***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 4
Madi spune:
quote:
Originally posted by Vali5
Am mai pus poze noi cu Andrei
Valentina, mamica lui Andrei
Vali e dulce foc Andrei, cu boticul lui!
Madi si Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
michigan spune:
madi ce scumpa e Ana Teodora ta cu cercelusi!
o adevarata domnisoara!
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!
ELTEKA spune:
Gata, am mai alaptat 1,5 ore, acu' iar doarme 4...
Vali5, asa citesc si eu in carti, sa nu-l las sa dorama prea mult ca nu mananca=nu se mai ingrasa... Dar ce spui tu mi-a zis si vecina mea, am sunat-o in disperare, are 3 copii (mari) si e o englezoaica tare apriga...mi-a zis sa nu-l trezesc, dar mi-a bagat morcovul ca tre' sa-mi iau cantar sau sa vina primaria sa mi-l canareasca zilnic (aici asa e procedura)...
Carrie, mai are un pic de icter, ca a pierdut juma' de kilogram in spital, mi-au zis ca bebeii care puerd mai mult fac icter mai "zdravan"... Veneau la spital cu un pix cu luminite cu care il atingeau pe cap si pe piept, ca popa...si scria cat de "icterizat"... mare tehnologie pe aici
Ella, timp de 5 ore de contractii - la inceput cu 3 minute intre ele, apoi la un minut, la 30 de secunde - uram secundarul care abia se tara un minut, cat tinea contractia...Apucam sa imping de vreo 3 ori in timpul ala, dar parca nu mai trecea...n-o sa uit niciodata minutele alea... Ca sa nu zic ca in ultimele 2 ore, pe minutele alea blestemate de contractie mugeam, urlam...
Florina, n-a luat doctorul cea mai buna decizie ...dupa ce m-am epuizat impingand 5 ore, mi-au slabit contractiile in intensitate, desi eu eram pe pragul de a innebuni de durere...Cica imi da oxitocina, si poate dupa vreo ora nasc...Inca o ora??? Chiar o luam razna, am inceput sa plang in hohote care clar aratau ca ma paste dementa(sotul meu plangea langa mine, lacrimi siroaie, repeta in disperare "iubita, stai cu mine, stai cu mine, stai cu mine")...Atat de rau mi-era ca s-au speriat si au sunat-o pe doctorita mea in 3 secunde, care e sefa de la nasteri - asta nu se face in Japonia, n-ai acces la doctorul tau!!! Asta a venit in miezul noptii, era in semi-pijama si cu parul ud si m-a bagat in operatie in 10 minute!!! Mi-au zis asistentele ca nu face asa ceva...Si sunt sigura! Si nici macar n-am putut sa-i dau un buchet de flori, femeia asta s-a purtat impecabil cu mine...Si abia i-am multumit, ca nu stau de vorba, n-au voie si au si clienti prea multi...
Miniuta - sa stii ca m-am gandit la povestea ta cu alaptataul, asta imi dadea putere in cele 3 nopti si 2 zile de alaptat pe sec...adica pe lacrimi...
Chris27, imi vine sa ma apuc de gatit ....mmmm... Imi inchipui ce atmosfera misto e la tine acasa, cu copilutii astia speciali ai tai...
Ella, aici se pune accentul pe echilibru intre toate alimentele: carne (dar nu de porc sau vita, ori in cantitati mici); legume / cruditati, fructe (de toate felurile), lactate (imi dadeau cam 125 ml de lapte pe zi si o portie de unt la mic dejun; au zis ca mai mult nu e bine).
Intotdeauna meniul avea:
-supa (in general clara, cam 200 ml),
- un fel 2 (150 gr carne, 3 cartofi f mici fierti, ceva legume fierte),
- o salata (verde, castraveti, rosii, ridichi, morcovi)
-si desert. Nu aveam desert decat fructe si iaurturi dulci (dar nu orice fel, ci din astea probiotice si imbogatite cu calciu, fier etc). Nu multe fructe, poate 5 cirese si 2 felii de portocale, 2 felii de grepfrut si 3 capsuni, dar era f echilibrat.
Chiar si la mic dejun era fie supa, fie o salata mai mare, de exemplu cu creveti proaspeti in ea.
Eimotto, te asigur ca in vis esti foarte blajina...
Chiqui - aici nu era voie sa mananci de dupa-masa (seara o supa usoara si nu se mai beia apa deloc noaptea). Din pacate eu n-am prins cezariana programata, dar tot la ea am ajuns- insa mancasem, ultima data la 17h si m-am operat la 23h... N-am avut probleme.
Pentru tine !
Si pentru voi, cele care urmati !
V-am pus poze cu Dolofanel, din pacate era cam traumatizat...In urmatoarele zile ii mai fac, ca acum - dupa ce mananca 1,5 ore, trage niste zambete tare frumoase.
Acum ma duc sa ma intind un pic ca e miezul noptii, azi am alergat non-stop cu externarea si am niste dureri.... Mai am 2 ore si iar se trezeste bebe.
Va citesc dimineata ! (si-mi schimb si semnatura)
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
lavini spune:
Elteka, e un scump Dolofanel.E tare frumusel, iar din poze nu se vede ca are capul tuguiat(iar dc chiar il are o sa revina repejor la normal).Cred ca ai avut o experienta traumatizanta, dar sunt sigura ca atunci cand te uiti la el trec toate.
Lavinia, 38+,
michigan spune:
elteka este impecabil Dolofanel al tau
mare si frumos...
si cuminte dupa cum zici
ce mama fericita trebuie sa fii!
mihaela
39 sapt Octavian Andrei
POZE
www.onetruemedia.com/shared?p=2c46885e2ba34b699c9eef&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">40 de saptamani pt o minune
soricei pt Tavi
AMR: un pic!
numai_eu spune:
Elteka, Poohy bine ati venit acasa. Sa va traiasca puiutii, sa creasca mari si sa fie sanatosi.
Michigan, Chiquitita imi pare rau ca v-ati intors acasa tot in formula 2 in 1. Stiu cum este, ca si eu abia astept sa nasc.
Desi acum trebuie sa ma cam rog de bebe sa mai stea pana vineri ca e doctorita ocupata cu doctoratul si nu poate sa vina azi si maine la spital. Pana acum plangeam ca nu mai nasc, acum vreau sa mai stea bebe un pic. Am cam intrat in panica si am plans un pic cand am aflat ca e dr plecata, dar acum m-am calmat, sa vina bebe cand vrea el ca stie cel mai bine cand e momentul. Chiquitita, te-am mai intrebat de cateva ori, tu cu cine nasti, ca vad ca si dr tau lipseste pana vineri?
Elteka, simpatic foc dolofanel al tau, si nu are deloc capul tuguiat.
Kay, tinem pumnii sa fie totul bine.
Paflo spune:
Salutare!
Azi mi-a fost cumintica tare micuta. Profit de asta si dau si eu o raita pe aici.
Bogalina, pe mine ma bate gandul sa folosesc sterilet (cu contraceptivele nu m-am impacat foarte bine in ultimii ani si de prezervativ chiar m-am saturat!). Ma mai sfatuiesc cu ginecologulla controlul dela 6 sapt.
Sobi, noi folosim ptr completare Nan 1, dar e mai bine sa nu iei inainte de a vedea daca ai sau nu nevoie.
Elteka, imi pare tare rau cate-ai chinuit atata. Am trecut si eu prin ceva similar, dar e drept ca nu m-a lasat nenea doctorul sa ma chinui asa de mult. Sa-ti traisca feciorul! e tare dragalas!
Aveti grija fetelor cand mergeti la mare sa va dati bebelusii cu crema cu factor de protectie UV chiar si daca stati numai dimineata sau pe seara la soare !
Felicitari mamicilor care au nascut zilele astea! sa va creasca mari puii! sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Bafta gravidutelor care urmeaza sa-si tina in brate bebelusii zilele urmatoare!
Noi am fost azi la echo de sold si se pare ca avem o mica problemuta, asa ca vom purta doi pampersi pana la 4 luni. Micuta e o dulce si jumatate, a inceput sa zambeasca din ce in ce mai des...te topesti nu alta! Promit poze noi zilele urmatoare!
Va pup caci intre timp s-a trezit micuta si a schimbat-o tati si ii este...fooooaaaaameeee!
Florina si Sofia (azi avem patru spatamani!!!)
Florina R.
alynta27 spune:
Elteka e frumusel foc bebelusul! Mai ales cand zambeste!
Michigan, Chiqui imi pare rau ca trebuie sa stati in asteptare!
Fetelor voi deja vorbiti de mare....! Ce fain de voi! Noi anul asta cred ca vedem muntele in 3! Mergem la nasi! Eu sunt inebunita dupa mare, dar anul asta zic "pas"!
Alina-Mirela 38+ cu DAVID
Poze burtica
Pozele mele
cristinamaria spune:
Chiqui eu am mancat un pranz sanatos pe la 15.30 si atat! Nu a mai fost nevoie de clisma a doua zi dimineata! Bafta multa!
Ma gandesc la Kay! Abia astept vestile!!
Piticul meu creste , a inceput sa manance mai bine : nu mai sta cu orele la san ! Eu am fost la controlul de 6 saptamani ! Oficial am scapat de lauzie
cristina cu Rares
chiquitita spune:
Pup fetele care ma incurajeaza, o sa incerc sa nu mai mananc de maine dupa amiaza.
Numai_eu, scuza o gravida zapacita: eu nasc tot cu Mihaela Vasile la spitalul 1. Tu ai fost azi la control sau ai vorbit cu ea? Eu sunt cam speriata sa nu nasc pana vineri.
39+Alma Livia