PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 3
SARILLA spune:
Aha..gata, am citit...nu stiu cum de sarisem..ca doar ma chinui sa citesc tot...mai ales ce imi este adresat...in fine...
Nu cred ca e cu sange, ca e un maroniu...nu stiu cum sa iti zic..de exemplu, din acelasi san curge o picatura de culoarea laptelui...nu neaparat alba, dar...stii tu...si una maro mai inchis..asa...ca si cum s-a stricat Dar daca zici ca ai avut aceeasi problema si e ok..m-am linistit, ca inseamna ca asa e normal...si daca nici nu ma doare...si nu simt niciun nodul sau ceva suspect...stau relaxata.
Mersi mult oricum pentru informatii,si mai ales ca mi-ai mai zis o data, ca nu mai citeam daca nu imi atrageai atentia.
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
SARILLA spune:
Buli felicitari pentru Bulinel cel curajos...las' ca acu' incepe sa alerge...sa ne vezi atunci...
SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul
michella78 spune:
buna!
si noi in clubul muscaciosilor!
si te seaca daca apuca sa te prinda cu dintii.
la fel ca muhh si eu ii spun NU, foarte
hotarat, astfel incat sa isi dea seama ca nu e bine
si nu e voie
michella
andreea25 spune:
bulinutzo ai un bulinel asa frumusel,si..eu zic ca seamana cu mami a lui..
Ari nu musca,dar pupa cu guritza deschisa ,adika dc ii zici da mi pup ea vine cu guritza ,e asa dulcica ,te topeste nu alta.Si Ari danseaza si fugeee dupa bebei in parc...ma impinge pe mine si isi da drumu la o mana ca sa ia viteza. In schimb la "isterii " si " fitze" cred ca nu ne intrece nimeni.Ce sa i zic " nu" ,ca se incrunta si se smiorcaie ,de parca cum indraznesc sa i interzic io ceva,cam asa.Vorba Iulencai, leoaica nene..sa te tii cand o mai creste! Si eu am observat,desi nu face si nici nu zice multe,intelege ffff multe,ca rade szmechereste asa..
In rest ,papam 4 mese mai nou ,ca nu mai reusesc sa i dau 5,si laptele de seara il bea ffff greu .Geliza sunt curioasa cum a acceptat laptele de vaca Ilinca?
Va pup fetele si un weekend placut!andreea25 mami de ariana-irina
(04.08.2006)
SimonaU spune:
Sarilla, sa stii ca eu nu vroiam sa te linistesc ca de aia ti-am atras atentia asupra mesajului meu. Tocma asta ziceam ca nu e bine ca e spre maro. Roz, maro poate indica prezenta sangelui. Asa ca cel mai bine e sa mergi sa iti faci o analiza a secretiei respective. Dar iti tin pumnii sa fie bine!
Consi spune:
quote:
Originally posted by Muuh
Consi si noi in clubul istericiilor. Dar Alexei invata in acelasi timp si tehnici de calmare pentru ca eu ii dau ignore cand vad ca nu are nici un motiv sa faca o astfel de criza. Iar cu muscatul ii zic "NU" foarte ferm si apasat decate ori incearca sa ma muste.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
Sa stii ca ma apuc si eu cu "apostrofarile". Mi-ai dat curaj, ca ma gandeam ca poate-i cam devreme. Dar ai dreptate, trebuie sa fiu mai categorica.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
Consi spune:
quote:
Originally posted by maryion
Consi bine ai mai revenit
Si pe Darius al meu il apuca "isteria", dar pe strada. Nu prea mai vrea sa stea in carut. Vrea pe jos si eu ma aplec la el cocoshata. Ma doare ingrozitor coloana. Dar ce sa fac?
Se uita dupa fetize, alearga dupa ele si rade in hohote. Dar nu se uita la fetitzele mici de seama lui ci se uita la acelea mai mari si ele nici nu il baga in seama.
VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS
Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)
Mary pupam si noi mamica si gagicosul.
Consi si Luca meu (19.07.2006)
atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.
mamaluidavid spune:
Neatza fetele.
Pe noi zau ca ne urmareste ghinionul.
Dupa ce va ziceam alaltaieri ca suntem bine eu si David dupa 2 zile de vomat, ieri David saracutul toata ziua a zacut in pat,a fost ca o leguma prin urmare am mers la spital.
Bineinteles ca m-au apucat iarasi toti dracii ca de fiecare data cand merg la doctor ,imi spune pediatra ca s-ar putea sa nu ii treaca cu medicamentele prescrise,si sa mai mergem daca nu se face bine. Pai si de ce nu imi da de la inceput medicamente care sa aibe sanse mai mari sa il vindece?????
Azi pare ceva mai bine dar inca nu rasuflu usurata.
M-am saturat sa curat voma,parca de cateva luni incoace de cand am avut toti enterocolita numai asta fac;nici in Romania nu am scapat,mi-a ajuns,nu mai vreeeeeeeeeeaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu
In fine...
Si Patricia musca,ii spun si eu de fiecare data un NU ferm,pana la urma o sa priceapa ca nu e bine.
La noi mai are succes apostrofatul cand nu vrea sa doarma.
Se ridica in picioare si ma striga,mai mult marait. Merg la ea,o pun jos si ii spun pe un ton serios "Stai jos,e ora de somn" si chiar functioneaza ,sta cumintica pana adoarme.
Stefania,Patricia si David
miti2004 spune:
mamaluidavid ce crezi ca tocmai am facut eu ? am spalat haine de voma ! deci acum o ora jumate aproape i-am facut baita, i-am dat laptic si l-am luat putin in brate sa ragaie si i-a venit o ditamai ragaiala cu voma, pe umarul si tricoul meu, pe el pe body intr-o parte si pe mocheta putin. M-am desbracat, l-am schimbat si pe el si am curatat repede pe jos. Apoi l-am adormit si i-am dat sa bea niste apa. Nu a vpmat tot laptele, cred ca vreo 50 ml lapte cu ceva mancare de la pranz ( ca am vazut-o ).
A mai vomat exact la fel acum vreo 3 seri...cred ca a fost cam cald si d'aia. Am luat aer conditionat dar nu e montat inca...
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex
mamaluidavid spune:
Miti
Ca sa te inveselesti putin ia priveste www.dropshots.com/day.php?userid=202797&cdate=20070608&cimg=0" target="_blank">aici ce copii turbati am asta se cheama la ei cantat si dansat#12288;
Stefania,Patricia si David