Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

'mna ziua!

Valen, sa-ti traiasca mandretea de fetita!!! nici nu zici ca e nou-nascut!!

doamne, cand vad ca unele dintre noi mai au atat de putin mi se zburleste paru-n cap! noi facem acush 35 sapt., dupa care tre sa stam cumintele pt. ca dna dr. intra-n concediu pana la 1 iulie si n-am chef sa ma loveasca neprevazutu. vineri seara am reusit sa luam si noi patutu (de care-s tare mandra) si cateva lucrusoare: o lenjerie haioasa rau (cu 101 dalmatzieni), o paturica (cu winnie the poof), un costumas pt. iesirea din spital si alte cateva maruntisuri. trebuie doar sa le spal si sa le calc. sapt. asta trebuie sa ma ocup si de bagajul meu, care n-are decat 2 camasi de noapte si un pachet de vata, deocamdata. urmeaza carutzul si caditza de baie, pampers, servetele etc.
miercuri sau joi sper s-ajungem la control, ca tare-s curioasa sa vad cat a luat bebelusha mea in 2 sapt.

Lavinia, tu parca ziceai de dimensiunile capshorului. a mea, la 33 sapt.,avea capu corespunzator varstei de 37 sapt., deci iti dai seama c-am avut un shoc! da cica e de bine.

Denis, petrecere buna si timp frumos la mare! mama, ce te invidiezzzz!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Andicu, eu eram foarte fericita si linistita ca am nascut in vis, nu m-am impacientat ca e prea repede.
Lavinia. Spor la spalat si calcat hainute.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oaana spune:

buna tuturor pufoaselor....
ma bucur ca sunteti bine
eu am mari carcei la burta,cred ca se intind muschii,mai ales ca bebe sta pe verticala inca..ieri am avut vreo patru carcei,ma lasa intr-o parte si ma lua in alta,era sa lesin de durere...
sa va spun cevaaaaaaaaaaaaaaa....am terminat perna de alaptat,poate fac poze sa va arat.si mi-am facut si un suport pentru capul lui bebe,pentru ca scoica mea nu are,e la fel ca perna de alaptat,dar in miniatura,si cred ca o pot folosi si la spital sa stau pe el,daca o sa am cusaturi.per total,m-a costat cca.40 ron
BONDANA,BINE AI VENIT.
In rest suntem bine,ne pregatim,caci mai avem 6 saptamani..

oana
mami lui Iosua(5 oct. 2005) bb2 34+
poze Iosua

"fiecare rasarit de soare e o noua speranta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

quote:
Originally posted by olguttza

'mna ziua!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">34+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

'mna ziua tu iu tu!
imi place asa cu 'mna ziua!

karligutza

sapt.37 cu la purtator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

buna fetele, am venit si eu de la control, e totul bine , suntem marisori ,cica baietelul(ca a ramas tot baietel si sper ca asa se va si naste in august)are deja 2,1 kg la 31 saptamani, e baiat mare cu toate ca stiu ca ecograful poate da eroare de plus minus 300 grame, dar tot e bine, pana in august speram sa ajungem la 3 kg minim.Am avut si o experienta cam neplacuta la ecograf in sensul ca la mijlocul lui , cand doctorul era mai concentrat pe masuratori am inceput sa pierd contactul cu realitatea , sa simt cum patul fuge de sub mine si doctorul parca se indeparta.Mi-am dat seama ca mi se face rau, dar asa dintr-o data...Noroc ca a observat doctorul ca m-am albit la fata si a facut ecograful cu mine stand pe o parte, deci se poate si asa, asta e foarte bine , ca eu cu fata in sus nu mai pot sta, ma ia cu ameteli numa cand ma pun asa.
Am dat si ratia de sange sa vedem si fierul cum e si daca trebuie voi lua si de asta, dar voi ce ziceti aceste ametelei se datoreaza fierului sau de ce?
Copilasul e intors cu capusorul in jos si foarte miscacios, ca nu statea deloc la masuratori , dar tot a reusit nenea doctorul sa prinda imaginile bune .
Inca ceva , am stabilit cica numele pentru bebe , se va numi Alex , asta pana mi se pune pata pe alt nume , asa ca pana ii fac certificatul de nastere pot aparea surprize in legatura cu numele.Dar cel putin am unul pe care sa-l folosesc cand ma refer la bebelus nu tot cu apelativul bebe.
Cam asta pentru moment, revin...

roxyAlex
sunt in saptamana 32

http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns estecri spune:

Valen bine ai venit acasa cu asa minune!! Sa-ti traiasca sa creasca mare si sa fie cuminte!!
Gata din ce in ce mai multe fete se apropie de termen ....dar sa stiti ca nu-i frumos sa treceti una in fata alteia asa ca...va rog sa respectati listuta din fata!
Eu nu mi-am pregatit bagajul de spital si nici pe al lui bebe dar mai am timp. Oricum sunt fericita ca ma mai duc la serviciu doar saptamana asta dupa care concediu de odihna si dupa care cele 126 zile. Deci mai trebuie sa rezist un piculet la serviciu ...oricum sunt super fericita si abea astept sa stau si eu cu cracii in sus acasica si sa-mi vad de bebele meu!!

Fetelor am si eu o nelamurire ...spuneti-mi daca e ok sau nu...Voi aveti scurgerile mai consistente ? Si parca s-a schimbat la culoare nu mai e alba ...e mai colorata (un galben mai intens, altfel nu stiu cum sa descriu...ca nu e nici roz nu e nici portocaliu ...nu e nici maro...e ceva intre ele). Si la voi e la fel? Sa nu va suparati ca va intreb dar eu decand am poierdut prima sarcina si aveam scurgeri maronii atunci "suflu si in iaurt" si cand ma duc la baie parca am emotii si acum...

sorina 34+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata frumoaselor,

O sa va scriu mai mult dupa schimbarea capitolului.
Bai ze uai, cine-l schimba, ca eu nu ma pricep?

Estecri, vorbeste cu dr. E normal sa ai scurgeri consistente, dar schimbarea de culoare poate sa insemne o infectie sau nimic, cel mai bine e sa facci o analiza si sa vorb cu dr.

Roxy, felicitari pt bb grasunel.

E normal sa sughita copiii, atat inainte cat si dupa nastere, nu va ingrijorati degeaba.

Ioana, , ati petrecut bine in we?

Lavinia, ma bucur ca te-a linistit dr.

... to be continued...

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by karligutza

quote:
Originally posted by olguttza

'mna ziua!

'mna ziua tu iu tu!
imi place asa cu 'mna ziua!

era jenant sa spun neatza la orele astea.

si io-s cu candida-n protzap...m-am saturat!!!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Il schimb eu acum.

Mergi la inceput

Capitolul urmator.

Mergi la inceput