***Mamici de mai-iunie 2007***(67)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ali24 spune:

ELTEKA-eu zic sa nu ii dai sa suga daca e cuminte si nu plange.lasa l ca trebuie sa stea si treaz.si al meu sta treaz si cate o ora si ii dau sa pape numai cand il vad ca ,cauta cu gurita disperat si incepe sa se agite.ca daca ii dau sa pape adoarme iar si trebuie sa mai stea si treaz.
am si eu o intrebare.pe voi va dor sfarcurile de fiecare data cand trage.la mine cand trage primul jet imi vine sa ma urc pe pereti de usturime si durere de fiecare data .dar numai prima inghititura apoi trece.oare tot asa va fi?rana nu am

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Merci la fel Pepsi Eu il admir demult pe Dominic al tau, este scumpel foc

E adevarat ca trebuie asezat capul bebeului pe toate partile ca sa fie rotund? Ca al meu are capul putin aplatizat pe parti. Sau isi revine de la sine?

Dominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Fetelor...o sa ma apuc sa fac capitol nou ca vad ca nu se baga nimeni...

revin cu capitolul NOU

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Ali24, e ok sa-i dai sa pape din pozitia culcat!Eu asa m-am invatat din spital ca nu puteam sa-i dau din fund ca nu puteam sta!Si in plus, noaptea, e mai lejer.Eu dorm...si el suge!

Elteka, mersik de sfaturile cu gimnastica.Dar abdomene putem face?Ca vreau sa mai scap de burtik!

Pauly, bine ai revenit!Sa fie sanatoasa pitika ta!

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

VA invit la
UN NOU CAPITOL

Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio

Andrada FERICITA de Antonio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by ckristina

buna fetelor!

ieri am ajuns si noi acasa; toti trei(mami,tati si BIANCA); sunt atat de fericita!!!!!!! dar simt o mare oboseala si o mare teama; uneori mi e teama ca nu o sa ma descurc; dar in principiu suntem bine; BIANCA s a nascut marti la orele 12.07 prin cezariana, a avut 2.730 kg, 49 cm si nota 9.

ne chinuim acum cu alaptatul si ne ar prinde bine orice sfat; lapte e poate prea mult dar pitica mea nu apuca sanul(mamelonul este prea mic) si stau si ma mulg si i dau din biberon.

voi cati ml de lapte le dati bebeilor la o masa si cate scaune au pe zi????

am atatea de invatat....

va pup si va multumesc din suflet pentru sustineri!!!!!

cristina

Sa-ti traiasca Biencuta si sa va bucurati de ea!
SI...stai linistita ca te vei descurca f bine ca noi toate de altfel!
La inceput bebeii au scaun la fiecare masa(adik e normal asa) insa nu e necesar mereu asa, dpinde de fiecare!Iar laptic papa al meu la 2 sapt cam 70 ml.

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput