Bucurii de sept-oct 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 11
GETY spune:
LA MULTE LUNITZE, fetitelor si baieteilor nascuti intr-o zi de 10. Sa va traiasca si sa va bucurati de ei!
GETY, MAMICA DE MARIA DIANA- 9 octombrie 2006
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Eu pana la urma am cumparat pentru Maria spray Nivea pentru protectie solara, FP 30.
POZE MARIA DIANA
alexutza_26 spune:
Buna dimineata!!!Remember us???
Noi am fost la munte am plecat vineri si ne-am intors aseara ca azi e ziua nasei si trebuie sa ne ducem pe la ea!!!A fost super frumos, ieri a mai picurat oleaca dar nesemnificativ!!!!Grasanu a fost ff obosit de atata popor din jurul lui, o sa pun poze, sper sa am timp sa le incarc azi!!!
Nu prea am apucat sa citesc din urma, doar cate ceva...dar ma pun la punct!!
Cristina - felicita lui Vladut pt perormanta...oricum idee e ca el s-a luptat acolo cu o fetita de 10 luni asa ca pt noi este un mare campion!!!
Mexxa- sa-ti traiasca baiatul, sa va bucurati de el si sa puneti cateva poze sa-l mai vedem si noi!!!!
Sandra - sa-ti traiasca gargarita, sper ca acum petreceti de zor sa nu uiti sa faci cat mai mult poze!!!!
Gety - cu intarziere pt ieri LA MULTI ANI!!!! pt papusica Maria si am reusit aseara sa vad pozele...superba!!!!
Fug ca tipa si revin!!!!
Alexandra de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
GETY spune:
Alexutza, multumim!
Mamici, pe unde sunteti? Carne si mici la gratar sfaraie la iarba verde? Noi am iesit dimineata, ca la noi in Iasi inca e cel mai cald din tzara si stam la adapost. Iesim mai spre seara.
POZE MARIA DIANA
GETY spune:
Au disparut mamicile de Bucurii!
POZE MARIA DIANA
xandrutza_76 spune:
Eu faceam nani... am fost la iarba verde si m-am indopat cu de toate... deci eu sunt prezenta.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
mexxa spune:
Ce faceti fetilii???
Eu am fost la nasa la spital sa vad dulceata de ...e tare dulce, da e miccccc...adica la greutate e bine ,dar mie mi sa parut micut...na daca a trecut timpul si am baiat mare
Apoi am fost in Copou...ce frumos si ce miros de tei...ma innebunit.
Merg sa pregatesc baita pt Sebi ca sa facut ca un purcelush...e innebunit sa pape pufuleti
Multumim pt urarile de azi...
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
, mamica de Sebastian-Mihai ( 10.09.2006 )
CristinaGoji spune:
Buna seara!
Multumim Gety, MamiLili, Xandrutza si Alexutza de felicitari!
Mexxa - eu am fost la cineva la maternitate cand avea Vladic 3 luni si tot mi se parea minuscul bebitza, dar acum cred ca daca as vedea un nou-nascut, m-as teme sa-l iau in brate
Si noi am fost toata ziua la iarba verde. Vladic s-a trezit si ne-a trezit si pe noi pe toti la 5 azi, asa ca, nemaiputand dormi am mers in padure sa plimbam cainele cu toata familia, am venit acasa pe la 8, iar la 11 am plecat iar de acasa la un lac aproape de Cluj, intre munti! A fost super!
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
CristinaGoji spune:
La multe luni pentru Sebicu si Ruxandra!!!
Eloise - cum mai e Vladut? A inceput sa manance?
Mami de Vlad (17.10.2006)
Poze
www.totsites.com/tot/vladic" target="_blank">Paginuta mea
rugati-va pentru Diana
MamiLili spune:
quote:
Originally posted by GETY
Au disparut mamicile de Bucurii!
Prezent! Am fost la gratar si apoi pe terasa cu ai mei.
Lili, mami fericita a lui Mathias (17.10.2006)
Mathias' site ... coming soon!!!