Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 18
sympa spune:
Mamicutze de bucurii???Ne mai primiti si pe noi????Daca inainte reuseam sa citesc si sa fiu la zi macar cu ceea ce scriati acum de vreo 2 saptamani nu mai am timp de calculator.In plus lui Teo nu-i place deloc sa ma vada pe scaunul de calculator ca-i calare pe mine.E foarte activ, de ieri a inceput sa faca cate 4-5 pasi singurel ca un pinguin cu mainile ridicate la nivelul pieptului.E asa de haios.Azi o sa incerc sa stau cu camera pe langa el si sa-l filmez sa-l vedeti si voi.Are mama baiat mare! Acum a adormit si o sa incerc sa mai citesc cate ceva din ce-ati scris.
Va pupic....
GETY spune:
Sympa, bine ai revenit si tu, mamicuto!
Te mai asteptam sa ne scrii cat poti tu de des.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Sympa - FELICITARI MAMICULE CU BEBE UMBLARET!!!
Lilina - felicitari pentru ridicatul singurel in picioare! Mi-ai facut o pofta de mare cu pozele tale! Of, abia astept sa ajung si eu la mare!
Gety si Lexi - v-am vazut scumpetele! Maria de Lexi parca-i o frantuzoaica cu coafura ei, iar la Maria de Gety e tare scumpica cu palariuta.
Edit: Si bineinteles ca am vazut-o si pe Patricia pe care o pupam ca tare faina s-a mai facut!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
GETY spune:
Cristina, palariuta este spalata acum, e la uscat in balcon. Am folosit-o mult, din cauza ca a parlit-o soarele pe fata de mi-a facut dermatita aia urata. Am cautat ceva sa-i protejeze cat mai mult fetisoara. Acum o dau si cu spray Nivea si ii place tare mult. Rade cu gura pana la urechi cand ii pufai pe manutze si picioruse.
Numai la imbracat/dezbracat ma plange.
Sandra, Mirabelac scrieti-ne si voi ce mai faceti.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
lilina spune:
mai, eu sincera sa fiu, nu l-am tinut pe bb in soare (adica la bronzat) mai deloc
mai mult pe la umbra (sub umbrele si in baldachin)
mai ales ca stateam mai tot timpul pe afara
a stat tot timpul cu palariuta si l-am dat la greu cu lotiune de plaja cu factor 30
avand in vedere ca e atat de mic si noi am plecat cu el in afara tarii, nu am vrut sa ma risc...si nu am avut nici o problema
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
JUCATI TRIBURILE
Sephora spune:
Va pup fetelor
Vazut si io poze,tare frumoase fetele astea>...
Liliana foarte frumos,dar cred ca foarte scurt vi s-a parut....
Felicitari ptr realizari celor anuntati.
Multumim de felicitari
Multa sanatate bebeilor bolnaviori.
Noi suntem treziti de la ora 6 ptr ca Matti sufera rau de la dintisori,cred ca ies vreo 4 deodata,la fel si la pranz,s-a trezit din somn plangand si cu mana in gura,i-am dat de toate dar nik.
Sper ca noaptea asta sa fie mai buna.
La multi ani bucuriilor de 12.
Io mami de Matteo
Cosi Cresco
www.totsites.com/tot/matteomio " target="_blank">Ho anche Sito
roxanae spune:
Dau eu cafeaua in aceasta dimineata ca altfel nu mai apuc sa citesc nimic nici pe ziua de azi.
Ma duc la recuperare din urma si revin.
CristinaGoji spune:
Neatza Roxanae! Saru'mana de !
Neatza mamici!
La multe luni pentru Cosmina, Teodora Maria si Vanessa!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
roxanae spune:
Ma duc hotarata la recuperare si citesc " muuuuuuuuuuult"
- o PAGINA!!!!!
Am vazut poze cu trei fete frumoase: Maria de Lexi,Patricia de Ramomar si Maria de Gety.Vazut si un Vladone fericit in concediu.
Neatza Cristina!
itzy-bitzy spune:
Neataaaaaa
Iar am fugit fara urma...insa a fost tati cu noi cateva zile si am profitat sa ne plimbam si sa petrecem cat mai mult timp impreuna...intelegeti voi...
Pt inceput...Lexi, Mamilili si Eloise va dau PM cu ce m-ati intrebat ref. la Delta Dunarii.
Nu am citit decat ultimele 2 pagini si m-am oprit la pozeeee
Lilina splendide pozele...excelente....mi-ai facut sange rau ca mi-am adus aminte cand am fost si noi...iar Vladone este super dragut...felicitari pt ridicat in picioruse. Poate ne intalnim in parc ...ce bine ca ai avut de toate pt el...nu stiam ca iti asigura si papa si mixere , sterilizatoare...patut....suuper ce mai....dar in felul asta isi atrag clientii...
Ramomar am vazut o Patri scumpaaaa foc...are niste rochite fff frumoase....e o cocheta ce sa mai...
Lexi am vazut-o si pe bobita ta....acum am obs. ce ochi frumosi are....poate si pt ca a mai crescut...e o smechera...
Alexuta imi inchipuiam ce a fost pe voi...am patit si noi odata asa cand a tb sa cununam...eram nasi...eu insarcinata...amandoi imbracati la 4 ace si am ajuns la fini (la starea civila) uzi leoarca precum niste pisoi plouati ....erau inundate strazile....si noi muream de ras convinsi ca nu mai ajungem....
Marina sanatate multa Marucai
Sympa cum sa nu te primim....dar nici nu cred ca ai plecat...fiecare scrie cand poate ca doar stim ce nazdravani avem toate....felicitari pt primii pasi singurel ai lui Teo
Atata am citit si vizionat ...merg sa vad in continuare cat imi doarme buburuza
Itzy-Bitzy
cu
Ana-Maria papusica lu' mamica si a lu' taticu (28 septembrie 2006)
POZE CU PAPUSICA