Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (51)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
Raluca_u spune:
Aelita doamne ce frumusica e Sofia.
sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.
roxanica va pupam.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
Copiii sunt cei care ne arata încotro merge lumea, fiindca pentru asta au venit aici, ca sa faca lumea sa mearga mai departe.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
kokorina spune:
seara buna,gagici!
LA MULTI ANI!la toti sarbatoritii de astazi si bineinteles LA MULTI ANI,ROXANICOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!blondoasa forumului si curajoasa,evident!
BAMBO,KTRINEL.....moama,da' ce fete cucuiete aveti!la BAMBO nu ma mira,ca ea a fost intotdeauna prima de pe forum cu ceva nou....BAMBO-BAMBO....hai,ca va pup fetelor si pe voi si claaaaaaaaaaaar pe smecheritze!
SOMLEAC,.....cand am citi nu-mi reveneam,prin ce momente treci.toti trei bolnaviori,si nici tu nu te simti prea bine,nici fizic si nici moral.imi pare nespus de rau si le doresc,va doresc multa multa multa sanatate si tie multa putere!va pupacesc!
ASIZULE...nu te lasi deloc.cand eram la odisee va scriam eu o data de ce nu spun de unde sant.sant multe "binevoitoare" asa zise "prietene" in orasul meu,de ma cauta pe forum sa-mi citeasca postarile si sa ma caute si-n _ _ _.si daca DANUTZ m-a scos de prin partile iasului,sau din apropiere,intr-adevar eu vin din nordul tarii,din moldova si.....chiar imi pare rau ca nu ne putem cunoaste live.de ce ma tot intrebi de unde sant?ai ramas singura la butoi si te gandeai ca daca tot ai un pai liber....kokorina vine si ea acasa,ne machim..... unde n-as da sa dau ochii cu tine.as veni cu doua paie la butoi
hai ca te pup si-ti dau ceva
ARIADNA...eu de ce nu pot vedea pozele tale.ma oftic.vreau sa va vad.
YAQMUR....te apreciez mult si da-i o pupa lui luchita,dar asa...una de sa i se ridice parul maciuca de fiori.va pup pe amandoi.si as avea o intrebare.tu mai poti?
LAURA....ai reusit sa vezi filmuletul?exact ce scria si ALEXANDRA,ca si eu observasem asta.dani e atat de masliniu si ochii aceia ca smoala de negri,e frumos ce sa mai....ce sa mai vrei de la el?pile maslinie,ochi negri,mananca bine....bun de insurat.e deja promis,asa-i?aaaaaaaa,nu ca ne-ar interesa,si noi santem promisi cu totii,mai putin eu.cine naiba sa ma mai caute,maritata,grasa,cu doi copchii,shale de vadana...gata!s-a dus totul!cu sotul...e asa si asa.cand ma duc cu el in romania,toate babele s-ar marita cu el,plus ca pustoaicele din oras isi arunca ochii dupa 'mnealui.daca si mama a observat si m-a atentionat,sa-l tin bine ca-l pierd.ei,sanchi,unde mai gaseste el una ca mine?
DIANOCICULE.....da' eu unde-ti vad freza ta mistoaca.pe MIRONA am vazut-o si ii vine foarte bine,mie chiar imi place,si chiar nu stiu de ce,dar in ultimul timp imi place mai mult parul scurt decat parul lung.hai,nu te da ranita si baga poza,sau deja poza ta troneaza pe undeva si mi-a scapat?
MIRONA....frumoase poze la curte...si kara,cum sa-i mai spun si cum s-o mai laud?e pur si simplu dulce-dulce.ce culoare de ochi are?
ALEXANDRA....voi iar o "stergeti?"plimbareti mai santeti.ei,sa vezi acolo ce-i pe capul lui mark,la socrii,neamuri,vecini....cat stai,o saptamana?cand vii tu,plec eu....o sa-ti fie dor de mine?
eu,sant un om terminat.nu din cauza copchiilor,am calcat si inca mai am de calcat bulendrele noastre.n-am nici un chef in romania sa le calc.cand ne duceam numai noi doi,era alta treaba.ni se casuna sa plecam undeva,calcam mai intai,beam o cafea....ne lalaiam si apoi plecam,cu camasa calcata evident.acu cu copchii,ni se casuneaza sa plecam,santem conditionati de copchii,de proghramul lor de masa si de somn....ne imbracam cu totii,ne dam si cu patfum si am plecat,ca stiu si eu....la ora x tre sa fie copchilu in pijamale.deci,calc,si calc,si calc si niciodata nu se mai termina.am facut un geamantan,dar cum.am cantarit hainele,erau prea multe,am redus din ele,trebuia sa le cantaresc din noi.uitasem ceva am adaugat,trebuia sa ma gandesc ce mai dau afara,iar cantareste.casa mea e plina cu haine si "PARPUCI" cum zice sotul meu.duminica finalizez amandoua geamantanele.si am sa le fac fix 25 kg unul si 25 de kile altul,ca ma oftica astia de la TAROM de mor.si daca aveam tripleti si sportul cantarea 25 de kile(daca al sandokanilor cantareste 18kg)....pai gemenii,tripletii nu mai zbor cu avionul,sau ce?.....in fine nu mai vreau sa-mi amintesc,ca ma'nervez.
