***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 6
ELTEKA spune:
Am mai venit si eu pe la voi
, desi e 5 dimineata.
Tocmai l-am alaptat pe Dolofanel si a adormit iar, instantaneu. Inainte de a intra in somn profund trage insa niste zambete, ma topesc. Cred ca e satul tare ...
Acum stau in fata computerului, mi-am scos centura* si am pus burta la aer. Nu vreau s-o vada sotulache asa, inca, e cam flasca - desi dupa 5 zile, la cat de imensa era, nu am voie sa ma plang... M-am cantarit aseara si din 17kg mai am 5...
* aici in Japonia au o centura "speciala", are proprietati vindecatoare, se cheama fukutai . Femeile o primesc la 5 luni de sarcina si este dusa la templu. Acu' sincer, e o chestie din bumbac facuta la chinezi
, dar mie imi prinde tare bine. Are niste fese de bunmbac si arici, deci nu strange asa tare dar e perfecta dupa operatie.
Am citit si ultimele pagini din capitolul trecut, m-am emotionat cum mi-ati pus majorete
, multumesc 
!
(Timur, nu-i asa ca acum e totul ok? Cred ca ziua aia a fost intr-adevar foarte antrenanta, dar toate te primim cu drag in clubul nostru, cred ca ai vazut deja asta
Eu in JP n-am luat nici o No-spa, nimic, dar fetele din RO luau)
Pepsica, daca Cerul ti-ar da tie bucurii de cate ori te pomenesc eu, tu ai fi cea mai fericita femeie din lume! Sa stii ca am verificat ce ii scriai Micai in capitolul trecut, exact asa face si Dolofanel, se trage de la san la inceput de ma dispera, ma impinge cu manutele...si laptele siroieste peste tot...dupa un timp doar, il pot "agata", si asta coincide cu un fluz mai putin abundent. Numai ca eu sunt cam lenesa si zgarcita, si nui-mi vine sa-l storc afara, plus ca mereu sunt in pat fara nimic langa mine, asa ca il las sa il linga
si dupa un timp incerc iar; atunci merge, e exact ce ai zis tu.
Cu sanul fac la fel si vad ca merge, il las sa-mi stoarca unul pana adoarme, celalalt se umple intre timp si tot asa. Am avut rani doar in primele 3 zile, de la supt pe sec, insa mi-au dat la spital o cremuta de la Medela, PureLab 100, foarte grasa si care chiar nu trebuie spalata (eu am gustat Garmastanul si are gust f rau, orice ar zice ei, plus ca n-are nici 30% din eficienta Medelei, sincer!). Am pus crema dupa fiecare supt si stateam cu sanii la aer. Acum ca am lapte, sanii arata perfect si alaptatul e o adevarata placere, sincer.
Mai am insa o dilema: cateodata (rar), Dolofanel adoarme pe parcurs, adica suge doar "jumatate" de san. Data viitoare care i-l dau?? Tot pe asta, si apoi il incep pe celalalt? Daca mi-l lasa si pe ala la jumatate ce fac, il mulg afara???
Noi mai avem inca o problema cu ragaitul. Am incercat cele 3 pozitii (pe umar, pe burta, in fundulet) si cel mai bine merge ultima, insa nici asta ca lumea...Dolofanel daca are chef de ragait se opreste din supt, ragaie si apoi continua
. Nu stiu daca din cauza asta sau fiindca e prea lacom, dupa ce il culc vomita lapte. Asta a facut mereu, din spital. Pur si simplu deschide gurita si il da afara (al meu copil doarme numai pe dreapta, oricum l-as pune se intoarce asa...) Moasele mi-au zis ca e fiindca a baut prea mult. Problema e ca daca vomita mult, apoi plange ca vrea iar. Ce sa fac? Ii dau?
Si te rog nu te deprima
Asa frumos o sa fie la tine acasa cu doi ingerasi!!! Sa vezi cand incep sa vorbeasca unul cu celalalt...
Ma gandesc la tine cu mult drag 
Madi, sa stii ca n-am mai discutat de fibrom, a zis ca vedem la control, dar inainte imi zisese de o miomectomie dupa vreo 3 luni...Acu' mie mi-e frica: cezariana+miomectomie=uter prea slab sa mai tina o sarcina...Numai luna viitoare pot intreba de asta.
Mainile nu ma mai dor, ai avut dreptate
! Insa nici mie nu mai imi intra verigheta
, poate e de la ingrasat, cum zici tu...
Pantofi n-am avut curaj sa incerc inca, sa nu ma deprim daca tre' sa-i schimb pe toti...
Dulce e punkista ta
!
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel
chiquitita spune:
Numai_eu ti-am raspuns pe privat. Ai primit? Dr ti-a zis sa vii vineri?
39+
Livia Alessia
chiquitita spune:
Numai_eu ai fetita sau baietel? Unde mergeai de obicei la control?
39+
Livia Alessia
numai_eu spune:
Chiquitita, am primit mesajul pe PM.
In ultima luna am mers saptamanal la control in spital, nu mi-a zis exact in ce zi sa vin, dar cum vineri e ultima zi din saptamana si nu o am mai fost de miercuri, o sa vin ca eu sunt nerabdatoare sa vad care mai este situatia. Poate si nasc vineri. Oricum mi-a zis sa o sun daca intervine ceva pana merg la spital. De doua zile cam tot am contractii, dar majoritatea sunt nedureroase. Sper sa mai stea bebita pana vineri.
Fetelor nu stiu ce o fi cu mine, nu imi e somn deloc si eu de felul meu sunt o somnoroasa. Iar in sarcina am batut toate recordurile la somn. O fi semn ca se apropie nasterea sau e din cauza ca stau toata ziua acasa si nu am nici o activitate?
ella_74 spune:
Elteka,
uite io sunt pe aici la ora asta, ca bebe doarme si astept sa vina ora mesei ca sa pot sa dorm si eu dupa...
Vad ca esti optimista, ma bucur ca vezi alaptatul deja o placere, pentru mine a devenit abia dupa mai bine de o luna ceva firesc, ca deh, la mine toate se prind mai greu, inca mai sufar cu operatia , desi fara dureri, supureaza si am deja o luna si jumatate de la cezariana.
Te felicit pentru kilogramele pierdute, io inca mai am 2-3 de dat jos, cantarul s-a intepenit la 56 dar asta fiindca mananc destul si nu neaparat ce trebuie , doar ce am chef...si m-am saturat de mancare fiarta si am dat iama pe la fructe, am inceput cu banane, cirese si pepene, dar le mananc in cantitati mici (nu chiar cat ai scris tu ca mi se pare prea putin) si nu le combin si nu le mananc imediat dupa mancare.
Cu laptele, io ii dau un singur san noaptea , ca e prea adormit ca sa ii manance pe amandoi.
hai ca s-a trezit si nu stie sa shada mumos sa astepte si el sa vada ce se intampla in jur...se trezeste urland...cam needucat bebelusul.
, mamica de David
www.flickr.com/photos/7556221@N02/?saved=1" target="_blank">poze David
chiquitita spune:
Numai_eu, dar la cabient unde mergeai? Poate ne stim din vedere
. Tu nasti natural? Sau vedeti atunci?
Mie nu mi-e frica decat sa nu ma apuce maine, abia astept sa se faca vineri. In rest, dr si rezidentele sunt super OK.
39+
Livia Alessia
numai_eu spune:
Chiquitita am baietel. Eu am mers la controale la Hit Med, la cabinetul dr. Vaduva. Tu unde ai mers? V-ati hotarat la numele fetitei, ca am vazut ca ati schimbat de mai multe ori? Poate reusim sa ne intalnim pe la spital sa-imi spui si mie rezultatele studiului privind tarifele.
In principiu nasc natural, dar daca mai sta mult si se face prea mare o sa-mi faca si mie cezariana.
Eu cred ca maine spre seara sau maine noapte o sa fie in Craiova si poate sa vina la spital daca e urgenta. Deci sa nu ne apuce pana maine seara, ca dupa e rezolvat.
chiquitita spune:
Sa iti traiasca baietelul. Si eu am mers la Hit Med. Nu ne-am hotarat deloc la nume, adica doar partial, suntem de pomina. Poate ne intalnim la spital.
39+
Livia Alessia
numai_eu spune:
Si tie sa-ti traiasca fetita si sa fie sanatoasa.
Eu ma bag la somn, ca maine mai am de alergat prin oras sa mai rezolv care ceva. Noapte buna!