Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 12
CristinaGoji spune:
Neatza! Cafeluta cu lapte si fara, inghetata sau frisca? Sau un Irish coffee? Cu ce va mai momesc mamici sa va faceti aparitia?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
La multe luni Eric, Ioana, Dragos Andrei, Radu Andrei, Erik!
Poze
rugati-va pentru Diana
Monique_new spune:
Buna dimineata.
Cristina eu sint aici dar sicer citeodata imi este lene sa scriu asa dimineataiar mai tirziu ma iau cu diverse prin casa.
www.totsites.com/tot/cosminutza" target="_blank">Pagina mea
POZE COSMINUTA
www.dropshots.com/day.php?userid=233103&cdate=20070121" target="_blank">Filmulet
Monica si bebe Cosmina (13 septembrie 2006 )
GETY spune:
Am pus masina la spalat, dar plec si la dentist. Va pup pe toate.
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
CristinaGoji spune:
Gety - bafta la dentist!
Poze
rugati-va pentru Diana
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata! Saru`mana de cafea, Cristina!
Gety, bafta la dentist!
Monique, triburi??
La multe lunite Eric, Ioana, Dragos Andrei, Radu Andrei, Erik!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
pufymic spune:
Neata!
Noi am fost la tara......ca intotdeauna in week-end ca deja e obicei.....
Ma duc sa le dau sa manance la zmei si revin....
Eu
www.pufymic.info/thumbnails-36.html" target="_blank">Gandacii
tanima_i2002 spune:
Neata mamici si pitici!!!
Ce se intampla aici? V-au acaparat chinuitorii aia mici si nu mai aveti timp de net? Eu cand am deschis netul si am vazut 7 pagini am zis:"Uau!!!Ce de mai am de citit!Hai sa citesc intai capitolul asta." Si dupa 2 pagini am realizat ca mai citisem odata. Apoi ma uit la data si imi dau seama ca era de vreo 3-4 zile. Si eu care credeam ca o sa terminati un capitol in 2 zile.
Noi ne-am luat motul, acum avem breeton, dar in cateva zile nu vom mai avea decat o chelie. Abia astept sa il tund ca tare mai transpira saracutul si in plus ii intra un par in ochi si mie nu imi place deloc cu mot prins in fata ca o antena parabolica iar agrafele nu stateau deloc la el in par.
In rest am avut copil cuminte zilele astea: papa tot, doarme bine, mai putin noaptea ca se trezeste inca de 4-5 ori. Ieri a mancat out ptr prima oara si i-a placut, ocaie cu care a papat si el in sfarsit branzica care nu a acceptat-o sub nici o forma pana acum. Am fost si noi la tara o ora si ceva si a lins la niste visine semicoapte care i-au placut tare. Zilele trecuta i-am dat si suc de cirese. I le-am dat cam de-a valma, asa ca sper sa nu faca vreo alergie ca nu as mai sti de la ce este: cirese, visine, ou.
Apropos de ou, poate ati citit pe undeva daca e adevarat sau nu ca nu se da oul proaspat decat la 2-3 zile dupa ce a fost ouat. Eu i-am dat ieri lui Rares unul tare proaspat, dar acum parca imi pare rau ca m-am grabit. Poate ma lamuriti si pe mine cu asta.
Ehe, bebeloi s-a trezit ca am auzit o suzeta aruncata pe parchet. Asta este semnalul nostru, ceva de genul "Mami, nu vii?"
Noi acum papam piure de fructe (vreo 180 ml- e prea mult, ce credeti?) si iesim afara cu paturica la iarba verde sub un pomisor. Taaaaare bine este pe paturica.
Va pup si sa aveti o zi frumoasa.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!
Scriu repede ca acusica se trezeste si mancam si mergem pa...
Am vazut ca mai toata lumea ba un gratar, ba iarba verde...numai noi dereticam de zor prin casa ca zugravim...si e groaznic printre saci, mobila stransa in mijlocul camerelor...si bebe mic care a inceput sa mearga incetisor asa de-a busilea... vrea sa le stie el pe toate taman acum cand praful e la ordinea zilei
Gety - bafta la dentist!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
xandrutza_76 spune:
quote:
Originally posted by alexutza_26
Buna dimineata!!!
Scriu repede ca acusica se trezeste si mancam si mergem pa...
Am vazut ca mai toata lumea ba un gratar, ba iarba verde...numai noi dereticam de zor prin casa ca zugravim...si e groaznic printre saci, mobila stransa in mijlocul camerelor...si bebe mic care a inceput sa mearga incetisor asa de-a busilea... vrea sa le stie el pe toate taman acum cand praful e la ordinea zilei
Gety - bafta la dentist!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Alexutza, spor la treaba, sa terminati repede zugravitul! Felicitari lui Gabriel!!!
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi