"Piticii nazdravani" de mai-iunie 2004 - LMA! (85)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Irinusha, sa va distrati bine! cine stie cand vei mai putea pleca in vacanta! multa sanatate, poate intre timp vine si gogoshica!

La multi ani DARIUS!!!

La multi ani ALEXANDRA!!!

Sa fiti sanatosi si sa va bucurati parintii!!!!
Bertha, distractie placuta! sa va reintregiti cat mai repede familia in noua casa!!!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

LA MULTI ANI! Darius Sa cresti mare si destept, ca frumos deja esti.
Bertha Sa-ti treiasca minumea sa va aduca numai bucurii.

LA MULTI ANI! Alexandra

Carmen Ti-am vazut baietii. Frumooosi foc, ma topesc dupa ei. Iar tu arati foarte bine.

Alus Nu are dece sa iti fie rusine, suntem oamnei si fiecare are problemele lui. Eu tin cu tine si sper ca intr-o buna zi sotiorul sa iti dea vestea cea mare ca s-a hotarat sa mai aveti un bb.

Irinush Revedere placuta cu Cris. Ai grija de tine si nu face efort. Te asteptam luni cu vesti.

Biencuta mea de cateva zile este Mioara (o fetita de la tara care are grija de un card de gaste). Are si ea gaste, vreo 20 de baloane insirate prin casa, pe care le scoate la pascut. Cateva baloanea sunt legate intre ele, astea sunt gastele mari, baloanele singure sunt bobocii. Si acum incepe distractia, cand ajung acasa nusai sa ies si eu cu Mioara la iarba verde si sa avem grija de bobocei. Si s-a aciuat si un curcan imaginar pe care il goneste cu batul.

Tot de cateva zile i-am scos si biberonul. I-am luat o canita cu cioc si i-am zis ca ea este fetita mare si nu ii mai trebuie biberon. A acceptat destul de usor. Nu mai bea atat de mult lapte ca inainte dar eu ma declar multumita.

la copilasi si un weekend placut.

PS. io o sa lucrez in we

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI ALEXANDRA SI DARIUS

Nico si eu astept aceasta zi, si sper sa fie cat mai curand, sper sa fie atunci cand in septembrie ne intoarcem din concediu, mai este putin dar vremea trece foarte repede.

Irinusha- sedere placute, asteptam poze.

La noi nimic nou, foarte cald, nu ne vine sa facem nimic. Julia este bine, de cate ori intalnestre pe cineva povesteste ca va pleca la barbeque, ca va fi acolo caine si ii va da os. Eu voi face mici, aici nu cunsosc aceasta bunatate,precum putini cunosc sarmale di varza acra, asa ca mananc doar la ambasada, cand este vreo petrecere si suntem invitati.

Va dorim un weekend cat mai placut. Pupici

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Alexandra si Darius!

Fetelor, va multumesc!

Cu o echipa de valoare, kilogramele or sa zboare!
IUSTIN(5.06.2004) si TEODOR(6.09.2006)
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo" target="_blank"> Doi baieti frumosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Dennis!!!

Sa cresti mare, sanatos, baftos si cu succes la fete! :)

Gabitza, sa-ti traiasca flacaul si sa va bucure in fiecare zi! Ce mai faceti voi?

Pupici la fete frumoase si un week-end fain!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

La multi ani Alexandra! la multi ani Dennis! La multi ani Darius!
Bertha sa iti traiasca flacaul frumos, si nu-ti mai fa chiar asa multe griji, se mai alinta si el acum cat poate, vei vedea ca se va cuminti cand va fi mai mult cu voi si la gradinita. Pupici dragi!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha la noi vara nu prea se poate fara aer conditionat. Danut nu doarme cand e foarte cald. O sa incercam cu umidificatorul, sau poate sa incercam cu un ventilator da nu stiu ce randament are fata de aerul conditionat.

Eu sunt obosita tare si nu cred ca saptamanile urmatoare sa intru prea des pe aici. Danut a inceput iar cu fricile lui si nu vrea sa doarma, si nici eu pe langa el. Am tot ascultat ce spune in rarele ocazii cand se "deschide" catre mine. Cred ca el a vazut-o ultima data pe Maria cand eram la biserica si crede ca a luat-o cineva de acolo. Ea "dormea" si lui ii e teama sa adoarma, ca poate il ia si pe el. Si lui "nu-i place la Doamne-Doamne" Incerc sa il linistesc cum pot, da are atatea intrebari si niciodata nu stiu cum intelege ce ii explic. Nu m-as fi gandit ca explicatia ca "Doamne-Doamne a luat-o pe Maria la El ca sa nu mai sufere" el o va intelege ca a furat-o pe Maria, sau ceva de genul asta. Ufffff, scuze, iar va omor cu problemele noastre. Acum avem si infectie la ureche, ia antibiotic. Da nu de asta mi-e teama. nu stiu cum sa ii scot ideile si fricile din cap. Si uneori cand nu vrea sa adoarma (si se agita, se zbate, ma loveste), cedez si eu de oboseala si il cert si il mai altoiesc, alteori ma abtin cat pot sa nu il bat ca nu il ajuta cu nimic. N-am realizat de la inceput ca de-asta nu vrea sa doarma, am crezut ca e incapatanat si nu vrea sa se culce ca sa se joace. Acum oricat ma sleieste de puteri nu il bat, ca nu il ajuta cu nimic. Lui chiar ii e teama si ca sa il culc cu forta cand lui ii e teama de somn... da nici sa nu doarma nu e bine. Abia se mai linistise cand am venit din Romania (de fapt de cand am plecat in Romania era mai bine) si acum e si mai rau cu adormitul.

