dimensiuni nou-nascut
Raspunsuri - Pagina 2

ruxandraru spune:
am sa iti povestesc despre experienta mea. dupa nastere, sotiorul meu a inceput sa caute haotic tot felul de chestii pentru cadeh, ne a fost frica sa cumparam inainte sa se nasca cele necesare din pricina superstitiilor. a doua oara n as mai face greseala asta! si in acel haos, am primit un pachet din state, de la cumnata mea, care a fost ca un pahar de apa in desert. in primul rind, NU ii trimite bani. toate lucrurile de bebei in romania sunt mai scumpe decit dincolo si de mai proasta calitate. mai degraba ar fi indicat ca, de a lungul timpului, sa iti trimita ea bani si sa ii cumperi de acolo lucrusoarele. trist, dar adevarat. ai putea sa te orientezi spre lucrusoare strict necesare gen body uri (ceri marimea medie pentru nou nascuti, te poti consulta cu vinzatoarele, insa ideal ar fi sa stii cit ecopilasul la nastere), apoi de folos sunt asternuturile, paturicile, poate un sterilizator, creme de calitate pentru ingrijirea sugarului, jucarele cintatoare, monitoare de supraveghere, o carte buna pentru cresterea bebelusilor... toate astea sint de mare folos si o vei scuti pe mamica de niste cheltuieli considerabile. la capitolul hainute nu te lasa pacalita de dragalasenie, ci mergi pe materiale cit mai naturale, pe culori neutre care sa poata fi spalate fara probleme cu amestecul de culori si alege eventual o piesa mai draguta, mai speciala. credema, sunt extrem de necesare toate astea si prietena ta va aprecia ca i ai usurat munca. mie mi a mai prins bine si un set mare de babetici, de exemplu, deci tot felul de nimicuri dar si lucruri mai valoroase pe care cumnata mea le a luat la jumate din pretul la care le as fi putut eu lua din romania. succes!

adita spune:
sa stiti ca ideea cu cardul cadou nu e imposibila in Romania. am gasit un magazin virtual care are si carduri din astea pt cadouri, cu valori intre 50 si 200 ron, si isi pot alege parintii ce sa cumpere. din pacate nu pot da link-ul, imi spune ca e reclama. incercati o cautare cu chic bebe, poate mergemamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

petaluda spune:
va multumesc mult pt indrumari. am sa tin cont de sfaturile voastre, si daca mai am vreo intrebare a sa revin

miti2004 spune:
si parerea mea este ca un monitor de ascultat copilul cand esti in alta camera sau bucatarie e bun.
Eu personal nu am pt ca nu am usa la bucatarie si din sufragerie pleaca toate camerele fara holuri, dar daca bucataria e maideparte de camera copilului cred ca ar fi util sa auda cand se trezeste.
E un cadou destul de scump, asa ca ai scuti-o de ceva banuti.
miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex