Sughitz

Sughitz | Autor: mmireille

Link direct la acest mesaj

Initial mi s-a spus ca cel mic ,prin sughitz, da aerul afara.Acum...ceva e ciudat: cind ride mai bine il apuca sughitatul, si asta destul de des....si-l tineeeee...De ce oare se intimpla asta?Si cum as putea atenua efectul?Il hranesc exclusiv la sin.Sa-l pun de fiecare data la sin?

mmireille

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ticka spune:

Nu cred ca este vre-o legatura intre sughit si punerea la san. Stiam ca trece sughitul daca ii dai bebelului o picatura de suc de lamaie. Cu drag, ticka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Daaa - si la Ilinca tot cu lamaie a mers - sa nu te sperii ca fac o fata asa caraghioasa, ii trece sughitul si are si vit. C! :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Nu-i da lamaie ca ii strici flora stomacala si apoi il mai doare si burtica ca se branzeste laptele.
Dai cu linguritza putin ceai sau tot la san(ai grija sa nu fie imbracat gros cand il alaptezi ca el micutu(a)se munceste la san si transpira, se raceste transpiratia si uite asa il apuca sughitul).
Daca nu reusesti o alta metoda e sa-l tii cu burtica pe burtica ta(piela la piele) si de la caldura corpului iese bula de aer in sus.

Un zambet,

Mamica lui Raducu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi spune:

Si la noi a mers cu putina lamaie. Se stramba putin; sunt tare nostimi!
Dar am observat ca la fetitele mele, chiar daca se stramba, le place lamaia. Cand eram insarcinata, mi-am tratat o mica raceala doar cu lamaie. Si a functionat de minune!

Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

quote:
Originally posted by raducu

Nu-i da lamaie ca ii strici flora stomacala si apoi il mai doare si burtica ca se branzeste laptele.
Dai cu linguritza putin ceai sau tot la san(ai grija sa nu fie imbracat gros cand il alaptezi ca el micutu(a)se munceste la san si transpira, se raceste transpiratia si uite asa il apuca sughitul).
Daca nu reusesti o alta metoda e sa-l tii cu burtica pe burtica ta(piela la piele) si de la caldura corpului iese bula de aer in sus.

Un zambet,

Mamica lui Raducu

Hai ma - ca doar nu-i da jumaŽde lamaie!
La flora stomacala nu m-am gandit - daŽfaza cu imbranzitul laptelui mi-a trecut si mie prin cap si au ras si doctorul si moasa cu lacrimi de mine!
Au zis ca la cateva picaturi cat ii dau o data nu se intampla nimic - si mai bine sa-i dau lamaie decat ceai sau s-o pun la san!

E drept ca la faza cu transpiratul in timpul suptului nu m-am gandit!

Numai bine la mamici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama-Silvia spune:

de lamaie stiu si eu , si cu 2-3 picaturi chiar trece fara a dauna bibicului.
multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Noi sughitam daca avem ceva ud pe noi - scutec sau gulerasul de la bluzita. In cazurile foaarte rare cind sughitam "pe uscat", ne trece daca dam drumul la televizor :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxette spune:

Si baietelul meu sughita destul de des mai ales cand se agita in patut si ii trece foarte repede daca il pun putin la san. Cu lamaie n-am incercat, dar in spital dr. mi-a zis, intr-adevar, ca putin suc de lamaie e bun sau putina apa plata cu lingurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexuta spune:

Eu i-am dat lamie de la trei zile si nu a fost nici o problema.
Poti sa-i dai cu incredere. Cunosc bb de 2 ani care a luat zilnic lamaie si nu a fost racit niciodata.Poate nu are nici o legatura,dar bb este si a fost perfect sanatos din toate punctele de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ttcrissy spune:

Uneori bebelul meu nu inceteaza sa sughitze nici cu lamaie si nu vrea nici sa mai suga (ca e prea obosit sau satul) asa ca il tin in pozitie verticala pana ii trece ...de obicei nu dureaza mult.

Cu Dumnezeu inainte! - Cristina

Mergi la inceput