Patut lemn vs. Patut sport

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Candy, am o nelamurire cu privire la patutul Graco, cel cu vibratii.... nu am vazut daca are usita cu fermoar. Are sau nu? ca in rest pare patutul ideal....
Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Eu am patut din ala tip tarc, de la Graco si-s super multumita de el, a sarit si sare Miruna in el de n-are aer, pana acum cred ca unul de lemn ar fi cedat de mult, dar asta e super flexibil si probabil de aia rezista eroic, i-am coborat salteluta jos, si ptr ca aia a lui nu-mi placea foarte tare i-am luat pe comanda o salteluta din durflex putin mai grosuta (cu o fatza moale si una dura) si doarme super bine in el.

Plus avantajul de a-l lua cu noi peste tot, in asa fel incat sa doarma in patutul ei oriunde mergem...mie mi se pare mare lucru treaba asta, dupa ce ca-i schimbi mediul..macar patutul sa fie cel cu care e obisnuita.

Plus ca are margini noi nu se poate lovi de ele, nu stau cu grija ca poate isi prinde vreo mana su vreun picior printre zabrele

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Antalya 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Uitasem sa-i raspund Andre-ei..patuturile pliante sunt de mai multe dimensiuni, eu l-am ales pe cel de la Graco ptr ca e mult mai lat, asa ca are loc mandra sa se foiasca si sa se suceasca in el cum vrea.

Daca vrei sa reziste...musai sa fie o marca buna, Graco, Chicco, Bebe Confort..sunt mai scumpe dar fac banii. Aaa, si atentie la cele de la Chicco, sunt super grele, parerea mea

www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucas spune:

si noi tot Graco! si votez pentru toate lucrurile de la Graco (carutz, scaun de masina, leagan electric)

Matei are acum 2 ani si o luna, si cind a trebuit sa alegem am ales instant patutzul asta. sa-ti spun ce avantaje majore am gasit eu la el in timp:

1. in primele luni, statea in etajul superior. il poti legana foarte simplu cu mina sau daca esti foarte obosita (vezi subsemnata) cu piciorul usor.
2. are muzici, si ii pui sa cinte, tot asa in primele luni
3. cind s-a marit, i-am luat saltelutza si am coborit la nivelul 2. la inceput ti se pare jos, dar el sta asa bine. nu exista riscul in somn sa-si bage piciorele prin lemne,sau sa se loveasca.
4. este atit de usor de strins, din acest motiv a fost extrem de usor sa-l luam cu noi cind plecam. Matei s-a nascut in mai asa ca vara am plecat la munte.
5. este mult mai lat decit patutul de lemn. pe probate. la soacra-mea avem patutz de lemn. si nu s-a putut acumoda ca e prea strimt. cind incepe sa se miste, este precum acele de ceasornic.
6. acu, pentru ca doarme in patul mare, este tarc pentru jucarii.

Dezavantaje:
1. nu ii poti pune jucarii din alea miscatoare, ca se uite la ele, numai daca faci ceva artificii.
2.poate sa doarma cam pina la 2 ani in el. daca va fi mai mic/mica de inaltime este posibil.

eu de la Graco am avut modelul mai vechi, l-am cumparat in 2005, acum au scos niste modele tare dragutze.

insa ce iti recomand cu caldura (daca vei avea bani) cumpara balansoar electric, nici nu iti imaginezi cit de practic este. cel putin din punctul meu de vedere. il si leagana, il tii acolo, si tu faci treaba, cinta, in primele luni de diversificare ii dai sa manince in el, pentru ca in scaunel nu sta in funduletz.

indiferent ce ai alege, sa fie sanatos, sa doarma noaptea si sa te lase si pe tine sa dormi.si pina la acel moment dormi cit poti demult, ca zilele astea nu le vei mai intilni asa curind.

Mergi la inceput

Lucas foarte bine explicat cu patutul..subscriu si la parerea cu produsele Graco, sunt super

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Eu nu m-am putut hotara de care sa-i iau , asa ca i-am luat unul de lemn si unul sport.
Doarme foarte bine in amandoua si chiar daca acum se ridica in picioare nu se loveste de margini la cel de lemn ( are o tehnica speciala de a se lasa jos ).
Avantajul pe care-l vad eu ( daca trebuie sa te hotarasti la un singur model de pat ) este la cel sport : poate fi luat in concediu

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.triburile.ro/35735.html" target="_blank"> JUCATI TRIBURILE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Nu am cumparat inca patutul, dar la cel de la Graco ne gandim si noi. Am fost azi sa-l vedem si pare ok. Are si vibratii, si lumina de veghe si melodi . Si ca design e ok. Nu cred ca are fermoar lateral.. Multumesc din suflet ptr sfaturi.

32+

Christian

Mergi la inceput