Unt de arahide

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ramona, multumesc
eu semintele le prajesc in tigaie, doar pun niste sare pe ele
am sa incerc cu alunele sa le pun in cuptor

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Cred ca e OK si in tigaie. Trebuie sa fie focul mic, sa nu se arda. Semintele sint marunte si e mai usor cu ele.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principe spune:

ptru cei carora li se pare gretos inecacios ,pune-ti untul pe pinea prajita calda si apoi puneti marmelada ,ii schimba total gustul ,este delicios shi sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lacri spune:

nici mie nu mi-a placut de prima data dar a venit cumnata mea la mine si a inceput sa manance cu asa o pofta incat am inceput si eu sa mananc si parca era mai bun.de atunci mananc si-mi place,nu mai zic cat de mult ii place lui Fabian,e innebunit ,nimic nu mananca cu mai multa placere.mereu se duce i-a borcanul din frigider isi i-a lingura si se duce la tv la desene; mananca cateva lingurite si dupa pune totul la loc.la nici o alta mancare nu isi i-a el totul.
nu mananca exagerat de mult 2-3 lingurite si nu chiar in fiecare zi asa ca nu ma gandesc ca i-ar putea face rau.
v-am pupat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

gata, am prajit si eu alune(pentru prima data) le-am facut in tava la cuptor, focul super mic, au stat cam 40 de min cred ca le-am udat cam tare dar apoi au iesit f bune.

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput