***Mamici de mai-iunie 2007***(67)
Raspunsuri - Pagina 28
alynta27 spune:
Fetelor eu am inceput sa am contractii dureroase, dar neregulate. Mi se inatareste burta! Si ma doare si osul pubian, de ma lasa fara respiratie 5 minute! Eu presimt ca se apropie... Si o scurgere albicioasa ca la ovulatie.
Ce parere aveti?
Alina-Mirela
38+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
Madi spune:
Alynta ![]()
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
timur spune:
Buna mamicilor si viitoarelor mamici!
Situatia noastra se prezinta astfel: am fost azi la dr si dupa eco bb are 40 sapt si cateva zile dar mai are de gand sa mai stea... mai are la dispozitie sapt viitoare sa se hotarasca daca vine de bunavoie. Cand intra in sapt 42, automat il scoate de acolo.
Partea mai nasoala este ca dr mea pleaca pe 16 pt 2 saptamani si daca nu se intampla nimic pana pleaca ma da pe mana altui dr.
Am inceput si noi sa avem dureri dar neregulate. Ma doare si mijlocul. Si mai am perioade cand ma doare burta nasol de tot cand merg sau stau pe scaun.
Cam atat...
Va pup si aveti grija de voi si de bebicii vostri!
Motannel spune:
Astazi nu am reusit sa intru pe forum din cauza netului sau din cauza DC! Si mi-ati lipsiiiiiittt!!! Si uite la ce ora reusesc sa raspud cate ceva!
CHIQUITITA, felicitari! Sa-ti traiasca bebita!
Olesia, bine ai venit printre noi!
Mihaelaaa, ce filmulet frumooosss!!!!!
Alina, sa-ti traiasca Rafael Albert!!!
Byu, sa-ti traiasca bebe Casian Andrei!
Mary_lou
Ella, toti bebelusii sunt frumosi! Si mai ales cei din odiseea noastra! Super barbatel bebitul tau!
Elteka, cum trebuie operat Dolofanelul? Cine a descoperit? Cum arata? Ca la noiin Romanica ... nu cred ca s-ar fi descoperit!
Andrada, bine ai revenit!
Teodora faca kk o singura data pe zi si atunci cu probleme cu maraieli si plansete! Kk e lichid (o fi din cauza fructelor pe care le-am mancat?) de culoarea mustarului. Si ea sughite, dar eu ii dau laptic si-i trece, insa daca tocmai a mancat o las sa sughita! Are ceva??????
Asa creste Teodora-Iubita ticker vechi
Asa creste Teodora-Iubita fotografii album comun
Motannel si
Teodora Elena
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by mihamora
Elteka sa stii ca si al meu a plans la baie la inceput, vre-o sapt si ceva, acum nu mai plange si ii fac singura baie.
Fetelor aveti toate niste bebelusi superbi, sa va traiasca!
Dupa cat timp ati renuntat la pansament la cezariana?
Va pupDominic 15.05.2007
POZE CU MARIO DOMINIC
Il mai las un pic, Miha, fiindca nu mi se pare curat buricutul, mai iese un pic de lichid.Ieri l-am spalat cu carpa, dar cand ma apuc, o sa pun mai multa apa, fetele mi-au zis ca e prea putina. Sper sa nu urle o saptamana, ca eu disper repede
Cu pansamentul: eu am o chestie de silicon transparenta, pe care trebuie s-o tin o luna... Mi-ar fi placut sa pun chestii romanesti gen miere si sa tin rana la aer, dar aici asa se face...
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL iubit si chel
ELTEKA spune:

Alynta, hai mamico! 

Mica, si chiar daca nu-i pui apa multa nu plange?? Cu apa la sughit...eu nici macar n-am un biberon in casa asta, e timpul sa ma echipez ...![]()
Andrada, ti-am vazut pozele, Antonio e fanstastic de scump...bebeii vostri par asa de mari!!! Poate pe la o luna ne mai "maturizam" si noi.
Motannel, asa fac si eu, daca a mancat, il las sa sughite. Am citit ca nu e asa deranjat pe cat credem noi...habar n-am...Si nici macar nu plange, asa ca...
Are niste puncte mici, ca si cosurile, vreo 5, la spranceana. Cica 50% se duc, daca nu, tre' mesterit la ele. Aici a doua zi dupa nastere a venit neonatologul si l-a studiat din cap pina in picioare (ii facusera asta si dupa nastere), ia numarat si verificat tot, si mi-a trimis dermatologul pt problema mea, la altele le trimitea alt doctor de specialitate. Ingrijirile au fost impecabile!
Poohy, am studiat pozele, tare mai e frumoasa Manu. Vezi ca nu e carna ca in 3D? Seamana bine de tot cu tati, asa ca tre' sa faci si un baietel
(desi, uite, al meu nu seamana cu mine).
Cu laptele, nu stiu ce sa zic...Numai fetele astea care se pricep te pot indruma. Eu n-am facut decat sa-l pun la supt pana am zis c-o iau razna (de durere de sani, de spate, de frustrare etc); acum merge de la sine (desi pana am ajuns aici m-am agatat de fiecare mesaj de-al lui Pepsi
)
Si dupa ce suge, imi trage niste zambete asa:
ZAMBET DE DOLOFANEL
Nu mai vreau nimic dupa asta, nu ma mai plang de nimic 
Asa creste bebe
Elias, sau DOLOFANEL, Fat Frumos cel Chel
poohy spune:
Alynta 

Hai mamico!
Elteka, ce frumos zambeste dolofanel
! Eu am tinut-o mai tot timpul al san in spital si dupa ce am venit acasa - pana mi-a zis pediatra ca e bebe deshidratat si trece pe perfuzii daca nu ii dau completare repede
Dar si asa, o tin mult la san pana ii dau completare
Seara avem si colicei...
Da, e picatura rupta din tacsu'!!! Ai vazut poza in care ambii dorm pe ei? Tati zice ca nasul seamana cu al meu, dar nu stiu ce sa zic. E tacsu' in totalitate! Vreau si bebe 2 ;) baietel daca se poate, daca nu, si fetita e perfect! Intai sa vad cum ma descurc cu miculina... Nu ai de unde sa stii ca dolofanel nu seamana cu tine, e inca mic. Mai creste si o sa vezi ;)
Andrada, nu am nimic rosu...
Androix, ce e drept abia de azi dimineata a inceput sa ma doara un san. La mana nu iese nimic, dar vad ca bebe scoate ceva.
Am niste intrebari:
1. bebe se satura daca dupa ce suge mai da afara i(nu voma) niste laptic?
2. e total anormal sa doarma noaptea 5-6 ore? Mie asa imi doarme, si si spital imi ziceau sa o trezesc (nu prea reuseam) si pediatra mi-a zis ca daca o sa fie hranita bine, nu mai doarme atat de mult. Dar a inceput sa ia in greutate - a depasit greutatea de la nastere si tot doarme. Oare imi infometez copilul ca nu ii dau tot timpul completare si o las sa doarma daca adoarme la san (bine, nu o tin mai mult de 1 ora in total - 30 de minute la fc san)
3. M-am speriat rau de tot azi dimineata - inca nu ne-a cazut buricutul, dar am gasit-o cu niste sange pe buric. E normal? Ce trebuie sa ii fac? Abia maine pot sa vorbesc cu pediatra
ca am doar telefonul de la cabinet
4. Mi-a tusit (usor) de 2 ori (adica usurel - tusit tusit). Trebuie sa ma ingrijorez?
Anca
de
Manu 
din burtica
asa cresc eu
ali24 spune:
poohynr1-nu cred ca se satura daca da laptic afara.a meu da laptic de obicei daca nu il pun sa ragaie si apoi poate sa manance din nou.
nr2-si rafi doarme cateodata 5 6 ore pe noapte si ma trezesc tare bucuroasa cand vad cat a dormit.nu il trezi.eu cred ca daca i ar fi foame s ar trezi singur ptr ca,altadata cand nu se satura se trezeste si dupa 10 min.mananca si doarme iar.
nr3-in leg cu sangele la buric nu prea stiu ce sa zic.probabil ca urmeaza sa ii pice.mie pediatrul mi a zis sa ii dau vitamina k tocmai ca sa nu ii curga sange cand ii pica si vad ca la mine nu a curs deloc
nr4-nu trebuie sa te ingrijorezi
nu cred ca este bine sa il lasati sa sughita ptr ca am auzit ca isi oboseste inimioara.eu una nu il las il pun la san sau ii dau 2picaturi de zeama de lamaie pe biberon
nu tin neaparat sa ii dau ceai dar cred ca este totusi bun ptr colici,ca daca bea e mai linistit
nu ma invata cineva sa pun si eu poze sa ma laud si eu cu bebele meu.nu numai voi.
ali24 spune:
adevarul e ca aveti toate cu ce sa va laudati si sa va mandriti.toti copii sunt tare draguti
sa va traiasca
andradap spune:
Alynta27,
, intr-adevar, mai nou nu ma mai sperii cand plange... ci chiar ma amuza cand pune boticul ![]()
Alynta27, Timur
va tinem pumnii fetelor!!!! 
Motannel, mie mi-a zis neonatologul ca si daca face caca la o sapt. dar este normala consoistenta lui (adik MOALE
) NU e nimik in neregula. Problema este daca este constipat, daca face caca tare... ca niste bobite, ca la oi, adik ![]()
ELTEKA, pai tu vrei si maturizare si falcute cam repejor... Nu-ti ajunge ca de la nastere a fost cam "dolofanel"?
Lasa-l ca e foarte bine asa cum este... Si ce zambet iti afiseaza...
Bag de seama ca toti baieteii din odiseea noastra vor fi niste adevrati CUCERITORI de INIMI... OOOPS... Deja sunt ![]()
Poohy:
1.) Bebe mai da alptic afara o data cu aerul inghitit... DAca da laptic afara nu inseamna neaparat ca e satul Vezi si tu, daca mai "cere"...
2.) Nu e nimik anormal sa doarma atata noaptea... ba chiar spre acest program trebuie sa tindem toate... Antonio doarme si el cate 5 ore... dar m-ar bucura sa doarma 6-7 ore 
3.) Lui Antonio i-a curs sange inca o sapt. de la caderea buricului, care am presupus eu ca a cazut din cazua fataielii lui in patut... si cu scutecul a fortat putin caderea buricului. Probabil cam asa ceva s-a intamplat si la voi
... Noi i-am dat cu BANEOCIN pana nu i-a mai curs sange...
4.) Poate sa tuseasca si cand se ineaca cu lapticul pe care il regurgiteaza sau mai tuseste si cand plange in hohote... Daca nu se mai repeta aceasta tuse, si nu are febra eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci griji! 
Vreau si eu sa vad pozele cu minunatia lui DIDIALEX... Puteti sa-mi dati careva link-ul? Plssss!!! Multumesc! 
Ali24, fa-ti cont la WEBSHOTS.COM Eu mi-am facut acolo si mi se pare foarte usor de utilizat!
Poze Antonio
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c47cedd7a1ec45cec68bb" target="_blank">VIDEOCLIP Antonio
Andrada
FERICITA de Antonio