Mamici si bebici din Pitesti 3

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Pai tu esti boieroaica, un pic de ajutor acolo mai gasesti, la noi mai rarut, mi-am facut curaj si sambata o las si eu pe Riana la socrii cateva ore...oricum, toata admiratia ca te inhami la inca un bebe, desi mare parte de timp esti numai tu cu Rares...sunt sigura ca va fi bine. Cred ca la noi te refereai cu mestecatul...mesteca orice, adica orice leguma fiarta, ii dau ei in mana si o baga si pe toata in gura, chiar daca e un morcov mai mediu, taiat pe lung, fructe: mere, piersici, pepene si piept de pui fiert sau la grill...ea sa vrea sa manance, ca noi am rezolvat-o cu mestecatul si cu mancatul singura...momentan doar cu mana, lingurita e de decor

Vali, am revazut pozele...ma repet, niste fete dulci foc.

Raluca si pui mic Riana(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

mayaione, ne-ai uitat de tot, pe noi, mamicile de fulguletzi..

mai vino pe la noi si mai zi-ne de tine...

Alina,mami de Mihnea-Octavian
pozici Octavian;varsta Octavian;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Salutare, salutare!!!!
Intru si eu repejor ca stau dezastruos cu timpul. Sunt super super obosita si Rares este din ce in ce mai marait, asteptam 2 dintisori sus care intarzie sa apara si de 2 luni ne tot sacaie. Am reinceput fizioterapia si este cumplit: 2-3 ore pe zi le pierdem pe la spital. A facut febra musculara si daca pana acum se trezea din ora in ora acum se trezeste din jumatate in jumatate de ora.
Am fost in week-end la munte si a fost super super relaxant dar si obositor. Rares s-a comportat destul de bine, mai greu a fost cu mancarica. Nu stiu ce vom face la mare ca plecam peste 2 saptamani si va trebui sa plec ca melcu cu casa in spinare. Inca nu l-am incercat cu mancarica la borcanase dar nici nu ma lasa sufletul sa ii dau asa ceva, eu personal nu sunt de acord cu ele. Bineinteles ca vom pleca cu butelie, cratiti, blender si alte minuni dupa noi sa gatim la ghemotoc. La munte Rares a dormit tare bine dar eu m-am culcat numai pe la 3-4 noaptea ca nu ma lasa sufletul sa ii las pe ceilalti sa se distreze si eu sa dorm langa copil, asa ca l-am baricadat bine in patut si am iesit si eu afara cu ceilalti, dar facusem poteca la cat ma duceam sa il verific. Il mai gaseam in fundulet sau in 4 labe plangand, dar el este obisnuit sa se trezeasca singur in camera ca acum doarme singur si eu in alta camera dar las usile deschise.
La capitolul mancare noi stam bne in general. Mai are si el zile in care mananca prost, eu gatesc aproape zilnic, ba mai fierb ceva, ba mai coc un mar, ba un cartof la cuptor, zilnic fac ceva de mancare si el are mereu 2 feluri pregatite ptr pranz. Cred ca jumatate din zi o pierd cu masa lui rares, dimineata fructe care le papa foarte bine, la pranz piure cu carne sau alternativa, seara iaurt sau mar copt cu orez sau altceva usor. Nu vrea sub nici o forma branza, desi ma chinui zilnic sa ii fac, nu ii place nici oul si de luni i-am dat si ficat de care de asemenea nu a fost deloc incantat. Cat de curand vreau sa ii dau si peste, sper sa ii placa sa nu semene cu mine. Apropos, voi cand le gatiti le puneti si usturoi, de ex la peste daca il faceti la cuptor? Eu i-am facut niste piept de pui in vas de yena cu 1 lingura ulei si cu apa si am pus si un pic de usturoi dar nu a avut succes. Si vroiam sa va intreb daca voi le dati unt si smantana, ca eu inca nu i-am pus asa ceva si ma gandeam ca poate e timpul sa ii dau.
Hai ca am scris o gramada.
Cristina bine ai venit. O sa te adauge Maya in listuta ac ea a deschis capitolul. Stai linistita cu vomatul ca asta mai trebuie sa te mai stresezi si cu asta. rares vomita si acum, degeaba i-am dat si debridat si espumisan si multe altele ca nu a avut nimic efect. El si acum daca dupa ce mananca il iau mai repede da afara.
In rest mai vroiam sa spun ceva, dar am uitat, asa ca ma opresc aici.
Vali super pete ai.
Ralu tare faza cu masina, cred ac ma crizam toata.
Mirela spor la sadit bebici. Fii fara grija ca iei banii in continuare, dar numai ptr un copil iar ptr al doilea pana la 2 ani ramane alocatia de 2 milioane (pardon 200 lei), iar faza cu 6 luni este o aberatie, acum trebuie sa cotizezi oricum 12 luni, iar cat esti in Cic se considera ca iti platesti toate darile catre stat.
Va pupic si ma duc sa spal pe jos.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)
poze diverse
Botez Rares 3-4 luni 4-5 luni 5-6 luni 6-7 luni 7-8 luni

