Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
quote:
Originally posted by women13
Se prezinta cazurile in emisiune. Cand vad ce se intampla imi vine in minte sa schimb titlul subiectului , ceva de genul : " Becali versus Columbeanu ". Primul, chiar daca o face ptr. viitorul sau politic, salveaza vieti, iar al doilea ne prezinta o petrecere de sute de mii de euro... Nici nu pot comenta! Ajuta efectiv persoane care au nevoie de zeci de mii de euro. Sincer nu imi aduc aminte sa se fi auzit, macar de cineva , ca avem destui mult mai bogati in tara asta, sa fi donat o suma atat de mare , pentru cazuri urgente, care inseamna salvarea unei vieti, fie ea de copil, ori de femeie, ori de barbat. Sincer este pentru prima oara , cand acest om ma face sa ma uit la o emisiune la care este invitat. De va fi sa candideze pe undeva .... o sa aiba un vot de la mine. Sper sa fie un exemplu demn de urmat pentru multi altii plini de bani din tara noastra.
nasha pungasha
Jasmine, asta e vot castigat intr-o seara. Nu ti se pare rapid efectul? Crezi ca este un caz singular?
Eu nu am nimic cu gestul in sine, care este admirabil.
Keep the promises you make to yourself.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
mathilda spune:
quote:
Originally posted by Clover
Cu alte cuvinte va prostituati votul. Este de vanzare cu acte caritabile. Rolul politicienilor nu e sa faca acte din astea, ci sa conceapa legi care sa asigure o dezvoltare si o functionare normala. Acte de caritate fac organizatiile non-profit si cine are chef.
Nu va vindeti cam usor?
Keep the promises you make to yourself.
clover
f bine spus. e de super admirat gestul lui dar si eu sper din toata inima sa nu fie electoral. adica pe viitor daca va avea o functie mare in sist nostru politic oricum ii pune el la loc "ca va face afaceri cu statul, adica pacaleste statul pe fata si tot nu se prinde"
asa cum a spus si clover statul ar tb sa schimbe asigurarile de sanatate si sist fiscal. caci nici lui socra-meu nu i-a facut aici transplant de ficat gigi becali ci a platit asigurarea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Sabina/Sabina.jpg)
Sabina spune:
nu l-as vota , no worries, dar gestul sau e absolut impresionant.
indiferent ca-i la tv, ca e public, etc etc...toate lucrurile astea aparent deranjante palesc subit in fata bucuriei acestor oameni.le-a fost inlaturata umilinta de a nu putea material sa-si valorifice sansa.
Dumnezeu sa-i ajute! .
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
flori76 spune:
Dumnezeu sa-i dea sanatate!A reusit prin bunatatea lui sa aduca zambetul pe fetele unor oameni amarati si suferinzi!
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
Jasmine spune:
Cam asta spuneam si eu.E de admirat ce a facut,ma bucur din suflet pt toti cei pe care i-a ajutat,dar din punctul meu de vedere asta nu-l face cu nimic mai "prezidentiabil".Cu totul altele sunt criteriile dupa care un om este sau nu este potrivit sa conduca o tara.Si dupa parerea mea,Becali nu este potrivit deloc.
Eliza5 spune:
quote:
Originally posted by women13quote:
Originally posted by capcaunul
Scorul este deocamdata 2-3:
http://www.gandul.info/supermasini-peste-3-milioane-euro-vandute-prima-strigare-luxury-.html?3892;323292
Exact la astia ma refer. Ma feresc sa fac nominalizari. Sorry pentru expresie, dar am o scarba accentuata pentru toti milionarii, miliardarii din lume. De ce ? Pentru ca din fericire pentru noi astia mult prea mititei financiar, viermii sunt de aceeasi marca, ORI FIRMA, SI DIN CATE STIU TOT DE O CAMERA SAU GROAPA AVEM PARTE. DAR MAI STII, IN VIITOR OR APAREA SI VIERMI MARCA PAGANI, ORI ARMANI, ORI MORMINTE CU 12 CAMERE SAPATE IN ADANC... CONSTRUITA CU ACOPERISUL IN SENS INVERS NORMALITATII. SA AUZIM DE BINE, CAPCAUNULE !
nasha pungasha
As fi un pic mai temperata in discurs.. Nu de alta dar chiar nu stii ce fac "toti milionarii, miliardarii din lume" despre care spui cu banii lor. Te asigur ca sunt foarte multi care fac acte caritabile, dar nu in fata camerelor de luat vederi. Sunt foarte multi care salveaza vieti insa nu se bat cu pumnii in piept pentru asta.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Claudelu/Claudelu.jpg)
Claudelu spune:
Dumnezeule, ce conteaza ca a facut-o public, important e ca a facut-o, ca le-a dat acestor oameni o speranta. Intotdeauna judecam omu, ba ca a facut-o ca sa iasa in fatza, ba ca a facut-o de dragu imaginii, ba, ba, ba...toate astea conteaza mai putin.
Oare noi romanii nu putem nici macar o data sa admiram gestul unui om fara a interpreta?
blue eyes spune:
quote:
Originally posted by women13 Sorry pentru expresie, dar am o scarba accentuata pentru toti milionarii, miliardarii din lume.
In afara de Bill Gates, nu? Multumita lui putem clicari si noi pe aici.
![](icon_smile_big.gif)
_
O relatie sanatoasa are ca baza: schimbul intelectual, apropierea emotionala si sexualitatea.
_
Cadoul prefect pentru copil? Lasa-i copilaria! Cadoul perfect pentru femeie? Descopera-i feminitatea! Cadoul perfect pentru barbat? Apreciaza-i masculinitatea!
doinabita spune:
Noi suntem unul din cazurile de aseara!Dan este baiatul cu tricoul negru din scaunul cu rotile.I-a daruit lui Dan, dar si noua famila sa prin ajutorul mare oferit speranta de a merge din nou!!!Ati putut vedea pe George Becali plangand !Are un suflet mare!Ii pasa cu adevarat de suferinta OAMENILOR!Noi am simtit pe viu acest lucru.S-a discutat cu fiecare in parte de ceea ce are nevoie si acum dar si dupa ce va fi operat, sau dupa tratamentul care il va urma.Este un om deosebit, inconjurat de o echipa deosebita!Nu putem sa multumim in cuvinte caci nu putem exprima ceea ce simtim in cuvinte!!!Noua ne-a dat speranta ca Dan va putea intr-o zi sa mearga din nou!!!Iar celorlalte cazuri speranta de viata!
ITI MULTUMIM DIN SUFLET DOMNULE BECALI!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
filofteia spune:
Doina sa dea Dumnezeu sa reuseasca operatia!
In ce-l priveste pe Becali, nu este prima data cand face asta... si macar de ar incerca toti politicienii nostrii sa-si cumpere voturile astfel... decat cu promisiuni pe care nu le tin. Ar fi mai multi romani fericiti!