Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap7)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LIDIA - Multumesc de intrebare! Binisor, poate mai incet decatas vrea eu, dar am slabit inca 1kg, deci am 57, acum.

Bravo! Ca ai scapat de examene! Acuma mai urmeaza concediul, nu?

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

nastad,Amonar BINE ATI VENIT
LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG PIERDUTE

Doina, Oana(03.04.2003) si Doru(23.06.2006)

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

MAMIDESTEFAN, la mine trece inaltime 157 si targhet 50
Daca mai sunt intrebari raspund cu placere , dar dupa cum stii stau cam prost cu timpul si nu o saintru foarte des.

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Cum fac sa trimit poza?

Album Oana si Doru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by nastad

Cum fac sa trimit poza?

Album Oana si Doru

Pui link-ul intr-un mesaj si il preiau eu .

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adirys21 spune:

Buna fetele...

Si eu ma chinui de ceva timp sa dau jos ceva kg dar cred ca nu sunt destul de motivata....poate aici daca ma alatur voua o sa ma ambitionez mai tare si o sa reusesc sa ajung la greutatea pe care o doresc.Acum am 58 kg la 165 cm inaltime si as vrea sa ajung la 52-53 kg.Ce ziceti? Nu e chiar imposibil,nu?
Va pup si sper sa ma puneti in listutza...si daca nu dau jos...sa ma mustruluiti bine....ca o merit :)
V-am pupat

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adirys21

Buna fetele...

Si eu ma chinui de ceva timp sa dau jos ceva kg dar cred ca nu sunt destul de motivata....poate aici daca ma alatur voua o sa ma ambitionez mai tare si o sa reusesc sa ajung la greutatea pe care o doresc.Acum am 58 kg la 165 cm inaltime si as vrea sa ajung la 52-53 kg.Ce ziceti? Nu e chiar imposibil,nu?
Va pup si sper sa ma puneti in listutza...si daca nu dau jos...sa ma mustruluiti bine....ca o merit :)
V-am pupat

BINE AI VENIT
Esti in listutza .

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)/.../www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri__b spune:

Lidia e super la electro. ma cantaresc de fiecare data cand plec. e posibi ca luni sa fi avut 71.7 si azi 70.4? mi s-a parut cam mare diferenta. sapt trecuta era de juma de kil intre luni si miercuri.la catarele electronice se poate umbla? ma gandesc ca il fac fetele sa arate mai putin . doar ca sa ma simt eu bine.
incerc sa incarc poze pe yahoo dar cred ca tre sa-i pun o manivela la calc.
tocmai ma hotarasem azi ca era liber la vacuum sa fac o sedinta de proba. bineinteles ca cu 5 min inainte de a mi se termina mie programul la paturica s-a ocupat. si n-am avut rabdare sa astept pana termina clienta de pe pat. ce vanatai am vazut pe fund de la vacuum....

Miri si David - 23.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Marilena12
Multumesc pt lamuriri!

Multumesc pt bun-venit!

Eu am 2 zile de dieta. La mine e cam greu pt ca fii-miu imi manaca tot timpul deci nu ajung usor sa-mi fac portia de legume. Cand de abia ajung sa am timp si de mine, sant lihnita de foame.... PE LA 12 mananc legfume fierte (broccoli, conopida, morcov, telina) pt ca trebuie sa fac mancare si pt fii-miu. Dupa aceea nu mai am timp pana pe la 4 sau 5.
Voi de cate ori pe zi mancati? Si ce meniuri mai faceti?
Eu dupa-masa pun legumele in tigaie fara ulei, ceva masline si rosii si asa le pregatesc.

Mai vorbim.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Amonar
Eu am 2 zile de dieta. La mine e cam greu pt ca fii-miu imi manaca tot timpul deci nu ajung usor sa-mi fac portia de legume. Cand de abia ajung sa am timp si de mine, sant lihnita de foame.... PE LA 12 mananc legfume fierte (broccoli, conopida, morcov, telina) pt ca trebuie sa fac mancare si pt fii-miu. Dupa aceea nu mai am timp pana pe la 4 sau 5.
Voi de cate ori pe zi mancati? Si ce meniuri mai faceti?
Eu dupa-masa pun legumele in tigaie fara ulei, ceva masline si rosii si asa le pregatesc.

Mai vorbim.

Iata ce am mincat eu azi :
MD : un ananas proaspat
1 cafea
Prinz: ciupercutze la cuptor si salata de telina
2mere
2 portocale

Multa apa plata ...
Si acum mai beau un ceai

Mergi la inceput