Mergi la inceput

Eu ii pun usturoi cam de pe la varsta lui Rares...smantana stiu ca se poate de la 8 luni, fi-mea nu mananca...unt i-am pus si eu in piure, dar nu mai stiu cat avea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Hei ce v-a apucat cu usturoiul si smantana? Usturoi eu stiu ca de la doi ani se da, iar smantana cam de pe la 1 anisor. Eu una, cel putin, asa o sa procedez cu Ana, nu-i nicio graba.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

raluca, scuze... de tine era vorba cu mestecatul. m-am grabit, am tot citit, am tot scris, am mai reviziut si uite ca am zis despre altcineva in loc sa zic despre tine. e de la caldura :PPPPPPPPPP se mai intampla deh!
tanima, vad ca muncesti de 3 ori cat mine. eu casa am lasat-o pe ultimul loc. nu ma mai stresez atata cu curatenia. strans cam ce se poate si atat cat sa nu bage rares in gura ceva de pe jos. nu am fost maniaca niciodata la dat cu aspiratorul sau cu mopul. de fapt astea erau treburile sotului, dar de cand cu rares considera ca eu am mai mult timp, asa ca s-a cam lasat de indatoririle astea!!! noi am facut 20 de zile masaj (in 2 luni cate 10 zile), iar de acum va trebui sa facem cu plata pt ca acel cabinet unde facem noi nu accepta decat 2 trimiteri de la mediul de familie. eu nu i-am dat lui rares nici smantana, nici unt, nici usturoi, nici borcanase. branzica calcica rares o accepta bine cu morcov fiert. sau branzica cu ou si putin iaurt.

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput

Mai, nu dati cu rosii...cand i-am pus usturoi, nu mi-a trecut prin cap sa ma interesez daca se poate sau nu, si cum nu a zis fata nimic si nici probleme nu a avut, am zis ca e ok...oricum eu pun doar asa ca sa fie cu iz de usturoi, nu-l mananca...pana la urma e cam aceeasi chestie. Smantana nu mananca pentru ca nu i-am dat, mergand pe principiul, idiot recunosc, nu mananca iaurt, sigur nu vrea nici smantana.

Acum intrebare:Voi de cand aveti de gand sa le dati iaurt cu fructe gen danonino sau alte prostii?Ma gandesc ca poate o manca si a mea asa, desi la cate E-uri contin, mai bine deloc.

Raluca si pui mic Raluca(2 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Desiree, daca mai citesti aici, am renuntat sa mai postez la fulguleti de cand incepusera certurile, mai mult ma stresam cand vedeam cum se ataca etc. Apoi oricum mesajele imi erau ignorate, nu intotdeauna, dar de cele mai multe ori, pentru ca fetele mai vechi de la Odisee se retrasesera. Va mai citesc oricum din cand in cand.

Povestea nasterii
www.smi.ro/fulguleti" target="_blank">fulguleti

Mergi la inceput

LA MULTI ANI!!!!!!!!!TEA SI RARES sa fiti sanatosi, voiosi, cuminti, destepti, norocosi si sa ascultati de mami si de tati, dar si de Andreide la noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela0521 spune:

pt Tea si Rares si de la noi de 2 ori LA MULTI ANI!!!! sa fiti cuminti, sanatosi, voiosi, norocosi si sa primiti cadouri multe multe... iar laviniei ii doresc multa rabdare si nervi de otel. multi pupici de la noi pt toti, inclusiv pt andrei

Mirela + Rares (19 aug 2006)
poze

Mergi la inceput