Mamici de Noiembrie-Decembrie (31)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufulet74 spune:

Oana si Valeria, felicitari pentru fetite, sa creasca mari si sanatoase :)
Multumesc pentru urarile si gindurile voastre bune, sper sa ma obisnuiesc repede cu ideea de baietel :)

------------------------
Flory 17+
Is it really true ... ?

Homepage: www.almarl.tk

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Roxana merci. Sa ma tii si pe mine la curent daca afli ceva. Eu nu am apucat sa intru zilele astea in nicio farmacie. Daca aflu eu ceva, spun

BB la mine pe rezultatul de TT erau trecute si cele 3 valori, dar nu stiu daca e edificator pentru ca mie TT-ul mi-a iesit bine.

Racaru imi pare rau pentru TT. Mi se pare cam ciudat sa iasa risc si de SD si de trisomia 18. Oricum amniocenteza cred ca va fi relevanta. Bafta multa

18+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmin012 spune:

Oana si Valeria, felicitari pt fetite, sa fie sanatoase

BB, nu-i mare lucru, s-ar putea sa-ti placa si decolarile si aterizarile. Nu-ti fie teama.

Valeria, sunt de aceeasi parere cu BB, nu fa aminocenteza pina nu repeti TT, poate fi gresit.

bebe si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

neatza fetelor.....imi explicati si mie cum se face amniocenteza?Eu luni merg la 3D si la TT dar mie una tare mi-ar fi frica sa aud ca trebuie sa faca asa ceva.....numai numele asta ma sperie ingrozitor....
Ma bucur ca deja luati hainutze si patutzuri si carucioare pt bebei....eu inca nu am curaj...poate prin luna 8....

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

darleena,eu eram curioasa dc au iesit si cele 3 valori la valeria peste sau sub normal, sa vad dc se vede doar din valori!! spunemi totusi te rog rezultatele si sapt de sarcina!!
oana r, faci la fel cum ai scris numele, doar ca separat deschizi alta pag ca si cum ai posta un subiect, scrii in el numele si alegi de sus culoarea apoi il copiezi la semnatura! sper sa te descurci. daca nu te ajuut eu!
jazmin sper sa fie ok, ca mie mi se pare ciudat si cand urc cu liftu'

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Ciaoooo !!!!!!

Cate noutati ... felicitari noilor mamici de fetite !!!!

oana - imi place Anya !!

cristina - vezi, tu iti doresti 2 nume pt. ca ai numai unul. Eu, invers ... am 2 si de aia vreau numai 1 nume ... nimeni niciodata nu m-a chemat pe al doilea nume ... ocupa spatiul acolo pe hartii degeaba ... si unde mai pui ca sunt amandoua lungi, iese un carnat de nume cand il scriu tot intreg .

dany - din cate stiu eu amniocenteza consta in prelevarea de lichid amniotic din burta (na, ca am zis-o ... de unde din alta parte) care se analizeaza si iti spune cu exactitate ce risc de boli genetice sunt. E o metoda fff sigura fata de DT sau TT care sunt doar statistice si are un risc de avort de 1%. Este obligatorie dupa 35 de ani (cel putin aici). Daca as fi fost nevoita sa o fac (ba d evarsta, ba din cauza analizelor proaste), as fi facut-o fara sa stau pe ganduri, dar asa, din proprie initiativa, nu. Mi-e frica de acel procent de 1% ... chiar daca e mic ... uite aici s-a mai discutat despre amniocenteza.

"Amniocenteza
Este o procedura prin care se obtin probe de lichid amniotic prin punctie transabdominala ghidata ecografic. In lichidul amniotic se afla celule fetale provenite prin descuamarea pielii si a mucoaselor tractului urinar si digestiv. Ulterior celule sunt supuse testelor ADN pentru detectarea mutatiilor sau a cultivarii, in vederea obtinerii de preparate cromozomiale. Se pot efectua, de asemenea, si teste biochimice ( alfa fetoproteina si acetilcolinesteraza), care impreuna cu ecografia pot diagnostica 90 % din defectele de tub neural.
Amniocenteza se efectueaza intre saptamanile 15-17 de gestatie. Testul are o proportie de reusita de circa 99 %.
Dat fiind ca amniocenteza este o procedura invaziva, cele mai multe femei se tem de pierderea sarcinii datorata tehnicii. Riscul de pierdere a fatului este foarte mic de aproximativ 0,5 %. "

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

BB sunt la serviciu si nu am cum sa ma uit pe foaia de TT, dar cand ajung acasa ma uit si iti scriu.

18+ ???

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Azi ma duc iar la dr. sa vad cum e treaba cu tensiunea ... pana acum am valori in norma, da' sa vedem ce zice dr.

dany - nuuu .. nici eu nu am inceput sa iau nimic pt. bb ... ma uitam doar de curiozitate la preturi si modele ... tare frumoase mai sunt !!!!! La mine sotul a spus clar ca nu vrea sa ia nimic inainte ... il las si pe el sa isi faca damblaua ... a promis ca se va ocupa el de tot cat sunt eu la spital. Eu numai ii arat ce imi place, ce as vrea ...

Petronela

puiutul mult dorit !!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

Darleena, ok, mersi!!
petro, ciao!!!
eu am tensiunea 110/60 e buna??
eu am 2 nume si vreau 2 nume pt bebe , tocmai pt ca am gandesc, ca daca nu ii place unul din nume poate ii place celalalt, sa aibe si el de unde alege

_
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 18+ 70% Yasmina Alisa

poza eco bb si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

ma bag si eu ca musca-n...vorba aceea!!!!
ma mira faptul ca acum e la moda ca toata lumea sa faca TT.eu stiu ca se face doar peste 35 ani sau daca ai antecedente in familie. nu dati cu rosii, dar mi se pare un stres destul de mare, de care majoritatea nu au nevoie....pupici.
petro - ai facut ciorba?

Mergi la inceput