Pupici dulci la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si ingerasul Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monet spune:

am intrat sa citesc de gogoasa irinushei - ii bine-mersi, ce fain, la mama la burtica. las', ca iese ea la timp, gogosica mica. doamne, ce frumosi is noii nascuti, ce jinduiesc sa tin unu' mic-mic in brate.... da' numa' sa-l tin, de hranit, schimbat, lalait, sa faca mama-sa

irinel, io acuma citesc si cred ca inteleg de angoasele lui danut. ma gindesc ca ati vorbit deja cu cineva priceput in psihologia copilului - oricum, asa ceva e delicat de abordat pentru ca depinde de exact felul de-a fi al copilului, temperament, pe linga generalitatile atita de subtile ale virstei de 3 ani..... micutii iau totul in serios la virsta asta, au o imaginatie fara margini si retin mult mai multe din mediul inconjurator decit noi ne inchipuim. pentru el, va dati seama, disparitia din viata lui a mariei a insemnat si inseamna ceva foarte rau: maria e undeva dar nu e cu mama ei, nu e cu tata ei - cum i-ar putea fi bine?! de-aia nu vrea el sa va piarda... sa nu cumva sa-l fure somnul si "cineva" in somn.... si sa il ia de linga voi. doamne, ce tragedie traieste scumpu' de el..... si cit curaj ii trebuie in fiecare zi, cite momente de amintiri il rascolesc.... nu vreau sa ma dau rotunda, clar ca mi-ar fi la fel de greu ca voua sa fiu in locul vostru, numa' vreau sa intreb daca are companie de virsta lui destula in fiecare zi? vede cum macar un alt copil merge la culcare (nap de dupa amiaza) in fiecare zi? cred ca asa o "terapie" i-ar mai netezi frica...... stiu ca v-ar fi greu, dar nu-i mai vorbiti de doamne-doamne un timp, lasati subiectul temporar inchis pentru o virsta mai apropiata de vreo 9-10 ani. vorbiti-i de un ingeras al lui (eu cred ca noi fiecare avem un inger pazitor, bine stabilit, inca inainte sa ne nastem.... ) care are grija de el zi si noapte, cind ii treaz si cind doarme. ca ingerasul lui nu doarme niciodata, ingerasul e magic si stie sa aiba grija de danut cind danut doarme. eu le-am cumparat liutzei si mayucai cite un ingeras care atirna in camerele lor. au nume fiecare si lia si maya stiu ca feria e al liei si baria e al mayei (le-am inventat numele) si ca si mama si tata au cite unul si toata lumea poate fi linistit pentru ca ingerasii astia stiu ei ce stiu. seara la culcare vorbim cel mai mult despre ingerasi, dar nu prea mult, un minut intreg, atit. e important sa nu exagerati cu nimic, in nici o directie, in general, si mai ales intr-o situatie aparte creata. sa ma ierti, irinel, daca te-am batut la cap....

am pierdut ocazia sa urez atit de multi "La Multi Ani" ca mi-e si jena..... La Multi Ani tuturor iubitilor nostri!!!

promit sa mai scriu............

mona, lia (24.04.2004) si maya (28.10.2005)

APRILIE 2007

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

La multi ani Inisa!!!!

Sa cresti mare, sanatoasa, sa ramai tot asa de frumoasa :) ... si sa rupi inimi de baieti!!!

Laureta, sa-ti traiasca fata si sa va bucurati in fiecare zi de ea! Petrecere faina!!!

Irinel, draga de tine ...
Nici nu pot sa-ti spun ce rau imi pare de Danut si ca sufera atata. Cum spune si Mona, cereti ajutor la un psihiatru de copii, sigur exista un mod de comportament, care o sa-l ajute. Ideea cu ingerii pazitori e buna (ba chiar cred in ea ... doar ca eu cred ca-i un om drag, dus de langa noi - al nostru e de ex. mamaia mea ) ... Nu-l certa (si stiu ca-i greu) cand are starile astea ... incearca chiar sa-l rasfeti din plin. Stiu, aud din dreapta si stanga, ca nu-i bine sa rasfeti copilul, dar cred ca-i mai buna metoda asta decat cearta ... dormi cu el noaptea, fii alaturi de el cat poti de mult, sa vada ca nu va "pierde" asa usor".
Va pupic si va strang tare-tare la piept (chiar de e doar virtual!).

Mona, esti o scumpa! Stai fara grija ca-ti dau de veste (mail) cand s-o intampla minunea. Cred ca-l asteapta pe fra-su ca sa iasa la "lumina" ;)
Pupici dulci la trei fete frumoase!

Dupa cum se pare or sa vina repede ... a condus Opa ca vantul si gandul ;) Va pupic, o duminca faina!

Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )

www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

INISA . Sa fii sanatoasa si fericita toata viata! Laureta, multa sanatate, sa te bucuri de puiutul tau cel scump!

DENNIS .

Irinusha,reintalnire placuta!
Irinel, am speranta ca un odata cu venirea unui nou fratior/o surioara, orice temere ii va disparea pt. totdeauna! Sa dormi cu el nu este o idee rea, s-ar simti ocrotit si in siguranta

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si Stefania

Mergi la inceput