Nou stil de viatza (143)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina spune:

quote:
Originally posted by carolinah

Vaaaai, ce porc am, asa imi trebuie! Dar ce bine a fost in concediu, si ce bunatati am papat. Miaaaaaaaaaam...

E groasa treaba insa: azi dimineata aveam 59 Kg. Sper totusi sa fie acumulare de apa ca am luat AC ca sa imi aman ciclul pt dupa concediu si acum le-am lasat si astept sa vina si cred ca acumulez la greu. Sper eu, cel putin. Partea buna este ca am facut impachetari si sport la greu inainte de concediu si astea 59 de kile nu arata asa rau.

Meniul pe azi (eu tin postul Sf. Apostoli Petru si Pavel):

MD - cereale cu lapte de soia
P - ceva mancarica si o salata de varza la cantina, precis cu paine ca mor de foame
S - crema de legume si salata mixta
Multe fructe intre

Azi am constat ca se deschide la 1 iulie in zona mea cel mai mare centru de fitness din Bucuresti, cu sali, SPA-uri, bazine, de toate. Pt cele interesate uite aici link: http://www.larkoti.ro/site/prezentare_centru.php

Din pacate eu ma mut din zona in august. Ce tampenie ca se deschide numai acum...

Carolina, cu Alina si Ana... si tati, evident

M-am uitat pe site si am innebunit. Vreeeeeaaaaaau si eu....

Ina - Carina - Slabim, slabim , la mare ne grabim

Anda si Carina (deja domnisoara)
http://community.webshots.com/user/andamihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Nebunie curata, recunosc si eu. E prima oara cand imi pare rau ca imi termina astia casa pana la urma si ne mutam!!!

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Feteleeeeeeee, nu abandonez!!!!!!!!!!!!!! am mult de invatat si sunt in criza de timp, dar m-am facut cumintica si as vrea sa continui cu regimul....azi am mancat un lapte uc cereale la mic dejun si la pranz un iaurt light.....invat si nu ami stau sa gatesc pt mine in plus..........a, am mai mancat si un mar...deja mi-e foame, o sa mai mananc un mar ...pupici si spor la slabit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Oana si Paul Constantin (28.11.2004)

www.itmadesimple.ro

PUIUTUL MEU, PAUL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noi2 spune:

Ufff..azi m-am trezit demoralizata.. imi vine sa intrerup iar dieta.. cand ma uit ca cei din jur mananca de toate shi eu ma uit, imi vine sa urlu..la cat de pofticioasa sunt.. shi la o cana cu apa daca cineva o bea cu pofta .. hop shi eu.. ash bea apa..n-am mai vazut asha ceva.. cand sa fiu gravidutza nici nu vreau sa ma gandesc..
Dar azi dimineatza m-am abtzinut, nu am papat nimic, chiar nu prea simt nevoia sa inghit ceva pana pe la 12-13.Am mai avut shi musafiri la pranz, le-am pregatit acordeoanele de la celalalt topic.. pentru mine shi amica mea.... acordeoane vegetale..am inlocuit mezelurile cu ciupercutze,argei gras shi vinete shi doar 3 cubuletze de telemea, fara unt ,fara grasime.. asha am mancat shi eu un cartof.
Voi mancatzi cartofi coptzi?? Macar o data pe saptamana acolo 2-3 cartofi ma gandesc ca n-o fi chiar interzis, mai ales coptzi.. voi ce zicetzi??Atzi eliminat complet cartofii?? Merit ceva.. ?? Certatzi-maaaaaaaaaaa
Diseara cred ca o maaaaaaaaaare salata cu lamaie shi atat.. aaa, evident ..nu l-am uitat nici azi.
O zi buna tuturor..shi spor la kg minus

..shi te iubesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna

Azi m-am simtit foarte lipsita de energie si am hotarit sa fac o pauza de sala, sa-mi reimprospatez fortele.

Noi2, mai maninc si eu cartofi din cind in cind, fierti sau copti. Eu ii consider un aliment necesar intr-o alimentatie sanatoasa, atita timp cit nu sint prajiti, bineinteles.

Onitza, spor la invatat!

Carolinah, arata foarte bine acel centru, cred ca e o placere sa mergi acolo sa faci sport. N-am vazut nici un pret pe nicaieri, sau nu m-am uitat unde trebuie?

Tzuni, ce faci, maninci? Ia zi, m-ai ajuns din urma la kg?

Dordia, bun venit la serifat!

Carmen, feliile de cozo nu se cunosc la cintar, ba chiar am avut o surpriza placuta azi dimineata cind m-am suit pe el.

Va pup.

www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Noi2 si eu mai manac cartofi fierti. Copti imi plac doar cu unt si sare atunci cand sunt fierbinti sa se topeasca untul pe ei.... Dar...pas de cateva luni bune. Cartofii fierti ii manac cu branza rasa pe deasupra si patrunjel. Imi plac mult asa si ma satur dim 2 cartofi la o masa. Ce-i drept ca nu am mai facut demult...cam de cand am inceput munca ... (4 luni) din lipsa de timp.
Delidana ms de urare!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian 14.11.2005
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz

Cele 2 surioare, in final invingatoare "Dordia-Violeta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Buna , fetelor...si eu pe baricade.

Am pacatuit azi cu o inghetata, dar m-am intilnit cu o persoana draga si am invitat-o.Era frumos sa ii cumpar doar ei si eu sa ma uit?

carina, multumesc mult de mesaj!Am un baietel de 6 ani si jumatate.

in rest:cafea, salata cu brinza si sunca, o activia, o caisa.
cina :un gratar cu fasole verde, fiarta cu putin ulei

intre mese si dupa: apa si plimbare multa!

merge tare greu...

ina C

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mercedes spune:

inaC, violeta- deoarece avem cam aceesi inaltime si fosta greutate era sa zicem aproximativa cu a mea, imi spuneti aproximativ in cat timp ati ajuns la greutatea de acum?

Trecem si prin foc ..si para ..
Ca sa fim zine la vara
Mamidestefan Mercedes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bunaaaaaaaaaaa

Intru pe fuga, ca-s prinsa raaaaaaau cu treaba multaaaaa
Zuziliciule, nu vii si tu in jurul lumii?

Mephala, azi trimit un butoi de voie buna! Ca am cat pentru un oras intreg!

Delidana, o prietena adevarata te urmeaza incet incet, nu? Io am ajuns la 66,6 dar vin veriginos spre tine! Si 66.6 - moaaaaama, ce cifra!

Mik-frantzuzica

URGENT
Tzuni mic si drag si scump si grasunel si... pisicos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Mercedes, eu am inceput sa-mi supraveghez alimentatia incepind cu 1 februarie.Am fost mai stricta pina la Paste( 7 aprilie) si a mers fff bine, daca imi amintesc bine aveam atunci 74 kg.De atunci am tot calcat strimb si mai pun 1 kg, mai dau 1 kg...Oricum visez sa am in viitorul apropiat 68 kg.

Succes!Tu esti la superdieta?

ina C

Mergi la inceput