Mamici de septembrie - octombrie 2007 (34)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

aha, asta e bine
multumesc ANA

mai fetelor, nu stiu cum va simtiti voi, dar pe mine m-a luat valul vacantei
sunt la serviciu, dar n-am chef de nimic
as pleca pe undeva, m-as duce la cumparaturi, as face orice mai putin sa stau la birou

TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, al meu e mare cu totul. A iesit la masuratori de 27-28 saptamani (cam cu o saptamana jumatate mai mare decat DPN calculat pe hartie). Si din ce mi-a spus doctorita, asta e perioada in care cresc exploziv in greutate. Asa ca nu iti face probleme. Cat despre kilograme, eu am fost certata pentru ca am luat cam mult in ultima vreme. Si se vede. Of, ce rau imi pare pentru contractiile tale... Te invit la mine, sa stam la aer. Mi-am luat ieri sezlong asa ca ma mut in curte cu totul.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Acum m-am emotionat ca in loc de graviduta la semnatura apare bebe.Sabina daca fetita a fost mai mica nu inseamna ca si baietelul va fi la fel, oricum am auzit ca al doilea bebe e mai mare ca primul la nastere.Teodora eu mi-am luat concediul corespunzator perioadei lucrate.Tomitza ai putea sa-ti reduci programul la 6 ore si mai ai putin si intri in prenatal mie dr de familie a zis ca imi da de la 28 sapt. Dar din pacate eu o sa stau mai mult prin casa bine ca am aer conditionat.Myral26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adimercedes spune:

quote:
Originally posted by Roxali

Neata!
Adimercedes frumos carucior ai ales...ai grija sa-ti intre in portbagaj ca mi se pare cam lung.Si ai mare grija sa nu racesti cu schimbarea anotimpului.

Ali19+ Enrico 7ani
poze

Roxali, stiu eu de ce l-am ales : se face pachet, se indoaie in 2, efectiv, oricum incape in portbagaj, caci masina e hatchback ("combi" se numeste?). Si e usoooor...

"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."

samburici

Povestea obtinerii sarcinii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toma_lly spune:

MYRAL, am deja program redus, de 6 ore
dar oricum m-am plictisit

TOMITZA 26+ cu Natalia Ioana

Poze 2007
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005

Mergi la inceput

Ana ce as veni dar eu nici pana la mama nu ma mai incumet sa plec ca ea sta la curte, poate sa ma mut la ea dar ea nu are aer cond deci cade si varianta asta ca cica se anunta niste calduri ingrozitoare vara asta.Pe langa contractii azi m-am trezit si cu cateva picaturi din sani stiu ca ar fi normale dar dupa ce a patit Danielle m-am cam speriat.Myral26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Myral, atunci stai cumintica la aer conditionat. Trece cumva si o sa vezi ca o sa fie bine. Picaturi am gasit si eu de vreo doua ori, tot dimineata.

Ana 25+ Vlad
si Mirunica (16.05.2003)
Burticu'
Miruna
BB din burtica

Mergi la inceput

Rectific ce am scris doar dintr-un san au curs cateva picaturi asta e normal? Si nu i-am stimulat deloc sotul de la departare ii admira. Mi-e asa frica de nastere prematura ca orice simptom mi se pare ca inseamna ceva.Annisia pe unde esti (la curte) sa mai imi scoti ideile astea din cap?Hai ca nu ai scris de mult, ce mai faci?Myral26+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Vreau si eu program de munca de 6 ore

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Myral, iar te-apuca gandurile negre?

Stai linistita, si eu am gasit dimineata tricoul patat si tot numai la un san. Nu e nimik anormal. Fruntea sus!

Mergi la inceput