Despre cresterea copiilor in familii cu mai multi
Raspunsuri - Pagina 5
katik spune:
fetelor, vin si eu in club dar eu am numai doi.
vroiam sa va intreb cum va impartiti cind sunt bolnavi? va intreb pentru ca azi-noapte fii-mea a facut febra mare, 39.7 si am procedat la impachetari etc.etc stiti voi. intre timp a plins si cel mic, vroia sa suga, il dor dintii etc. a fost groaznic sa ma impart. noroc ca a fost sotzul acasa dar amindoi vroiau tot cu mama.
Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi
hannen spune:
Irina,sa-l auzi pe al meu ,sau sa-l vezi ce gales ma priveste doar,doar m-o imbuna sa mai facem unu`.
Eu acum nu mai vreau,cine stie poate peste ceva timp ,insa daca se "intimpla",wellcome to the club"
mate,asa am facut eu cu a doua,mi-am dorit un baietel dar apoi ma uitam la ea si ma intrebam "de ce oare vroiam eu baiat?"
katik,e greu cind sunt toti bolnavi.eu le-am avut anul trecut bolnave pe amindoua(eram gravida) si m-am internat cu pitica cu pneumonie.
Anul acesta in ianuarie la fel,toate trei bolnave.M-am internat cu cele mici,mijlocia la a doua pneumonie.
E greu!Am dormit cu mijlocia pt. ca abia mai respira,de fapt e mult zis "am dormit",am vegheat-o.
Taica-su cu cea mare si mai facea patrula cu aia mica.
katik spune:
hannen, multumesc de raspuns! sa-ti traiasca printesele si sa fie sanatoase!
poze krisztina
poze robi
alincic spune:
Buna fetelor.
Dupa o zi plna de evenimente frumoase,am venit si aici printre voi.
Astazi am avut oaspeti la ziua de nastre a lui Samuel.
Si ce sa zic,a fost foarte frumos si bine,puteti privi aici citeva imagini
[URL=http://entertainment.webshots.com/photo/2584318580100595596QYWblv][/URL],
Ce a fost surprinzator pt mine,e ca nu m-am simtit obosita,ci am avut o mare placere......
Acuma ma duc sa dorm ca mii sooomn,e foarte tirzie ora acuma aici.
Bay.
acs spune:
Buna dimineata!
Ne inscriem si noi in club cu trei prichindei minunati: Maria (5 ani in iulie), Ioana (3 ani si 4 luni) si Victor (6 luni si jumatate). Nu prea am timp acum, dar o sa va povestesc despre noi cat de curand.
Numai bine,
Manuela
adita spune:
da, e groaznic cand se imbolnavesc mai multi in acelasi timp. la noi a facut Antim scarlatina si a trebuit internat, eu eram gravida si nu aveam voie ca era spital de boli infectioase, aveam si copil destul de mic acasa, pe sot nu l-au primit ca erau si mamici in salon si au zis ca nu se poate sa stea in acelasi salon si mamici si tatici. din fericire a venit o bunica sa stea cu el, dar daca nu ar fi putut nu stiu cum ne-am fi descurcat.
mamica de patru copilasi : Stefan (18 ian. 2007) Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)
katik spune:
la noi cind krisztina a stat o zi la urgenta cu perfuzii a stat sotzul cu ea, n-a comentat nimeni nimik. eu a trebuit sa stau acasa cu bb de citeva luni. a fost groaznic, eram cu telefonul in mina din 5 in 5 minute. daca erau pb, nu stiu cine ar fi stat cu ea la spital ca nu avem pe nimeni ca ajutor.
poze krisztina
poze robi
alincic spune:
Ca merge vorba de inbolnaviri.....of,of,off
La noi daca unul raceste si are febra sau tuse,urmeaza si ceilalti.
Chiar saptaminile trecute,cei mai mari au avut tuse si febra iar ce mica era ok.Ma gindeam ca ea va "scapa",dar de unde,peste o saptamna a avut si ea aceleasi simptome
Nu stiu cum reactioneaza alte mamici cind copiii se inbolnavesc(pote imi spuneti,please) dar eu sunt tare fricoasa, ma apuca un tremurici si imi "cade lumea-n cap".Am avut si momente cind tinea febra mai mult de 3 zile,imi imaginam tot felul de prostii si boceam intruna.
Stiu ca nu e bine sa fiu asa,si acuma un pic m-am scimbat,dar tot sunt cam panicata uneori.
Sanatae multa la toti
alincic spune:
mate,am vazut pozele voastre din New Zealand,sunt absolut superbe,doar in filme am vazut asa ceva.Si voi traiti acolo???foarte frumos...........
Oana3,mamica de tripleti,toate pt tine ,chiar ca Domnul a facut o minnune in viata voastra.Multa putere si sanatate la puisori.
Eu am avut o colega de sevici,a careia mamica a avut tripleti.Trei fetite.Si cind a venit de la maternitate,oamenii din sat au venit la ei si ii spuneau sa le dee de suflet pe careva,ca are prea multe si ii va fi greu.
Androix spune:
Mamicilor, jos palaria!
Daca mai citesc mult pe-aici ma molipsesc si eu si trec la lucru pentru bb3, desi pititca mea nu are deocamdata decat 4 saptamani.
Andreea, mama de Filip si Georgia