in rest noi santem bine si chiar ar trebui sa fiu extrem de fericita ca sandokanii mei mananca orice.adica legumele,fructele si carnita de vita,la nici una nu mi-a facut figuri.ca-i dovleac,morcov,cartof sau stiu eu ce mananca.si sa stiti ca pana nu am citit pe forum la voi(cu scuze)mi se parea normal ca ei sa pape.apoi am citit ca multi fulguletzi scuipa morcovelul sau altceva.....abia atunci m-am gandit,ca sant norocoasa.asta imi mai lipsea,ca si asa nu se dadeau in vant dupa biberoane.santem bine sanatosi,sant smecheri,sant inca la faza in care(si sper sa treaca ,tare e stresant)pascal plange cand sophia incepe sa planga,sau sophia plange cand pascal incepe sa planga.ma lupt cu ei corp la corp toata ziulica pana vine tacsu lor,joaca si harjoana cat cuprine,e o veselie de nu se mai stie om cu femeia lui.
da' nu ajung eu in romania...doua zile fac protectia muncii cu ai mei,apoi chiar daca nu plec pe undeva fara copchii(nu as putea sa plec fara ei)si stau in casa,dar macar nu fac eu biberonul si nici pampersul nu-l schimb si nici in brate sa-i tzurcanesc nu-i iau....am o armata care-s pe la mine acasa in timpul asta,doriti si care abia asteapta sa faca pe dadaca.ce misto e sa ai pe cineva de incredere.
saptamana trecuta,ne ducem la socrosenie....hai,ma fetelor,ati incercat sa rostiti cuvantul asta cu ochii mijiti,buzele subtiate si putin scrasnind din dinti?asa cum va rugasem la odisee....incercati,va rog!macar pe ascuns.nu-i asa ca ce iese pe gura seamana cu soacrele noastre?ca toate-s la fel,astea n-or fi din aceeasi mama toate?in fine,sa-mi reiau povestea.ma duc la socrii,era si cumnata mea cu copchila ei.nu stiu de ce dar sophia cam plange la socra-mea si cumnata tot face mutzunachi in fata ei iar ea nu schitzeaza nici un gest.....gata,sophia mea e catalogata de cumnata asta care mesteca mancarea copchilei....SOPHIA ARE PROBLEME DE COMUNICARE.....bai,imi vine sa o strang de gat.desi i-am spus ca e prea mica si personalitatea nu e conturata.pe la vreo3-5 ani abia se poate vedea ce si cum.a uitat ca copchila ei nu a zis nici "a" nici "e" nika pna pe la 9 luni.eu n-am uitat.eu eram gravida si ii urmaream toata evolutia sa-mi dau seama cum ar fi si ei mei cam pe timpul asta la anul(si copchila e nascuta pe 8 noiembrie...da!da! ar vrea ea sa fie fulguletzul nostru)....e atata de oftica fumeia asta pe copchii mei ceva de groaza.si nici nu-si poatea scunde oftica asta.poate daca ar fi smechera nu as observa,dar imi arata pe fata....si hai sa fim serioase,daca nu mai sant eu una care ma prind din primaaaaa,atunci cine?ea si-a dorit mai mult decat va inchipuiti un baiat,nu avrut sa stie ce are pana nu anascut...surprize!surprize!ca aiesit cu putza....a avut o depresie infioratoare din cauza asta.....acu vine punctul culminant.sophia mea este fetita si arata ca o fetita cu rochitele,fundite,pantofiori.....ea are o fetita dar care arata ca un baiat,si nu-i baiat juR.am zis ca-i pun cercei sophiei,a pus ea prima data la copchila desi o intrebasem daca-i pune,in prealabil si a zis ca nu.eu am zis ca-i pun cercei si urmatoarea sapt avea copchila ei cercei.au primit copchii la botez lantisor de aur cu medalion cu ingerasul pazitor.....stia ca-i port cu lantzuc,a doua sambata avea si copchila.....tot ce fac eu,face si ea...dar ea nu tine si ce face...cercei nu mai are copchila si nici lant...astea au fost numai asa....ca sa fie ea cica la fel cu noi....dar daca nue genul ei,sa aiba copchial frumoasa.o poarta ca cel mai necajit copil din romania imbracata.si e AUSTRIACA....moare cand ma vede,si imi si arata ca se oftica,iar mie imi creste inima cat o paine calda cand stiu ca copchii mei sant imbracati ca scosi din cutie,lucruri albe,calcate...si chiar si la gradina cand ne ducem.ea isis aduce copchila cu niste boarfe ca de la ajutoare si la gradina o schimba cica sa nu se murdareasca,si va dati seama ca alte boarfe ii da.....hai,ca v-am facut capul toaca..
DONIA....tu cum mai estIi?
apropo's am vazut azi vesti bune pe forum....felicitari la fulguletzii nostrii puternici!si la mamicile loR!super!
ma duc sa-mi bag cornul in perna(ca tot sant capricoarna)si sa trag un pui de somn.maine am sotul acasa,nu stiu ce sarbatoare religioasa este si e toata lumea libera...iuhuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!poate mergem la gradina sa facem o baita scurta!
pupici de noapte buna!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/bamboletta/bamboletta.jpg)
bamboletta spune:
M-am topit toata cand am vazut pozele cu Sofia
Aelita sa va traiasca printesa
e superba
gata fug la somn,maine dim merge la analize
n buna
Bambolettade
Antonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 8
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
kokorina spune:
APROPO'S.....eu ori nu sant pe treaba mea,ori nu sant pe treaba mea....unde-i frate PHOTOS in YAHOO?nu gasesc nimic si vreau sa ma uit la poze.ori am eu alt yahoo?deci am intrat cu userul si parola,totul bine si frumos,dar in chenarul din stanga nu mai gasesc PHOTO.....cine ma ajuta?va rog?mecsi
Ariadna30 spune:
kokorina, esti tare comica....cu povestile tale. As comenta mai mult, dar am pe foc apa pt. formula (nesimtitii au oprit apa fara a anunta in prealabil...am tot asteptat-o, da` degeaba). Asa ca, abia acum finalizez treburile.
Pozele mele sunt pe public, oi fi gresit tu ceva pe acolo.
Asa am patit si io candva...nu gaseam "photos" , vezi ca ai intrat in MAIL, n-o sa gasesti acolo pozele.:)
Intra pe new.photos.yahoo.com/mami_nov_dec_06, SIGN IN
Editez pt. ca am scris o tampenie, nu poti vedea pozele fara sa te loghezi. Doar in cazul in care sunt pe public si ai link-ul corespunzator le poti vedea.
Ariadna30 spune:
Am vazut si eu ceva mai devreme pozele aelitei, sunt superbe! Adica Sofia e superba. Preferatele mele sunt asta si asta...chiar ca ai zice ca-s desprinse dintr-o poveste.
Teutz spune:
La multi ani, Miraco!
La multe lunisoare frumoaselor domnisoare Rianna de Lorym si Alexandra de Chris, dar si voinicului Serban-Alexandru de Luciaro!
Ktrinel, felicitari si voua pentru ridicatul in picioare! S-a dus si putina liniste pe care o mai aveai!
Somleac, biata de tine, cu trei puiuti bolnaviori! Sanatate multa copilasilor si tie multa putere si rabdare!
Raluca_u, pupam scumpa Adinuta si mamica draga!
Dianocica, drum bun si distractie placuta!
Danutz, vazut dintisori de iepuras Rares!
Laura, pai, cum sa nu te iubeasca puiutul tau, mai? Pe mami o iubeste cel mai mult!
Donia, sanatate multa lui Cristi!
Lainia, si Mihaita are febra? si multa sanatate si voua!
Aelita, super de super! Sofia este absolut SUPERBA! Super printesa Sofia, super mamica, super familie!
Kokorina, pupam harbujeii dragi! Pentru tine special un banc despre soacre:
“O tipa se chinuia sa arunce o baba de la etajul 8. In fata blocului se stransese o gramada de lume, care ii striga tipei: “Criminalo, lasa femeia in pace!” A venit politia, au venit pompierii. In final, reuseste tipa sa o arunce pe baba, baba moare, multimea din fata blocului striga furioasa: “Criminalo, asasino!” Tipa coboara sa infrunte multimea si spune: “Stati linistiti, era soacra-mea!” Da’ un pompier: “Ai vazut, domn’e, cum se agata jigodia dracului?”
Fetele care au avut probleme cu morcovelul, in sensul ca nu l-au acceptat bebicii, incercati de la borcanel, daca nu ati facut-o deja. Eu i-am dat azi Alexiei o lingurita de piure de morcov de la Hipp si a papat-o fara nici o problema, spre marea mea mirare. I-am dat de patru ori cate un sfert de lingurita. Prima data n-a vrut sa deschida gura, dar i-am tras putin de barbie si i-am dat sa guste. S-a uitat putin la mine, a intors capul de cateva ori si pe urma a deschis singura gura. Ar mai fi vrut, dar o sa continuam maine. Sper sa o tina tot asa, ca eu ma gandeam ca o sa-mi dea cu castronul in cap cand o sa simta gustul de morcov, dupa ce a mancat fructe dulci pana acum. Dupa ce se obisnuieste cu gustul, o sa-i fac eu piureul.
