Mamici de septembrie - octombrie 2007 (35)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by sim_stoian
O cunostinta de a mea, care a nascut in ianuarie, tot asa a patit la eco si a refacut dupa o vreme ecografia si se resorbisera.

Dar macar ea a facut TT? La ce varsta a sarcinii le-a descoperit si cand s-au resorbit?

Chestia e ca mie mi-a trecut vremea si de TT si de amnio. Macar daca aveam un risc calculat. Acum ma gandesc ca trebuia sa iau in seama experienta acesta odisee in materie de necazuri descoperite la TT si apoi la amnio, la varste sub 30-35 ani. Eu nu am decat 26 pe care ii implinesc in iulie, iar taticul 30. Vorma Annisiei, cu prostu care invata din greselile proprii iar desteptul din ale altora....doar ca eu nu m-am desteptat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by alinus_25
Dar macar ea a facut TT? La ce varsta a sarcinii le-a descoperit si cand s-au resorbit?

Chestia e ca mie mi-a trecut vremea si de TT si de amnio. Macar daca aveam un risc calculat. Acum ma gandesc ca trebuia sa iau in seama experienta acesta odisee in materie de necazuri descoperite la TT si apoi la amnio, la varste sub 30-35 ani. Eu nu am decat 26 pe care ii implinesc in iulie, iar taticul 30. Vorma Annisiei, cu prostu care invata din greselile proprii iar desteptul din ale altora....doar ca eu nu m-am desteptat

Da, facuse TT. La ea s-a vzut la eco de la 22 sapt.
Stiu ce zice Tutunaru pe site-ul lui, am citit si eu pe acolo. Du-te si refa ecografia pe 13 si o sa mai ai o parere. Eu sper ca totul va fi bine.

Sim 27+ Stefan
Asa creste bebe
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Fetelor mi-a venit al doilea rezultat la urocultura care este negativa...luni o sa mai repet la alt laborator daca o sa fie tot negativa o sa fiu mai linistita.

Azi am avut o zi mai buna fara contractii doar cu usoare dureri de burta,dar am stat cuminte in patut...iar cu examenele si cu invatatul cred ca o las mai moale vad ca nu-i prea place la fetita ce face mami.

Am citit azi listutele voastre sunt destul de complexe ...voi merge si eu la expobaby maine sau duminica sa vedem ce gasim.

Anisio ia mai posteaza niste poze cu lucrusoarele pt bebe ca doar nu te-ai chinuit o zi intreaga la cumparaturi asa fara sa vedem si noi ce ai cumparat.

LAVINIA27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinus_25 spune:

quote:
Originally posted by laviniaN
...voi merge si eu la expobaby maine sau duminica sa vedem ce gasim.

aaaaaaaaaaa, eu chier asteptam clujencele sa zica ceva de treaba asta, ca stiam ca targu-i pe acolo. Dar vad ca e liniste, nu raporteaza nimeni, nimic? Oferte, preturi, achizitii?

Saptamana viitoare Baby Expo vine si la Iasi. Si in plus eu am de gand sa fac un bebe sanatos tun, si vreu sa incep sa-i cumpar lucrusoare.

Va pe toate pentru sfaturi si incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Lavinia, imi este lene... Am o gramada de haine, dar nu pricep la ce va foloseste... Fetelor din Bucuresti le-am spus unde sa se duca sa achizitioneze... In rest, niste haine de bebe, nimic altceva...
Am niscaiva draci... Este ziua unei prietene si m-am dus repede cu al meu sa ii iau o gramada de cadouri. Cand ne-am intors acasa am sunat-o, chipurile sa trecem asa pe la ea sa bem un suc, ca si cum am uitat ca e ziua ei, dorind sa o luam prin surprindere... Ne-a dat cu flit ca au venit niste fini la ea si poate vorbim zilele astea... Halal prieteni mai sunt si in ziua de azi... Al meu e foc... Macar eu nu am pierdut nimic, pentru ca nu imi serbez niciodata ziua de nastere. Dar pentru al meu e motiv de mare petrecere si o chema mereu la ziua lui... Hihihihihi.....

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Seara buna fetelor ..daaa cald fuse azi fratilor....curg apele de pe noi...
Annisia, las-o asa, patii eu si mai rusinoasa si enervanta treaba , ca m-am dus pana la usa fara anuntare , de, buna prietena , nu e nevoie totdeauna de anuntare....si cand colo se certase cu barbat-su..si nici n-a vrut sa ne vada si am plecat spasiti..am lasat florile pe pres..si cadoul...ghici ce am facut ..l-am folosit eu ca si mie imi trebuia si uite asa mi-a trecut...
Harnicute ati mai fost , foarte bine ca ati facut listute cu ce trebuie si ce nu , ca eu chiar eram incurcata rau...
Chiar azi am fost si eu la un magazin specializat si am luat doar prosop cu gluga pt baie si o carte pentru mame si bebe pana la 3 ani..si bineinteles am prospectat piata de carucioare si patuturi.
Ramonaiani, draga mea, sanatate maxima, fa-te bine te rog, termina odata cu doctoratul ala..si hai sa ne intalnim sanatoase la umbra de tufe pe la vreun Bodensee ca se anunta calduri mari..vine Hochsommer

carmen 26s 70% fetita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Annisia, e fain caruciorul, ti-am zis ca si eu si baiatul meu il probasem in Metro! Are asa o culoare misto! Sa se bucure Yannis de el!

Emma, imi pare rau! Ei, lasa, curaj!

Bravo, Danuta, bine k e bine!

Piciulika, ma bucur ca te-ai simtit rasfatata, asa si meriti! Ma bucur ca esti bine!

Alinus, curaj si sa vii cu vesti bune!

Lavinia, bine-ar fi sa nu fie nici o infectie! Eu am trecut azi pe la BabyExpo, dar doar asa scurt, in recunoastere, maine merg cu sotul si cu banii! E fain!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gabitza, ce marfa de tine! Eu am ratat BabyExpo. Mi se parea ca e prea devreme ca sa fac niscaiva cumparaturi. Am preferat sa nu ma duc, pentru a nu ma lasa ispitita... Dar acum tare as mai fi mers... Bafta maine la shopping! Vezi ce faci in noaptea asta, ca sotul tau sa fie ingaduitor la buzunar...
Ma referam sa ii arati preturile de pe net, ca sa simta reducerile de la targ... La ce altceva credai ca-mi fuge mintea? La mine asta super functioneaza...

Bebe Yannis Edmond in evolutie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by alinus_25
Saptamana viitoare Baby Expo vine si la Iasi. Si in plus eu am de gand sa fac un bebe sanatos tun, si vreu sa incep sa-i cumpar lucrusoare.

Asta-i atitudinea care trebuie! Asa o sa si fie, sanatos tun si mandru ca are o mami luptatoare si optimista! Bravo Alinus!

Piciulika 23+
http://new.photos.yahoo.com/piciulika_s/albums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laviniaN spune:

Annisia trebuia sa-i faceti o surpriza prietenei si sa va infintati frumusel la usa fara sa-i mai dati telefon...ca doar e ziua ei nu?
al tau saracul vroia sa se laude si el cu cea cumparat pt cel mic si nu a mai apucat daca tipa sia facut alt progarm...lasa sa nu fie necajit mai sunt si astfel de oameni
....si sa nu ne areti tu ce hainite moderne ai luat pt Yannis nu se cuvine.
Piciulika sa inteleg ca te-ai simtit bine asera in compania prietenilor ,ma bucur mult macar ti-ai mai revenit si nu te mai gandesti la tot felul de bazdaganii.

GABRIELLA CRED CA EU NUMAI DUMINICA AJUNG LA TARG .

LAVINIA 27+

Mergi la inceput