Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 19
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Lili am vazut pozele de la turci . Superrrr. Am vazut ca toti copii aveau ceva la minuta . Ce era ???
Noi ieri am fost la controlul de 9 luni. Sintem bine. Luna asta am luat 500gr. Am recuperat ce nu luasem luna trecuta. Am facut si Vit D3 injecabil. Acum pina la 1 an stam linistiti.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
lilina spune:
multumim mamici
monique, toti aveam bratari la maini, in felul asta aveam acces la toate serviciile hotelului fara sa fim intrebati nimic
LA MULTI ANI BUCURII DE 13
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
Monique_new spune:
Aha nu stiam care e faza. Credeam ca au doar copii.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
matahut spune:
Neata! Noi am avut o noapte agitata, nu am dormit mai deloc, daca am furat vreo 2,3 ore. Maruca a fost agitata, a tot tusit, s-a inecat, a vrut sa suga de n'spe ori, tot de atatea ori i s-a facut greata, in fine, plange din orice, e foarte chinuita mititica. Of, e a treia zi de raceala, sper sa ii treaca ca altfel Cred ca o doare si in gat, cand ii scot mucisorii face ca trenul, in fine, vad ca e mai rea la boala decat Ana, in sensul ca ii trece mai greu (ca circ face si Ana cat incape).
Andra, tu i-ai dat pana la urma ceva lui Vladut pt gat?
Ma gandeam la niste remedii homeopate, dar ...nu prea stiu ceva probat.
In fine, fug ca...ma cheama datoria
Marina, mamica Anei (21.05.03) si a Marucai (29.09.06)
anangel_lexi spune:
Multumim tuturor pentru complimentele la adresa Mariei.
Gety, Maria ta e tare dulce si ii sta super cu palarioara
Lilina, ce fericit si vesel e Vladut! Si cu ochelarii aia de soare arata ca un boss
La multi ani tuturor Bucuriilor de 13!!!
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
matahut spune:
Lexiiiiiiiiii, cat a tinut-o pe Maria tusea ca innebunesc cand o aud pe Maruca scuipandu-si plamanii
anangel_lexi spune:
quote:
Originally posted by cucuoancea
Lexiiiiiiiiii, cat a tinut-o pe Maria tusea ca innebunesc cand o aud pe Maruca scuipandu-si plamanii
A tinut-o numai vreo 3 zile, dar i-am dat tare cu Ketof si Amoxicilina(am uitat cum se numeste medicamentul, Ospamexan sau ceva de genul asta...)
Sanatate multa Marucai.
de www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Maria Cornelia (20.09.2006)
tanima_i2002 spune:
Marina, prea des imi pare ca se imbolnaveste Maruca. Poate are o anemie mai accentuata. Poate si tu esti mai anemica si ai o imunitate mai scazuta si alaptand-o i-ai transmis si ei acest minus. Poate ar trebui sa ii faci niste analize si sa vezi de unde aceasta sensibilitate. Multa sanatate.
Noi stam tare prost cu timpul, Rares are gingia de sus mai umflata si cred ca o sa ne chinuie vreo 2 luni ca si jos ca nu a dormit deloc bine nici azi noapte nici la pranz. Afara a fost cam marait. Tare greu ii!!! As vrea sa dorm si eu dar cand!!!!!
Va pup.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
tanima_i2002 spune:
daca voi avea timp o sa pun si eu poze cu cheliuta al meu. ieri ne-am tuns!!!!!!!!!
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni
pufymic spune:
Salutare fetelor!
Va scriu f scurt ca m-am ars la un deget si am doare.....
Vad ca tanima a amintit de anemie.....ia uitati ce am gasit eu in Raportul OMS pt. Europa:
Because of their inhibitory effect on iron absorption, all types of tea (black, green
and herbal) and coffee should be avoided until 24 months of age. After this
age, tea should be avoided at mealtimes.
si inca ceva:
prin alaptat copilul ia de la mama fier cat trebuie, indiferent de nivelul acestuia din organismul mamei(tabelul 34 de la capitolul 7 pentru cine are raportul)
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii