Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

doina, ma bucur din suflet pentru voi ! pentru dan, pentru ema, pentru toti ! e incredibil !!!
omul asta nu inceteaza sa ma mire... sa'i dea Dumnezeu sanatate. a facut un lucru extraordinar...
aici in ardeal avem o vorba: "Doamne, tine'i naravu'!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nonna76 spune:

Nu am fost o admiratoare a dl Becali, dar aseara l-am admirat. Chiar daca a facut-o in scop electoral, chiar daca stiu ca nu se striga credinta in Dumnezeu in gura mare , eu ii multumesc. Aseara un numar mare de oameni care nu au mai fost de mult timp fericiti , au capatat curaj ca vor merge mai departe si vor reusi. Eu sper ca si alti oameni cu bani ii vor urma exemplul macar din invidie.
Ma gindesc ca functionarii inalti ai statului au salarii imense pentru care nu fac mare lucru, au masini de lux, conditii de lucru f bune toate platite de noi si cei care ar avea nevoie disperata de ajutor sunt lasati la mila publica.
Felicitari dl Becali, si rusine celor care pot face ceva , sunt datori sa o faca si nu le pasa.

Nonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmina_72 spune:

Lasand politica si miliardarii si alte teori pe aceasta tema la o parte, acest om a facut ceva imens pentru aceste familii.

Eu cred ca aceste familii sunt destul de necajite si au trecut prin destula umilinta in aceasta perioada (nu-i usor sa ceri ajutor material).Cu atat mai mult faptul ca sunt chiar membrii Dc si citesc aceste randuri, trebuie sa ne tempereze si sa nu le facem chinul sau umilinta mai mari.

Cel mai important acum este faptul ca au avut parte de acest noroc de a primi banii necesari .

Sa le tinem pumnii sa le reuseasca intreveniile si sa ne rugam impreuna pentru ei.

Pentru cei ce au facut acest gest felicitari.

sanatate multa si putere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Nu e ok ce scriu eu acum, dar o fac, pentru ca vad ca inca sunt destui care mai cred ca Gigi o face pur in scop electoral si altele.

prin natura serviciului, cineva f apropiat mie poate vizualiza sumele din (unele) conturi ale lui Nea Gigi.la fel si transferurile. va spun cu mana pe inima ca alea 2 milioane euro sunt NIMIC. constant zboara sume consistente spre tot felul de asociatii si foarte multe spre biserici . si nu le mai face publice.

Omul asta chiar e OM!

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Falviuta, fii sigura ca si pentru altii cele doua milioane sunt nimic, dar nu fac cu ei ceva pentru oameni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flaviutza spune:

Filofteia, am spus ca sunt nimic, in sensul ca donatiile lui ,alea pe care nu le urla in gura mare, depasesc aceasta suma.

Chiar imi spunea cateodata..uite, azi mai vira nea Gica vreo 100 mii euro la Patriarhie sau mai stiu eu unde..

Nu uitati casele ,satul intreg construit atunci la inundatii..

Alexia 02.05.2004(filmulete)
mami si Ale

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns women13 spune:

Apropos de vot, nu am afirmat ca il voi vota , pentru presedentie, insa ca sa ii incurce prin parlament pe unii care CHIAR NU FAC NIMIC pentru tara si incaseaza zeci de milioane si favoruri pe spatele nostru si din taxele noastre, sa avem pardon. Daca tinem unul ca Vadim, de ce si nu unul ca Becali. In comparatie, nu imi aduc aminte, in afara de expresii ticalosite si scandaluri piperate, de Vadim si altceva, macar la fel de bun. Amintiti-mi voi. Si sa avem pardon il tinem in parlament de prea mult timp si fara nici un folos pentru noi, pentru el, stim cu totii ... Nu l-as vrea nicicum premier sau ministru, sau nicicum presedinte, dar l-as alege parlamentar, ca sa ma fure pe mine si poporul meu, pentru ca am certitudinea acum ca el , treaba lui cum si de ce , ar intoarce din acesti bani pentru multi dintre noi, pe care soarta ne loveste necrutator.
Si pentru ca aseara eram marcata de ceea ce vedeam, poate nu am prea fost clara in exprimare. Va intreb din nou pe cei ce stiu ca si altii au ajutat, cati mari milionari de la noi au oferit o suma atat de mare. Chiar numai si "pentru atat" merita respectul nostru. Cititi la umanitare despre micuta Ema, despre cazurile NOASTRE, care din fericire li s-a oferit o sansa financiara pentru VIATA. Oricare dintre noi am fi fost intr-o astfel de situatie nenorocita am fi in stare de orice sa ne salvam copilul.
A fost o doamna in emisiune, care plangea tot timpul. O femeie frumoasa cu personalitatea zdrobita de suferinta si neputinta. Isi vanduse totul. Tratamentul ei lunar , parca o singura sedinta o costa 130.000.000 lei. Mai avea de facut luna de luna acest tratament timp de 2 ani si jumatate. Oricare dintre noi am fi in aceasta situatie nu am mai judeca in nici un fel pe oricare ne-ar da o SPERANTA de a mai TRAI si MAINE.
Ma bucur pentru toate familiile acestea. Sa dea Dumnezeu sa nu mai avem nevoie de banii altora, nemaiavand astfel de situatii critice in tara, mai mult sa dea Domnul sa fim si noi bine pusi la punct cu sistemul de asigurari de sanatate. Insa deunazi am vazut ca spitalele au ramas fara medicamentele vitale pentru iesirea din stop cardiac, deoarce producatorii de medicamente din tara considera ca sunt prea ieftine si nu au profit. Deci trebuie sa le importam. Logica lui Bula la capatinele noastre din Ministerul sanatatii.
Nu stiu daca as sta la aceiasi masa cu Becali sau la o discutie de orice natura ar fi ea, insa stiu ca daca l-as vedea intr-un spatiu public si conjunctura mi-ar permite-o l-as saluta si i-as strange mana cu respectul cuvenit pentru gestul sau de aseara.
Vorba capcaunului, care a pus un link aici, cum ca ai nostri ca brazii - probabil in acelasi timp cand nasul facea inregistrarea cu Becali - isi cumparau masini de lux de 700.000 euro. Sa si le cumpere nu am nimic impotriva, dar tare ma intreb , daca cineva a putut ajunge atat de repede miliardar in euro, fara a calca pe cadavre sau fara a fura prin metode neortodoxe si ilegale. Becali avea dreptate cand spunea ca cei ce vand energie ar trebui sa mai faca si ei cate un gest din cand in cand. Si stie ce spune.
Va vine sa credeti , ca exista in tara un tanar de 21 ani , care vinde curent cu acte in regula. Il ia de la o firma si il vinde la alta cu pretul sau, care cea din urma firma ni-l vinde noua si astfel platim de ne uscam. Tatal pustiului este senator. Cati dintre noi au copii asa dastepti la 21 ani ???
Sa iti tina Dumnezeu naravul, domnule Gigi Becali. Aseara pentru mine persoanl ai fost un mare domn.
Multa bafta celor care pleaca din tara pentru interventiile chirurgicale. Sa veniti inapoi sanatosi si frumosi! Dumnezeu sa va vegheze !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Becali e de admirat pentru gesturile lui umanitare.
As vrea sa vad si eu cand si alti imbogatiti ai tranzitiei ar face asemenea gesturi.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
special:www.supereva.ro. Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Becali sigur nu va ajunge presedinte, o stie si el si cred ca nici nu-si doreste cu adevarat. El e acolo doar sa mai fure voturi dintr-o parte sau alta.

In schimb jos palaria pt gestul lui! Public sau, nici nu conteaza! Important e ca aduce speranta in niste cazuri care nu-si gaseau rezolvare si asta e minunat! Felicitari!

Nasterea ariciului junior Pozele mele Poze cu noi si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxi2004 spune:

stie cineva cand este emisiunea in reluare??? merci

Mergi la inceput