Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc Mav pentru "corectie"

Asa este UM:01.04.2007 - cred ca m-am zapacit, de emotie ca am mai gasit mamici care vor naste odata cu mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Angelique, LA MULTI ANI si sa ai un an deosebit! Sarcina usoara in continuare si sa fi iubita!

Gina, super ca ai simtit deja pe bebe. Eu pe fiu-meu l-am simtit la 15 sapt in cap. Dar nu cred ca-i vreo regula...

Felicitari viitoarelor burtici si bun venit printre noi.

La mine nimic deosebit. Ieri am dormit toata ziua aproape ca a plouat...

Va pup, o zi buna!

Mitza cu bb2 si Miron Radu (06 oct. 2004)

Nazdravanii de sept-oct 2004 la 2 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns docdecap spune:

buna mamicilor...

uite mai intru si eu din an in pasti, desi incerc sa va citesc cat de des...

La multi ani Kris!! -si un bebe cum iti doresti tu...
(merci pentru PM cu linkul de poze, am pus si eu, sper sa se vaza..)

felicitari Gina pentru miscarile simtite, abia astept sa le simt si eu, cred ca mai incolo totusi...

Am auzit ca a fost frumos la mare, abia astept sa ajung si eu acasa we asta, e primul dupa aproape o luna, macar picioarele in apa sa le bag si sa spun ca am fost la mare...

pupici, Monica

Life's a beach
pisoi in lucru
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=78882666310.38375076310.1181219259227&page=1" target="_blank"> noi doi si-o cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

UM 12 Mai, dr. Tutunaru (spital Elias), data nasterii mele: 09 Oct 1974.

multumesc de felicitari.

LMA AngeliquedeS, sarcina usoara si bb sanatos!!

noi ne pregatim sa plecam in vacanta cu toata trupa vesela vineri, de aceea m-am grabit sa ajung la dr peste rand oarecum, pt a sta linistita ca e totul ok si la locul lui . pt ca am simtit ca parca mi s-a marit burta repede am intrebat dr dc nu cumva sunt 2 insa mi-a zis ca la 5 sapt nu se vede inca asta.. la prima echo de ieri am vazut doar un sac amniotic si in el nu se vede embrionul/ii inca.. dupa cele 2 sapt de vacanta ma voi duce sa fac si analizele necesare si revin la dr sa vedem .

deocamdata nu am NIMIC... insa poate ca e prea devreme. la Codrin am avut o sarcina f usoara, fara greturi serioase, doar prin luna a 3-a ceva asa seara mai ales - ma luau usor, aveau ore fixe... intre 5-6 si 8 parca si nu suportam sa mananc dulciuri; in schimb muream dupa acrituri (toata sarcina mi-am turnat otet in mancare) si sarat. si beam tone de apa minerala cu lamaie.
cum am nascut mi-a revenit pofta de dulce din pacate... si uite asa am ramas cu 5-6 Kg de la nasterea lui Codrin.. deci sarcina ac o incep cam cu 6 kg in plus, asta e... o mai fi si varsta... deh

Mamica lui Codrin din 21.02.2005 si in 5 sapt (DPN 18 febr)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

LA MULTI ANI FERICITI ANGELIQUE SI SA DEA DUMNEZEU SA TI SE IMPLINEASCA TOATE DORINTELE !!!!

Laura 6+ si mama lui Dimitrakis 25.04.2003

Mergi la inceput

se poate intra in apa marii. eu am intrat cu Codrin, nu a fost nimic.. si chiar ieri am intrebat din nou medicul si mi-a zis da, intri, insa nu brusc! si pot sta si la plaja usor asa la orele permise si folosi creme protectie. in lunile mai mari stiu doar ca burta tb sa fie acoperita.

Mergi la inceput

NataliaS, acum ti-am vazut mesajul, ce ma bucur ca suntem amandoua pe aici, ce tare faza, nu, sa facem copiii la fel ca perioade . dar tu n-ai mai intrat la ian-febr 2005?

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmilia spune:

b]Mav[/b],esti o draguta.Nu stiu cum se activeaza PM.Si ce-i ala,de fapt,mesaj privat?Zi-mi ce fac mai departe,te rog.

Carmilia 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns genusa spune:

kalosalina,multumesc de observatie,eu nu am mai verificat.Ai spirit de observatie!
De fapt si DNP e putin diferit(nu conteaza f mult pana la urma, pentru ca eu am avut DNP la prima sarcina 28 sept si am nascut pe 5 sept).
Deci
UM este 14.05
DNP este 16.02
Multumesc pentru modificare.

E buna ideea cu doctorii si spitalele unde vom naste.
Din cate am citit eu cele mai mult merg la dr Tutunaru,chiar ma gandeam este doar o coincidenta?
Numai bine la mamici si burtici,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Carmilia, cred ca trebuie sa intri in stanga paginii, la "profil personal" si de acolo sa vezi ce poti face; asta daca nu cumva iti arata in stanga si "mesaje private" si intri direct acolo si activezi optiunea PM, nu mai stiu exact cum se face...
Poate te invata fetele...

docdecap, pozele tale nu pot fi vizualizate....

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput