Contraziceti copiii altora?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Ocebine eu te rog sa-ti recitesti mesaul .ala prim. si sa ma faci si pe mine sa pricep de unde atata rautate ,de unde pana unde imi vanezi orice cuvant care nu corespunde ideii de "super mami supe women corecta cu tot si cu toate pe lumea asta"

eu v-am mai spus voua ,prietenelor mele...nu sunt perfectiunea. daca voi sunteti problema voastra. eu sunt un om normal. cat timp nu te-am atacat pe tine personal copilul tau nu vad ce ai tu cu imperfectiunea mea.

probabil ti-a casunat rau pe mine si sigur exista un motiv.

ps. daca tot vrei sa-mi scoti la iveala mesajele devastatoare,rasiste,rautacioase...please baga nasu' la FEMINA INTIM,vezi ca postai un subiect acusi cateva zile in care spuneam ca ma gandeam sa fac un AVORT.

asta da motiv sa stergi cu mine pe jos...eu nu ma supar...problema e la tine.

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

Ocebine eu te rog sa-ti recitesti mesaul .ala prim. si sa ma faci si pe mine sa pricep de unde atata rautate ,de unde pana unde imi vanezi orice cuvant care nu corespunde ideii de "super mami supe women corecta cu tot si cu toate pe lumea asta"

eu v-am mai spus voua ,prietenelor mele...nu sunt perfectiunea. daca voi sunteti problema voastra. eu sunt un om normal. cat timp nu te-am atacat pe tine personal copilul tau nu vad ce ai tu cu imperfectiunea mea.

probabil ti-a casunat rau pe mine si sigur exista un motiv.

ps. daca tot vrei sa-mi scoti la iveala mesajele devastatoare,rasiste,rautacioase...please baga nasu' la FEMINA INTIM,vezi ca postai un subiect acusi cateva zile in care spuneam ca ma gandeam sa fac un AVORT.

asta da motiv sa stergi cu mine pe jos...eu nu ma supar...problema e la tine.

mami si Ale

Pe mine nu ma intereseaza ce vrei tu sa faci in viata ta particulara (pentru "record" sint pro-choice - deci nu am nimic cu tine daca vrei sa faci un avort sa nu). Nici nu stiu de unde si pina unde din furtuna de mesaje pe care le postezi te-ai legat tocmai de acela...Interesant din punct de vedere psihologic. Dar deviem.

Pe mine m-a deranjat faptul ca tu ai ales sa faci educatie copilului tau pe pielea unui copilas nevinovat si prin actiunea ta ai transmis un mesaj abuziv copilei. ATIT. Si asta in postura in care tu ti-ai permis la multe alte mamici sa le dai cu literatura-n cap...ca tu te documentezi ("fata de alte mamici").

Anamaria

"After all is said & done, more is said than done."

Mergi la inceput

care e mesajul abuziv? mai fata mea...tu chiar nu citesti ce scriu eu ci CE CREZI TU CA VREAU SA SPUN.

ca unui copil obez nu-i e bine? ca rad toti de el,desi nu e frumos? si ca daca se indoapa risca sa ajunga asa?

Tu iti imaginezi ca-i fac pledoarie pro aratat cu degetu razand inspre obezi? asta ai inteles tu din toata treba?

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

A spune copilului: "uite, fetita/baiatul aia/ala e obez/a /grasut/a, nu manca prostioare ca o sa ajungi ca eael!!" nu faci decat sa-i bagi in cap ca alti copii care mananca prostioare ajung grasi. Sub nici o forma nu trebuie sa radem de cei obezi, copii/adulti!!!! Puterea exemplului e nespus de mare asupra unui copil, mai mult decat sfatul!!!
Si ce te faci,daca cu toata alimentatia ta sanatoasa, mancare gatita in casa, etc, etc, copilul tot va ajunge mai plinut,mai grasut??

si stau si ma intreb, stim noi care sunt mancarurile cu adevarat sanatoase si bune pentru copii nostrii??
Cum de spunem:"cutare e o porcarie, cealalta e nesanatoasa", cand sunt atatea alimente pe piata avizate si permise de ministerul sanatatii si alte foruri???
Atata ne cramponam de alimentatia nesanatoasa, dar sunt atatea mamici care fumeaza, consuma alcool, ce exemplu mai sunt pentru copii lor??

Si sa nu ne tinem tari ca:"copilul meu invata obiceiuri alimentare sanatoase", ca nu stim ziua de maine ce ajunge!!!
Este stiut si dovedit, ce-i interzici mai mult unui copil aceea va cauta mai cu infrigurare si mai cu dorinta!

Eu zic ca sa pastram echilibru in toate, sa nu exageram nici cu sfaturile asupra lor, ca devenim cicalitoare si pisaloage si iara nu e bine.

Kari

Mergi la inceput

Aia spuneam si eu...ca nu stiu neaparat daca se ingrasa de la caloriile astea goale...desi e demosntrat ca mancarea fast food spre asta duce, in cazul celor ce au o oarecare predispozitie spre ingrasat.

Sunt convinsa ca daca as lasa-o sa pape toata ziua cipsuri, Fornetti sau pizza s-ar ingrasa. pentru ca are pofta de mancare si are si materialul de asa natura. eu ma ingras usor.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

quote:
Originally posted by flaviutza

quote:
Originally posted by corinadana

Stai sa ajunga la gradi/scoala si esti out of control! Din pacate...

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

nu-i adevarat Corina. daca ii imprimi de mic obiceiuri alimentare corecte, nu va sta in fata teveului rontaind cipsuri in loc de masa principala.

si apoi, puteti sa ma faceti afis, dar nu vad o tragedie in faptul ca un scolar papa in pauze ceva prostioare de 1 2 roni ,atat timp cat acasa are mese regulate si bune calitativ.

Eu l-am educat si pe sot...din mai multe motive, unul fiind faptul ca nu ne mai permiteam 12-13 mil aproximativ pe luna cat dadeam la un mom dat pe haleala. asta in ro, ca banui ca in USA echivalentul a 12 mil pe haleala e fix pix.

Inainte facea el cumparaturile alimentare, acum i-am taiat portia. le fac eu. ca-mi venea numai cu semipreparate si mezeluri cat cuprinde si a doua zi ceream iar bani pt legume/fructe ,papa bun pt copil.

mami si Ale

Hi hi! Asteapta numai... Crezi tu ca un copil are asa de bine imprimate obiceiurile sanatoase in ce priveste alimentatia si poate sta in fata celor din tabara adversa (chips etc etc) fara sa pape si el?? La 6 ani?

Ai sa vezi!

Don't throw with stones if you live in a glass house.

corina mama Ralucai

http://community.webshots.com/user/corinaraluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Nu sa pape toata ziua "prostioare",, flaviutza, dar poate ca o data pe luna poate sa guste ceva. Ma refer in general la orice copil!!
Si multa miscare, cat mai multa, mai ales daca este predispusa la ingrasare.
Asta e problema copiilor din ziua de azi, mananca multe si nu fac miscare, chiar ieri si alaltaieri am vazut la TVR1 la stiri, se vb despre subiectul asta.

Kari

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kariguld

Nu sa pape toata ziua "prostioare",, flaviutza, dar poate ca o data pe luna poate sa guste ceva. Ma refer in general la orice copil!!
Si multa miscare, cat mai multa, mai ales daca este predispusa la ingrasare.
Asta e problema copiilor din ziua de azi, mananca multe si nu fac miscare, chiar ieri si alaltaieri am vazut la TVR1 la stiri, se vb despre subiectul asta.

Kari

ce odata pe luna...o data pe zi mi se pare ok...la un copil maricel...

una e sa stea la tv cu pizza in mana, alta e sa pape un corn cu cioco la scoala...sa ii dea olecuta de energie

mami si Ale

Mergi la inceput

Corinadana...nu am spus sa nu pape...am spus ca invariabil va papa...ce noi nu papam?

dar daca are niste obiceiuri alimentare sanatoase in familie, serveste mancare gatita , fructe si legume acasa, mi se pare de bun simt chiar sa mai scape intr-o ciocolata sau o punga de cips...ca oameni suntem, ce naiba.

mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Da' sa ma lamuresc si eu draga, ce e aia Fornetti, ca tot vad pe aci.

Mergi la inceput