Placerea de-a manca cartofi prajiti .
Nu stiu unde sa postez acest subiect ,asa ca am decis ca sa il postez aici .
Fratilor ,daca ar exista un fan club cartofi prtajiti ,cred ca eu as pi prima si cea mai inflacarata fana .Dar nu orisice cartof la pungulita ,nu .Dinastia prajiti in tigaie .Pai cand ma apuc sa fac ,si fac rar ,tocmai sa nu stau pe ei ca as ajunge cat Sala Palatului ,fac cate 15 cartofi medii cica numai pt barbate-miu ca si asta ma roaga sa i fac ,iar cand sunt gata ,bineanteles ca si mujeiul e gata si mararul e tocat ,si ma apuc sa ii gust ca sa vad daca sunt cum trebuie de prajiti si nu ma mai opresc pana la jumatea farfuriei .Nu stiu daca si printre voi este cineva care sa iubeasca cartofii prajiti .Eu mici mananc 3 sau 4 si deja ma satur si nu as mai manca pt cateva zile si gratar la fel dar cartofi prajiti as manca de dimineata pana seara .
Pe voi tot asa de mult va atrage aceasta mancare sau sunt singura?
Raspunsuri
Delidana spune:
Mi se pare teribil de amuzant ca pe un forum unde pe prima pagina "troneaza" aproape zilnic vreo 3-4 subiecte legate de slabit, apare si unul ca asta. Ispita intruchipata, ce mai! ![]()
Eu una nu prea ma dau in vint dupa ei, as minca mai degraba o inghetata. ![]()
Edit: am citit undeva pe net (nu mai retin sursa) ca o farfurie de cartofi prajiti are echivalentul caloric a 6 farfurii de cartofi fierti. 
www.wrongspelling.com" target="_blank">Blog * www.wrongspelling.com/album/" target="_blank">Pozele mele * www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Clover spune:
Claudia(cred), dupa poze iti permiti cu varf si indesat cei 5 cartofii emdii ocazionali. Cartofii la tigaie sunt cei mai buni, asa ca asta e bucura-te de viata din cand in cand. Prajelile au gust bun si in mod special cartofii prajiti cred ca sunt garnitura numarul 1 preferata in lumea vestica.
Keep the promises you make to yourself.
nikole spune:
Boala asta o aveam si eu prin liceu.Am avut o perioada,cred ca vreo 3 luni, nu puteam adormi daca nu mancam o farfurie de cartofi prajiti+mujdeiul amintit+omleta!
Pana intr-o zi, cand, la cateva ore dupa ce am savurat cartofii in cauza, m-am trezit din somn cu o stare de rau
de nu doresc nici la dusmani.Am zis ca pana atunci mi-a fost...si de atunci m-am cam lecuit de cartofi prajiti, mi-a trecut instantaneu, iar usturoiul...din pacate de cate ori mananc de tot atatea imi este f rau,ma balonez, arsuri...si nu mai intru in detalii.
32+
vacanta Brasil
foto burtik
Sea Paradise
sanziana72 spune:
Eu ma inscriu in clubul iubitorilor de cartofi prajiti. Chiar daca nu am mai mancat demult ca nu apuc sa fac. Dar sunt mancarea care imi placea cel mai mult in copilarie. Chiar ajunsesem la rafinamente in care tatei ii placeau taiati rotunzi si maronii, mie patratele, aurii, moi pe dinauntru si crocanti pe din afara, fratele ii manca taiati lungi, iar mamei oricum...
Iar in ultimele lunii de sarcina am mancat din nou in draci, mai ales ca eram la regim de diabet si nu aveam voie dulciuri.
Te sustin si propun un festival al cartofilor prajiti!
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)
tlaura spune:
M-as inscrie si eu in club, dar nu-mi permit!
In schimb pot sa-l inscriu pe fi-miu; daca i-as da dimineata , la pranz si seara numai cartofi prajiti, ar fi cel mai fericit! Din pacate, nici lui nu-i fac mai mult de trei ori pe saptamana!
Of, de ce tot ce e bun ingrasa?
XIO spune:
mmm, ma inscriu si eu desi in ultimul timp nu ma prea innebunesc dupa ei .
In liceu mancam non stop , in clasa a 12-a a avut o luna intreaga de cartofi prajiti cu cascaval si telemea zilnic , la pranz![]()
Acum sincera sa fiu prefer sa mananc o portie de paste(mor dupa ele , facute dupa retete italienesti), legume la cuptor , cartofi fierti sau copti cu mirodenii , geratare!!!!!![]()
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
madau spune:
Si io, si io....sunt fan de cand ma stiu...norocul meu deocamdata e ca imi perimite si metabolismul sa-i mananc
. Cand eram gravida, singurul lucru la care pofteam erau cartofii prajiti cu maioneza de usturoi..numai barabata-miu saracul stie de cate ori l-am pus pe 10 noaptea sa prajeasca..la un moment dat glumea si imi spunea ca os a iasa copilul mirosind a usturoi
.
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
votati mica dansatoare
mamica dulce spune:
EU_EU-EU!!! Si eu ii iubesc,la cuptor cu costita,la tigaie,cu mujdei sau o reteta inventata de mine-la cuptor si cand sunt pe jumate gata o ceapa feliutze(sau doua-in orice caz,multa!!) si cand sunt aproape gata un pachet de feta dat pe razatoare.Apoi niste verdeata pe ei si mananci de te imbolnavesti!!
Si aia mici cu pielita la ceaun....
plang de pohta cand imi aduc aminte de ei...
Mie imi plac foarte mult si aia congelati (mai alesi pusi pe folie cu ceapa pe gratar,langa friptura,si de la Mac si de la fast-food in general..si ca sa pun capac ii mananc cu maioneza...vorba vine ca-i mananc,ca la cat sunt de mare imi permit poate o data/luna..dar ma gandesc cu jind la ei.
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Anca
carnaval
Marc
flori76 spune:
Ah,Doamne,ce mi-ati facut 
Sunt innebunita dupa cartofii prajiti cu mujdei,dar n-am mai mancat de vreo jumatate de an cred,i-am evitat cat am putut...Insa acum mi-ati facut o pofta incat cred ca foarte curand o sa "execut" o portie,ca nu se mai poate.
P.S.Sotul meu uraste cartofii,iar eu nu-mi pot explica asa ceva 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Cristina_C spune:
Sunt deliciosi, si mie imi plac la nebunie, insa, din pacate, contin acrilamida ( potential cancerigena) in concentratii mari. dar asta nu ma opreste sa mananc din cand in cand
.
poza Robert