PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Salut mamici, hop si eu mai rar pe-aici!

Cred ca sunteti pe afara mai toata ziua! Eu din pacate am ajuns mama de week-end. Acu' o iubeste mai mult pe mama si ce-i drept sunt cam geloasa. In ceea ce priveste progresele nu suntem nici prea-prea nici foarte-foarte. Dar ma gandesc ca toata viata are timp sa faca din fiecare asa ca eu nu ma prea stresez cu nik. Sanatos sa fie. Nici nu prea stiu ce sa va mai scriu, ca momentan nu prea facem nimic nou din ce ati enumerat voi pana acum. Ah, ba mai e ceva de care nu s-a pomenit si poate ca suntem aproape singuri (ca am aflat ca mai avem un companion): suntem putin "isterici". Adica, are momente in care daca nu ii convine ceva sau nu-i faci pe plac incepe sa tipe, sa loveasca si chiar sa muste. Deja cred ca incepe sa invete sa ne manipuleze. Acum e prea mic, dar in timp trebuie sa ma gandesc cum sa-i corectez un pic comportamentul, ca nu prea vreau sa ma laud cu un copchil razgaiat care se bate cu de pamant. Sper sa nu fie cazul...

Astea fiind spuse, va pupacesc ca in seara asta ies cu colegii. Am devenit cam denaturata de cand e mama la noi...

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Va salutam si noi din cand in cand si la multi ani celor ce au facut deja un an sau au ajuns la 10, 11 luni

Rebecca are si ea doi dintisori jos, eram mai mult ca sigura ca apar mai multi simultan.Asa ca daca se poate si pe noi la listuta cu dintisorii-ca n-am ramas codase- si daca se poate si "mama" ca am mai spus dar...

Bulinuta casa de piatra, am avut rabdare sa ma uit la toate 169 de poze, sa iti admir deux piece-ul si palaria super eleganta, pe Rares frumosul si un Bulinel mare.Sa fiti voi sanatosi, si poate a fost mai bine ca a venit alt preot.Sanatate si lui Rares si sa nu uit-ii dai deja de-ala?

Mi-a intrat si mie vacanta in creieri, de-abia astept sa treaca luna si sa mergem in Italia.Anul asta aproape pentru ca merg singura cu ei.O sa-mi fac bronzul "din mers" ca stiu cum e cu Phillip la mare

Numai bine tuturor si concediu placut celor ce deja au plecat.

-----------------------------

Gabriela, Rebecca si Phillip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Consi si noi in clubul istericiilor. Dar Alexei invata in acelasi timp si tehnici de calmare pentru ca eu ii dau ignore cand vad ca nu are nici un motiv sa faca o astfel de criza. Iar cu muscatul ii zic "NU" foarte ferm si apasat decate ori incearca sa ma muste.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

Tweety felicitari pentru performante, insanatosire grabnica si multi pupici. Cu rosu asta in gat nu stiu cuim si de ce si al meu a facut asa din senin si cu medicatie (antibiotic ... ufff) s-a vindecat.

Consi bine ai mai revenit
Si pe Darius al meu il apuca "isteria", dar pe strada. Nu prea mai vrea sa stea in carut. Vrea pe jos si eu ma aplec la el cocoshata. Ma doare ingrozitor coloana. Dar ce sa fac?
Se uita dupa fetize, alearga dupa ele si rade in hohote. Dar nu se uita la fetitzele mici de seama lui ci se uita la acelea mai mari si ele nici nu il baga in seama.

Muuh si eu am primit 2 muscaturi aseara pe umar de mi-au ramas niste semne groaznice. Asta pentru ca se enerva cand il puneam in carut, l-am luat in brate si nu l-am dat pe jos.

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Matei Stefan, baietelul lui adas

10 lunisoare

Maria Alexia, fetita lui Martta

Maria Theodora, fetita lui Iulenca

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

www.flickr.com/photos/8471782@N02/" target="_blank">DARIUS SMECHERAS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si pe mina ma mushca, dar mushcatura lui e pe post de pupic. Si doare raaaau .... dar in acelasi timp mor de drag. Asa stie el, la virsta asta sa-i arate (numai) lu' mami ca o iubeste !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

neata fetele
am facut rost de medicament din Rusia ...mi l-au luat colegii mei
babee mercic frumos de urari...esti o dulce...i-am dat din ala cam juma de sticla si acum i l-am oprit ca se pare ca si ala il constipa (asa a zis dr) si acum ii dau ca, fe si asteptam sa isi revina de tot cu hemoroizii si dr a zis ca incepem iar...
madyn si rares ne pupa cu gura deschis ...dar macar nu musca...urmeaza probabil

fetele v-am zis ca se ridica in picioare daca ii dau mainile? ...acum cere tot timpul de vre-o 2 saptamani de cand s-a ridicat el prima oara...ii cam tremura gladiolele dar...avem sperante mari ca o sa fie bine

am mai pus niste poze (ca asa fac io cand incep nu mai termin ):
http://new.photos.yahoo.com/rusanualina/album/576460762403986384
va pup

bulinuta mamica de bulinel dragutel

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Sarilla, ai vazut ce ti-am scris?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

Salutari tuturor puiutilor si mamicilor.

La foarte multi ani si multa sanatate puiutilor care au implinit ani si lunite de cand nu am mai fost pe aici. Acum imi dau seama ca-i luna iunie si puiutii au inceput deja sa faca ani. Doamne cum trece timpul!

Luni dupa-amiaza am revenit din Romania. Am avut o vacanta lunga si foarte frumoasa. Robert s-a comportat cat se poate de bine pe avion, apoi prin toate perindarile noastre. Au mai fost fara indoiala si momente mai putin bune dar acelea forte putine la numar si datarate oboselii (a fost supra solicitat uneori). Ajunsi in tara s-a ales si cu un rosu in gat, am facut imperecherea intre bacilii de aici si cei din tara . Am mers insa la medic si a primit antibiotic care chiar si-a facut efectul si a scapat repede. Prezenta rudelor si prietenilor din tara a fost pentru Robert o adevarata delectare. Este adevarat ca a existat o perioada de acomodare, ca atunci cand eram eu in zona cerea numai la mine. Insa daca plecam nu erau probleme, statea si nu mamaia, si cu bunica, si cu nasica, nu conta.

Iar gurita ii toca toata ziua, mai mult pe limba lui dar si ta-ta, ma-ma (asta mai rar si cu adresa mi se pare mie ), da-da, ba-ba-ba. Am revenit din tara cu inca 4 dintisori (trei sus si inca un incisiv jos), iar unul sus se pregateste sa apara si pe semne ca-l dor gingiile ca musca de te rupe.

Acum suntem iar acasa singurei, ne aducem aminte cu mare drag la clipele cat se poate de faine petrecute cu cei dragi acasa. Si visam deja la urmatoarea intalnire cu cei dragi. Din fericire am reusit sa petrecem mult timp cu mama mea, socrii si familia sorei mele. Am ales un moment ca si ei sa aiba vacanta, apoi am fost 8 zile la munte impreuna.

Iar un lucru de care ne bucuram cat se poate de tare este ca am reusit (asa cum ne doream) sa-o intalnim si pe sanziana cu Codrin si Dan. Corin este o dulceata de baiat, m-a dat gata cum danseaza si cum imita sunete.

Am facut un nou album cu poze din tara insa din pacate nu am reusit inca sa scriu cate o mica descriere. Insa o sa fac asta de indata ce am un pic de timp.

Fug pe la treburi acum. Va pupam si un weekend minunat.

Monica si Robertel cel istetel

Prima mea drumetie

O vacanta minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

quote:
Originally posted by SimonaU

Sarilla, ai vazut ce ti-am scris?

de Rares (07.12.2001) si Mara (24.07.2006)

Nu.....probabil ca la capitolul anterior,nu?Hai ca fug acum sa citesc...si revin

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII
Cum a inceput totul

Mergi la inceput