Noapte buna tuturor! Ma tarasc si eu spre pat.
Teutz de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulguletii nostri
luly spune:
Salutare fetelor!
Hai ca am prins si eu o clipa de ragaz si hop sa scriu pe forum (ca de citit am mai citit printre picaturi).
Sa incep in primul rand cu urarile: Madaluta (scuze de intarziere) si Roxanica sanatate si multa fericire alaturi de cei dragi
bb de Bambo si Ktrinel sau ridicat in picioruse
Acus-acus o iau din loc.
Pt mamicile noastre plimbarete Adinazot, Dianocica, Alexandra drum bun si distractie placuta
Felicitari pt vestile bune date de Ralumat, Flore
Multa, multa sanatate si putere pt mamicile bolnavioare Somleac, Dianarus. Ati uitat ca voi nu aveti voie sa va imbolnaviti?!
Offf, iar aud de bebici bolnaviori. Sanatate multa pt bbi de Donia, Somleac, Raluca_u.
Si gata, am terminat cu urarile.
Donia ma bucur ca ai revenit. Si pe mine m-a impresionat f. mult cazul fetitei din Canada chiar dc nu o stiu pe mamica. M-am rugat si eu pt ea si familia ei si-i urmaresc evolutia cu sufletul la gura.
Aelita am admirat pozele. Sunt superbe , iar voi o familie tare frumoasa. Despre Sofia - o frumoasa si o scumpete .
Acu' si despre noi. Suntem bine dar merge tare greu cu diversificarea. La mine e invers fata de Dianarus, cu Di nu am avut treaba cu diversificarea (ea m-a chinuit cu somnul), dar asta mica e cam mofturoasa (am zis eu ca seamana cu mine ). Deocamdata tot la faza cu piureul de fructe suntem si ptiu sa n-o deochi dar azi(de fapt ieri, dar intelegeti voi) parca a mancat mai bine - am aplicat tehnica Doniei
de tinut lingurita. Deocamdata i-am introdus doar mar, caisa, cirese si piersica. Cat de curand(intr-o zi - 2) vreau sa-i introduc si supita dar sa vedem cand o-i apuca.
Altfel noi tot shtirbe suntem , ne rostogolim din greu in patut(o pazesc ca pe ochii din cap sa nu-mi cada cand o pun in vre-un pat mare) in fundulet ne ridicam doar de la 45 gr, dar nu rezistam mult si cadem in nas (azi Di se conversa cu Isa "Cum cade fetita-n nas?" ), iar dc o tin in picioare incepe dansul.
Va pup si sper sa apuc si eu sa mai pun poze
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
luly spune:
Am uitat :
- multumesc celor care ne-au urat LMA (am facut juma' de an - suntem fetite mari acum)
- sarbatoritilor de ieri, azi si maine(ca probabil ca n-o sa apuc sa mai intru)
- Bambo bafta la analize!
Luly mamica de Maria Isabela (03.12.2006) si
Diana Andreea (04.12.2003)
lizzy spune:
dis de dimineata ca am o zi plina...
bambo, bafta azi la analize. tinem pumnii!
donia, lavinia, somleac, raluca_u, ce fac puii bolnaviori? pe toti sa treaca repede...
teutz, ai dreptate cu morcovelul de la borcan.
pt cei cu mofturi, mai puteti incerca mar+morcov, tot de la hipp, in caz ca nu vrea morcov simplu. pofta mare! frumosului si frumoaselor care azi sarbatoresc: Rianna de Lorym, Alexandra de Chris, si Serban de Luciaro (intre doua nu te ploua...)
La multi ani, Miraco! sa fii sanatoasa si fericita cu ai tai!
eu sunt pe biseptol de 3 zile si degeaba, sunt tot mai rau, acum tusesc mai rau ca un magar. ianis a luat de la mine (sau eu de la el) si are aceleasi manifestari - nas infundat si tuse urata. curios este ca marc nu a luat de la noi. sper sa si ramana asa dragul de el...
off-topic: azi e serbarea de 1 iunie. aseara mi-a spus fiul meu ca el si cu raul (un coleg) deschid serbarea! maaaama ce emotii am! e cam timid de felul lui, nu stiu daca va ignora multimea de ochi si va spune poezia. sper sa fie ok. e la gradi doar de 2 luni, e cel mai mic de acolo si el deschide serbarea ?! m-am umflat toata...
va pup!
Diana, mami de Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank"> Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag