Mamici de iulie-august 2007 (61)
Raspunsuri - Pagina 28
karligutza spune:
quote:
Originally posted by andicu
Karligutza, felicitari pt sapt. 37! hai ca mai avem putin! la tine se considerea deja bebe la termen!
Andicu35+
Filip Gabriel
AMR 17 zile
multumesc; o sa fie interesant sa aflu (simtind pe pielea mea) cum incepe travaliul... nici nu stiu daca sunt pregatita sau nu, daca sa ma mai gandesc sau nu... eu pur si simplu astept!

poate un semn ca mi se apropie momentul va fi, stiu eu, ziua in care am multa treaba de facut... ca am inteles ca atunci te harnicesti mai tare, cand mai mai vine bebe.... speli, calci, faci mancare, stergi geamuri eventual, dai cu var pe stiu eu unde...
... dar la cata lene am in mine, cum 'o zis' si medicul meu de familie "parca vad ca nasc pe messenger" si ma intreba macar daca am terminat bagajul pt.spital si eu i-am raspuns voioasa: cum sa nu! dar mai ales am terminat listutza cu tot ce trebe'.... o s-o verific la plecare (si printe liniutele de respectat de acolo e "Login to Yahoo Messenger and give BUZZ to all"
)multumesc si de grija pt.pupicii pe care ai zis ca ni-i returnezi
karligutza
sapt.37 cu
la purtator
brazuca25 spune:
karligutza vorbeam la modul general...adik superstitiile sa ma tina in casa inchisa. Va povestisem ca am o vecina care a nascut acum vreo 3 sapt si nu iese afara timp de 40 zile. Nu ca m-ar obliga cineva sa stau in casa.
Iar piciorusele din burtik se vad cand stau intr-o parte...piele se ridica f mult si daca am palma acolo se simte ca e un piciorus. Acum iti dai seama ca asa de clare imagini nu sunt...
As vrea eu.
Oare e posibil ca bebe sa se fi intors din nou? Pana acum avea manutele si piciorusele inspre dreapta, acum o simt clar ca s-a mutat pe stanga, unde mai fusese odata intoarsa. Cu capul in jos este sigur deci de asta nu imi fac griji. Dar oare mai are ea loc sa se suceasca de pe stanga pe dreapta?
Denisa Maria
Mai sunt 6 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
arhdy spune:
Buna fetelor.
Am avut si eu 2 zile concediu si a fost asa de bine.
Azi am venit iar la munca, dar numai pentru o saptamana, slava domnului.
Nu ma simnt deloc bine si ma doare si burta.
Voua vi se intampla sa sughite bebeul???????? Mie mi s-a intamplat in ultimele 2 saptamani de cateva ori. Cel putin ieri si alataieri m-a innebunit.
Pupici.
Diana 33+ si
Alexandra Maria
mai avem 7 saptamani
brazuca25 spune:
Nici eu nu am luat pana acum vitamine prenatale, dar acum incep sa simt nevoia, pt ca ma simt tot mai slabita. E posibil ca fierul sa nu fie de ajuns pt starea mea de rau. Va trebui sa discut cu doctorita mea, desi pana acum am stabilit cu ea ca nu e nevoie de vitamine atata timp cat mananc corect si suficient. Daca luam si vitamine sigur atingeam 100kg pana la 40 sapt!
Denisa Maria
Mai sunt 6 saptamani!!!
poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria
claucia spune:
quote:
Originally posted by arhdy
Buna fetelor.
Am avut si eu 2 zile concediu si a fost asa de bine.
Azi am venit iar la munca, dar numai pentru o saptamana, slava domnului.
Nu ma simnt deloc bine si ma doare si burta.
Voua vi se intampla sa sughite bebeul???????? Mie mi s-a intamplat in ultimele 2 saptamani de cateva ori. Cel putin ieri si alataieri m-a innebunit.
Pupici.Diana 33+ si
Alexandra Maria
mai avem 7 saptamani
Arhdy, ce ciudat a fost sa citesc postul tau! Parca m-am vazut pe mine. Mai am o saptmana de venit la birou, astazi parca se tot intareste burtica, fara dureri insa, avem 33+ saptamani si pe fetita mea o cheama...Alessia Maria.
Ce-i drept nu cred ca avem acelasi DPN, eu il aveam acelasi cu Alina, dar vad ca m-a parasit in favoarea unor contractii suparatoare - pe care o sa le sperii eu sa lase fata in pace!

Eu merg vineri la eco, si desi nu mai sunt necesare masuratori ci doar pentru evolutia sarcinii, tot am emotii. Daca daca spune ceva ce nu e bine, daca nu a crescut suficient, daca are ceva ce o supara..of, asa m-am stresat la fiecare eco - si acolo puteau fi probleme, slava Domnului ca nu au fost!
Va pup si o saptamana frumoasa. Ultima de la birou pe anul acesta! Ura!
Clau
33+
Alessia Mariabb mic
Ioana75 spune:
Buna dimineata la amiaza
!
aylin, din ce tara te-ai intors?![]()
Valen, bine ati venit acasa, am vazut printesa cea mica
.
Anto, Lavinia, Simo, Oana, Otilia
.
bondana, bine ai venit la noi! NU te stresa cu masuratorile, si eu am o masuratoare care "sare calu'" rau de tot, dar dr a zis ca asa creste bebe, in etape.
Monica, iti urez de pe acum nastere usoara, desi sper sa mai astepti o saptamina-doua
.
Despre emigrat, noi n-am avut curaj sa emigram desi am fi plecat amindoi pe joburi bune si bine platite. Poate acum cu 2 copii o sa ni se para mai usor de plecat in alta tara
.
Aseara am visat ca am nascut, si am vazut-o si pe bb, era foarte frumoasa. Nu ma uit in cartea viselor la ce inseamna, ca de obicei cind visezi rau e de bine si cind visezi bine e de rau
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
lorinaoo1 spune:
Simo mersic pt idee
O s-o pun in aplicare din seara asta.
Mada o fi o coincidenta sau nu, dar azi m-am trezit cu picioarele mai dezumflate un pic, dupa ce ieri si alaltaieri am papat cirese si am baut si ceai de codite. Mai incercam sa vedem ce se mai intampla.
AndraZ bine ai revenit printre noi, ne-ai lipsit
si mersic pt sustinere
si sfaturi.
Andicu, Anto, Lia
mersic pt vorbele bune 
Ashera ai o
si un
dulce pt ca m-ai alintat. Eu am o nostalgie, ai mei imi spuneau mereu pe numele din certificatul de nastere si eu voiam sa fiu alintata cu Lavi. Asa ca esti printre putinele persoane care ma "mangaie" cu un Lavi 
Bondana in primul rand bine ai venit printre noi
. In al doilea rand, tin sa spun ca si eu am trecut prin aceeasi confuzie cu diferenta la masuratori, dar dr mea m-a linistit si mi-a spus ca nu toti copiii sunt la fel, se dezvolta in ritm propriu si dupa un tipar propriu. Ar trebui sa te ingrijorezi numai daca ai avea aceleasi masuratori si peste o sapt sau o luna, ceea ce ar insemna retard de crestere, dar cred ca nu e cazul sa te impacientezi.
Karli si eu cred ca o iau un pic inainte
, ca incepand de pe 1 iulie pot naste oricand, asa mi-a spus dr. azi.
Deni
distractie placuta la mare
si sa te gandesti din cand in cand si la noi ![]()
Valen ai o scumpete de printesa si ce frumos ii sta ei in rochita roz 

Lia 

sa petrecti frumos de ziua voastra si multi ani inainte sa va iubiti tot mai mult 

Monica ![]()
![]()
ce harnicuta e fetita ta, ce putin mai ai... Tinem pumnii pt o nastere usoara.
Asa... asta e prim parte, ca ma lungesc pt toata pagina de forum ![]()
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 35+
Ioana75 spune:
Carmen, ai fost la drive-test? Eu tot nu am reusit sa ajung.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andicu spune:
Dana, mai am doar 17 zile pt ca mi s-a programat cezariana intre 25-28 iunie, dar eu tind spre 28!
o sa am atunci 38 sapt si vreo 2-3 zile (adica o sa fiu in a39a ). DPN-ul s-a schimbat de mult din 13 iulie in 10 iulie, si se pare ca dupa masuratorile din ultimele saptamani ar fi chiar 4 iulie,ca bebe a fost mereu mai mare cu 5 zile, 1 saptamana, inca din primul trimestru.
Ioana, si eu am visat de vreo 2 ori ca am nascut , si tot timpul eram panicata ca s-a intamplat prea devreme si vroiam sa-l bag la loc! ![]()
Si la mine scoate bebe cate-un piciorus sau genunchi, si se vede ca o umflatura rotunda vreme de cateva zeci de secunde...
Karligutza, mi-ai dat o idee cu pozatul, poate reusesc sa prind o data! cat despre nascut, cred ca intotdeauna e mai bine sa fii un pic inconstient, treci mai usor peste toate! numai ca natura mea e sa nu stau linistita pana nu sunt toate ca la carte si pana nu stiu eu in amanunt ce se petrece ( deh, Fecioara d'aia carcotasa si organizata
)
Si mi-am dat si eu in sfarsit seama cum e cand sughite, s-a intamplat de vreo 2-3 ori...simt ca niste valuri ritmice in josul burtii; si dureaza cateva minute cateodata!
Andicu
35+
Filip Gabriel AMR 17 zile
Ultimele poze cu burtik

Camera bebe Filip
lorinaoo1 spune:
Ioana 

Acu sa relatez despre intalnirea cu dr mea gine...
M-a linistit cu masuratorile de la capusor. Eu credeam ca DBP (care la mine era pt 32 sapt in loc de 35) este relevant pt o buna dezvoltare, dar azi mi-a explicat ca masuratoarea asta se refera la cat de lungut e capusorul bebelusului si nu conteaza ca e mai mic. PC e masuratoarea care trebuie sa corespunda (si corespunde, ba chiar e cu 4 zile inainte, ce mai, e capoasa
si are 318mm). Deci sunt happy 

A doua problema discutata a fost despre suplimentul de fier pe care trebuie sa-l iau pt ca sunt cam la limita inferioara la analize, deci voi lua fero... nu stiu cum.
A treia problema - nasterea. Voi naste prin cezariana din cauza miopiei combinata cu astigmatism si pe 1 iulie ma internez. Acolo facem inca un set de analize complete si voi fi sub supravegherea dr pana ma opereaza. Dr mea are un stil ca incearca sa traga de tine cat mai mult pana e bebe pregatit, asa ca voi sta un pic in spital inainte de a naste
Ufff, cand stiu ce ma asteapta
, ma refer la conditiile din spital, dar pt intalnirea cu bebe facem orice 
Asa ca o sa-mi pun si eu la semntaura AMR 3 saptamani cel putin pana ma internez.
Acu trebuie sa ma reimprietenesc cu antispasticele, sa nu ma apuce travaliul mai devreme...
Am adus si noi patutul de la cumatri, dar nu stiu sa-l montez, il astept pe iscusitul meu sot
In seara asta aduce sotul si hainutele de la cumatra si maine le spal si la calc, le pun frumos in rafturile golite special pt ele
Ce mai, sunt in
si imi amintesc ce greu trecea timpul cand ma chinuiau temerile si contractiile...
Lavinia-nasica de moflea
burtica
Lorina Maria 35+