas blocata.
Dumnezeu sa-l odihnesca!
Condoleante familiei!
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe Emanuel!
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Iulia P. spune:
quote:
meg,de
matei(9.02.2007)
Datorita accesului la stiri prin intermediul Internetului, am aflat inaintea persoanelor din tara ca marele actor Adrian Pintea s-a stins din viata. Neputand participa la inmormantare (departarea nu iarta!), am trimis flori care, albi mesageri, sa-i stea la capatai si sa-i vegheze somnul. Din clipa in care am aflat teribila veste, port o greutate pe piept, dar nu m-am putut exterioriza, nu am putut varsa o lacrima pentru acest extraordinar om, cu ale carui filme am copilarit, decat in momentul cand am vizionat acest videoclip. Multumesc.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si David William (14 noiembrie 2006)
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://www.flickr.com/gp/22874599@N00/S045t5