Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (8)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

La multi ani Angi! Sa fii sanatoasa si fericita!!!!!!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns remiclea spune:

LA MULTI ANI ANGI, sa-ti dea dd tot ce iti doresti

7+
poze
[url=http://pregnancy.baby-gaga.com/][/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Angelique SA NE TRAIESTI, SA FI SANATOASA, SA AI O SARCINA USOARA SI SA-TI BEBIKUL SANATOS IN BRATE LA SF CELOR 9 LUNI!!!
Fetelor si eu iau utrogestan si simt colul moale si jos de cele mai multe ori. Ce o insemna asta?
Greatza m-a mai lasat saptamana asta, sper sa nu fie de rau. Maine merg la eco sa-l vad pe bebika, deja am emotii...sa dea Dumnezeu sa primesc vesti bune!
Lala, Natalia ma bucur ca sunteti bine si voi si bebeii. Natalia concediu placut!
Gugu pe unde umbli?

toate zuzicile!

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Fetelor, va multumesc din suflet pentru urari! Scriu un pic mai tarziu mai multe, am atata treaaaabaaaaa!

Pupici,
Angelique 11+
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere..., bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mav spune:

Carmilia, activeaza-ti PM, sa-ti pot trimite ori adresa mea de email, sa-mi dai poza si s-o atasez eu la zuze, ori sa-ti putem spune parola la cont si sa intri singurica si sa pui cate poze vrei tu.

7+ Mami de Sebi (04.02.2004)

"Iubirea ne face sa plonjam in necunoscut si apoi ne da curajul de a rezista!" (Pam Brown)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

LAAA MULTI AAANI
CU SAAANATAAATE
SA VA DEA DOOOMNUUUL
TOT CE DORIIITI
ZIIILE SENINEEE
SI FERICIIIRE
LAA MULTI AAANI
SAAA TRAAAAIIITI!
Sa fii sanatoasa, fericita si implinita, Angi! Sa ai o sarcina frumoasa, o nastere usoara, recuperare rapida si un bebe perfect

Mav e normal sa nu simti colul, adica sa fie cat mai sus, intelegi? Deci e bine ca nu-l mai simti, sarcina s-o fi ridicat si colul la fel

Alina succes pe maine la doctor. Stai linistita, ca va fi bine!

Gratiela bine ca nu ai patit nimic grav! Si eu am avut accident de masina cand eram in luna a 6-a, a intrat un tampit in noi si ne-a facut varza toata partea stanga a masinii noastre noua de 1 luna Nici eu nu am patit nimic atunci! Sper sa vii cu rezultate bune de la doctor Cate saptamani ai acum?

Fete dragi puneti-va la semnatura numarul de saptamani, ca sa stim toate zuzele cum "stam", ca suntem curioase

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Angi la multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si mamica a unui copilas minunat (ceea ce sigur asa va fi)!!! Sarcina usoara in continuare!

Gina si eu am simtit fluturasii in burtica si ii simt aproape in fiecare seara. Soacra mea ma "linistea" spunandu-mi ca este prea devreme, dar asa cum spui si tu, stim noi ce stim. Daaaaa.....este exceptionala senzatia. Abia astept sa il poata simti si Luca pe bebe (imi pupa burtica si ii spune lui bebe ca il iubeste).

Irlandeza ma bucur ca iti este mai bine. Doamne ajuta!

Gugule, chiar asa....pe unde umbli? Scrie si tu doua randuri pe aici, sa stim ca esti bine.

Edit pentru Gratiela. Ma bucur din suflet ca nu a fost grav accidentul. Cu toti aiuritii care conduc masini pe soselele de la noi...trebuie sa fii chiar norocos ca sa scapi cu masina intreaga. Offf..

Va pupacesc!

Alina 13+ si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

poze Luca nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Fetelor sa-mi spuneti daca va place cum arata acum listuta Daca nu va place o schimb la loc, ok?

Alina felicitari pt miscarile lui bebe mic. Abia astept sa simt si eu miscarile puiului nostru! Imi amintesc ca nu se poate compara cu nimic senzatia

10+
Poze Laura
Puiul nostru drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Multumesc pentru urari, Laura Ioana

Sarcina usoara si copii sanatosi la toate zuzele.

Angelique, LA MUTLTI ANI CU SANATATE, CU NOROC, cu.... DE TOATE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kalosalina spune:

Mie imi place mult cum apare listuta.
Am o sugestie: sa scriem in dreptul nostru si dr si spitalul la care mergem, cum este scris la Laura. Eu nu pot inca sa va spun numele dr ca nu m-am hotarat inca la cine merg.
Obs: Genusa are gresita data UM.
fetele care se ocupa de listutza!

A venit Bebica!!!

7+

Mergi la inceput