AC Karisa?!
Fetele care luati aceste AC cum va simtiti dupa ele? Caci au am incercat mai multe tipuri si de la toate imi era greata....parca imi e si groaza sa iau acum.
Raspunsuri
asi spune:
Am o prietena care aluat ac Karisa si s-a simtit foarte bine dupa ele.Pana nu incerci nu ai de unde sa stii.Fiecare reactioneaza altfel dar e neparat sa consulti un medic inainte de a lua.
Sanatate multa.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Candy spune:
Eu am luat Karissa ptr vreo 3 sapt., metoda temporare pana la montarea steriletului, mi le-a recomandat ginecologul ca pe niste pilule care nu ingrasa. M-am simtit OK, nu am avut reactii adverse.
Daca doreste cineva, ofer gratuit o folie din care lipsesc doar cateva pastilute, sunt in termen de garantie, eu nu le mai folosesc. Singura problema e ca sunt din Sibiu, dar nu e imposibil de gasit o solutie pentru fetele din alte localitati.
God, if I can't have what I want, let me want what I have.
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by asi
Am o prietena care aluat ac Karisa si s-a simtit foarte bine dupa ele.Pana nu incerci nu ai de unde sa stii.Fiecare reactioneaza altfel dar e neparat sa consulti un medic inainte de a lua.
Sanatate multa.
Mami de Razvan(07 martie 2004)
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Oare despre mine vorbeai?
Angelinne, eu am luat Karisa pt 5 luni; m-am simtit f bine de la ele; mi-au f recomandate ca fiind f usore, cu hormon putin; si asa le-am si perceput, ca f usoare (am mai luat o singura data AC cu vreo 6 ani in urma, 3 luni si m-am simtit ca un balon de la ele).
Iti doresc sanatate.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)poze cu noi: 1 , 2 si 3
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
miria_cristina spune:
Daca nu ai mai folosit anticonceprionale pana acuma sau daca ai avut o perioada lunga in care n-ai luat asa patesti. Pentru ca oricat de putina ar fi doza de hormoni ea exista si trebuie sa se adapteze organismul cu ea.
In concluzie, este o reactie normala trebuie doar sa continui sa le iei. In cateva zile nu vei mai avea aceasta senzatie.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Angelinne spune:
Am mai luat acum vreo 10 ani si atunci tare greu m-am obisnuit dar acum am incercat 3 feluri cam cite o saptamina fiecare apoi le-am intrerupt caci mi se pareau luni.... dar daca sunt asa usoare poate ma incumet sa le incerc si pe astea. Problema mea e ca am colecistul strangulat si se pare ca de acolo am greturile.