Mamici de iulie-august 2007 (61)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Mi-am dat toti hormonii peste cap in dupa-amiaza asta cand am aflat vestea ca a murit Adrian Pintea. M-a afectat f tare vestea, si m-am uitat pe Acasa unde au facut editie speciala...am plans in hohote. Acum pe Pro Tv o vad pe Esca cu ochii in lacrimi la stiri...prima oara cand o vad asa afectata.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madabout2003 spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Mi-am dat toti hormonii peste cap in dupa-amiaza asta cand am aflat vestea ca a murit Adrian Pintea. M-a afectat f tare vestea, si m-am uitat pe Acasa unde au facut editie speciala...am plans in hohote. Acum pe Pro Tv o vad pe Esca cu ochii in lacrimi la stiri...prima oara cand o vad asa afectata.

Denisa Maria
Mai sunt 7 saptamani!!!

poze cu noi + poze cununie
hainute bebe Denisa Maria

Nu_mi vine sa cred ! Eu ma indragostisem de el pe la 12 ani cand l_am vazut in "Padureanca"! Dumnezeu sa-l ierte!

MADA 28+, cu Emily

Noi doi+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

poate ca nu am inteles eu bine, dar nu am simtit admiratie, ci chiar un pic de compatimire pentru cei care sunt in romania! sau poate ca sunt eu mai nationalista decat voi! si in plus, pentru cei carora le e greu aici nu cred e asa de usor sa plece in strainatate si sa se stabieasca acolo. mai ales ca e greu de obtinut un loc de munca acolo daca nu ai membri de familie de acolo.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Imi spun si eu parerea? Nu ca ar conta....
Eu nu as pleca din Romania!! Si nu am salariu mare si nu ma descurc extraordinar... material vorbind, dar nu as putea sa stau fara ai mei ... mama, sora-mea, cativa prieteni....si cand mi se face dor sa trec pe la tata pe la cimitir... Si nu in ultimul rand poate sunt si un pic patrioata(e cam rasuflat termenul..cred ca din cauza vremurilor trecute)... Sau poate sunt"strugurii acrii"?

Dumnezeu sa il odihneasca pe Adrian Pintea... De ce mor oamenii asa de tineri? In ultimul timp, am auzit de foarte multe persoane care au murit pe la varste intre 45-55 ani....

greierash 34+ Andrei....

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Oana - al meu "sofer" insista sa conduc de ma innebuneste pe aceasta tema , dar mie una nu-mi place si gata . Poate ca odata .... o sa pun mana pe volan si ... Apropo vezi ca anul viitor ne expira permisul (ce-l putin asa scrie pe al meu ) .

Aylin - din pacate sunt prea putini cei care pot spune ca o duc bine in Romania . Eu una sunt mandra ca sunt romanca , dar ... sunt prea multe "mizerii" in jur . Nu zic ca in alte locuri umbla cainii cu covrigii in coada sau ca padurile lor sunt doar verzi fara uscaturi , dar totusi sunt prea multe nivele la care nu ne putem compara .

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Otim, te-am luat : am permis de conducere din 1995 !! Si am condus pana acum vreo 2 luni. Acum ma deranjeaza pozitia de la volan, parca nu mai am loc de burta . Imi place sa conduc si im august imi astept si noua masinuta .

30+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ashera

Otim, te-am luat : am permis de conducere din 1995 !! Si am condus pana acum vreo 2 luni. Acum ma deranjeaza pozitia de la volan, parca nu mai am loc de burta . Imi place sa conduc si im august imi astept si noua masinuta .

30+

Christian

Bravo tie , dar eu ma refeream la faptul ca de atunci nici nu am mai condus deloc ... . Felicitari pentru noua "achizitie" , cadou pentru venirea pe lume a lui bebe Christian ???

Otiliainceput 31+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Nu e vorba de cine este mai nationalist sau nu, ci fiecare se stabileste unde simte ca este tratat la adevarata lui valoare si are posibilitatile dorite.

Eu doar am zis ca raspunsul Stefaniei nu mi s-a rautacios deloc, ba chair a exprimat ceea ce simt si eu, admiratie pentru persoanele care isi asuma responsabilitatea unui copil in conditii ostile. E mare lucru asta.

Luna 30 sapt+
Adelise Raluca si Cosmin

Is the final countdown!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

nu vreau sa supar pe nimeni...eu am stat foarte mult in strainatate. sunt multe lucruri bune si mai usor de indeplinit acolo, dar medalia are si reversul ei. depinde de la om la om si de la caz la caz. in ceea ce ma priveste pe mine, mie mi-a ajuns ....dar repet. nu vreau sa supar pe nimeni, fiecare are parerea lui. si fiecare stie ce e mai bine pentru el.

Aylin, 29+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Daca va intereseaza, pt recoltare celulele stem in Rom, Buc:
http://www.celulestem.com/ .

Anto 35 cu siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput