Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
Clover spune:
Doina, eu nu vreau sa te fac sa suferi. Imi imaginez suferinta ta cauzata de implicarea directa. A da pomana e crestineste, pentru mine pomana e mai mult ca o donatie pentru ca are si ceva mai mult decat aspectul banilor. Eu nu contest suferinta ta si umilirea de catre diversi in momentul in care ai solicitat o donatie. Ma bucur ca voi sunteti un caz fericit si ca suferinta momentan s-a sfarsit.
Am zis foarte clar ca nu contest umanitatea gestului, chiar daca e genuina sau jucata. Asta nu conteaza. Problema abordata de mine e de factura politica si cu bataie mai lunga pentru ca urmaresc cu groaza cum isi construiesc romanii repere si in ce se transforma societatea romaneasca.
Nu o sa mai postez la acest subiect pentru ca e clar ca sunt prea multe emotii in joc si eu cu buna stiinta nu fac rau nimanui.
Keep the promises you make to yourself.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denizel spune:
Doina, mult de tot, te rog si eu sa nu te superi!
Tu esti acum cea mai fericita mamica din lume si numai asta conteaza.
Pentru minunea care s-a intamplat si pentru ca povara uriasa ti-a fost luata de pe umeri, trebuie sa-I multumesti lui Dumnezeu neincetat si sa nu-ti pese de noi, o mana de dusi cu pluta de pe DC, care ne incapatanam sa nu credem in sufletul curat ca lacrima al domnului Becali.
Si, pentru ca banii sunt totusi de la domnul Becali (chiar nu conteaza intentia gestului sau), e foarte bine sa te rogi si pentru el. Cred ca are mare nevoie :-)
Multa, multa sanatate va doresc si operatia sa fie un succes total!
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
-------------------------
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
doinabita spune:
Am zis ca nu mai zic nimic dar ...cum sa nu zic cand sunteti prietenii mei de pe DC!!!Sunteti minunati caci ne ascultati cand avem necazuri, cand vrem sa aflam ceva , iar cel care e in tema ajuta pe cel care intreaba.Cand m-ati ajutat si financiar dar si moral cand v-am spus necazul meu!!!Pentru tot eu va port in gandul , sufletul si rugaciunile mele!VA MULTUMESC CACI IMI SUNTETI APROAPE!chiar daca sunteti in fata unui calculator eu va simt aproape de sufletul meu si v-am auzit rugaciunile!!!
Singura nu as fi reusit!!!
Redati-mi viata!
Putin cu putin se aduna marea...
women13 spune:
Imi pare sincer rau, pentru uriasa gafa de a fi pomenit de acel vot. A fost sub imperiul unor emotii, insa de cand ma stiu in democratie am votat pe cine am crezut ca e mai bun din relele, in genere oferite, la presed., iar la sen. un cu totul alt partid, decat cel reprezentat de candidatul la presed. si la dep. cu totul si cu totul altceva. Nu ma argumentez aici de ce. SINCER IMI PARE RAU ca am afirmat, ca il voi vota, astfel UMBRIND BUCURIA ACESTOR FAMILII , care s-au bucurat de sansa de a fi sanatosi copii lor sau alti membri ai familiei. SINCER REGRET.
Pentru cei ce inca mai cred ca la noi sistemul sanitar va fi pus la punct in viitorul apropiat se inseala amarnic. SINCER AVEM IN TARA SALARII ENORME DIN CARE CONTRIBUTIA LA SANATATE E URIASA. UNDE SE DUC ACESTI BANI ??????
Eu personal ma confrunt cu o problema financiara uriasa acum. Tratamentul mamei pe luna costa 1100 lei ( 11.000.000 ). Mama este pensionara si ar trebui conform legislatiei sa beneficieze de acest tratament gratuit, ori macar compensat. De cele mai multe ori tatal meu nu reuseste sa "prinda" acel plafon de fonduri de la inceputul lunii. Si astfel sunt nevoita sa cheltuim acesti bani. Mai mult , tatal meu a muncit 53 de ani, acum este pensionar, iar operatia de cataracta trebuie sa o achite in procent de 95%. DE CE ??? Mai mult am fost trimisa pentru toate analizele numai la cabinete particulare, pentru ca in spital nu se pot face corect analizele de sange si cardiologie. Se interneaza pentru operatie numai dupa ce venim cu analizele facute la laboratoare si medici privati unde nu este cazul sa va spun cati bani se cheltuie. Unde mai pui ca umbli de ametesti cu un batran dupa tine si esti tu epuizat de randuri si asteptare , daramite el. Dispozitivul pentru operatia de cataracta costa 13 mil. fara alte analize. Se ajunge in jur la 17-18 mil. Am un salariu relativ bun si totusi incep sa resimt financiar dorinta mea de a le face cat mai suportabila batranetea parintilor mei.
Unde directioneaza statul banii pentru sanatate incasati de la noi, din salariile noastre, daca nici niste banale analize de sange nu le mai poti face in spital ???? Casa de Sanatate i-a dat 200 lei, adica 2 mil. vechi . Atata le permite legea. Cine face aceste legi. Ce fel de materie cenusie avem in parlament ??? Intelectualii nostri din parlament...nu mai zic nimic, ca ma tem de cele ce imi vin in minte sa le astern aici.
Apropos de intelectualii nostri din parlament, cunosc un medic, care este parlamentar si am avut ocazia sa ii citesc candidatura. Este barbat si a scris " Subsemnata ". Scrisul e de mana si lizibil. A trebuit sa ii atraga atentia sefa de cabinet. Daca el nu este atent la o astfel de banalitate, care e reflex de scriere, zic si eu, imaginativa ce atenti sunt cand citesc legi , ce urmeaza sa le voteze.
Imi scria un prieten din America, ca mutandu-se dintr-un cartier in altul, firma de cablu i-a facut un decont pe cele sapte zile, cat nu a beneficiat de serviciile lor. La noi , ce e "papat, e bun papat", ca avem servicii pe care le platim de mai multe ori, cu explicatia permanenta, ca asa e legea... cati dintre noi, nu ne-am revoltat pe la ghiseele administrative, pentru tot felul de taxe aparute peste noapte. Exemplu clar de furt legal al statului este impunerea legala de a plati impozit pe un obiect inchiriat. Vezi noua lege de impozitare la masini cumparate in leasing. Mai mult firmele de leasing nu sunt obligate de lege sa iti recalculeze ratele in care era prins acest impozit. Se lasa liberul arbitru. Statul incaseaza de doua ori aceeasi taxa pentru acelasi obiect. Unde-i lege nu-i tocmeala. Ar mai fi multe exemple de genul, dar nu isi au rostul la acest subiect.
Acest subiect a fost transformat in disputa politica si nici pe departe nu asta a fost intentia mea. Cu acordul moderatorilor si al celor , care au participat aici la discutii pro si contra, cred ca ar fi bine sa inchidem acest subiect si sa invatam sa ne bucuram, de bucuria unor oameni napastuiti de soarta.
INVATATI SA SIMTITI SI SA JUDECATI CU RATIUNEA SI JUSTETEA FAPTELOR. CAND INIMA NU MAI BATE SI CREIERUL INCETEAZA A MAI FUNCTIONA. CINE NU STIE CE E DISPERAREA, UMILINTA, NEPUTINTA DE AI CUMPARA COPILULUI TAU O GOGOASA, DEOARECE SALARIUL TAU DE MULTE ORI ARE ALTA DESTINATIE SPRE DATORIILE LUNARE, ETC. NU ARE CUM SA NE INTELEAGA.
MULTA , MULTA , MULTA , SANATATE CELOR CE AU ATATA NEVOIE DE EA .
Mariaa spune:
Doina, de ce ?
pentru ca nu s-au lovit de senzatia ca te lupti cu morile de vant...cu indiferenta care poate face diferenta dintre viata si moarte, de aceea!
nu pune la suflet ( desi la fel as face..) si concentreaza-ti energia catre Dan si spune-ti in gand, iarta-le Doamne ca nu stiu ce zic...
Mariaa
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
www.boala-lyme.evonet.ro/" target="_blank">http://www.boala-lyme.evonet.ro/
www.campaniiputernice.ro/about.htm" target="_blank">http://www.campaniiputernice.ro/about.htm
Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/aidaciolac/aidaciolac.jpg)
aidaciolac spune:
OK si eu imi cer scuze ca am pomenit de acel vot.
Oricum votul trebuie sa fie secret si nimeni nu poate baga mana in foc pt ce a votat cel de langa el .
Eu am votat deja de 2 ori si sunt foarte dezamagita ca nu s-a facut nimic mai ales in domeniul sanatate. Si fiti linistiti ca va fi mai rau.
Numai cine are de umblat constant la doctori stie ce vreau sa spun.
Asa ca women13 , mariaa si doinabita , oricat am incerca sa explicam nu ne va intelege decat cel ce a trecut prin ceva asemanator.
Nu vreau sa supar pe nimeni si imi cer scuze daca totusi a facut-o.
Aida - mama de pisica mica.
women13 spune:
Dragele mele,
aidaciolac, mariaa si doinabita
Eu am probleme extrem de minore in comparatie cu ce va incearca viata pe voi. Ce ma doare ??? Ma doare , ca multi dintre noi romanii, nu putem sa ne bucuram de un bine facut unui semen de al nostru, fara sa carcotim un pic. OK ! Am gresit, cand poate am facut asocierea unei fapte bune cu politica din tara noastra. Dar, oare nu vine aceasta reactie, din razbunarea noastra fata de ceea ce intampinam, zi de zi prin spitalele romanesti si nu numai???
Mai nou parlamentarii nostri au votat o lege prin care au abonament de sala de sport, de 1000 de euro pe luna, valabil in orice tara din lume, cu multiple servicii ( masaj, ore personale cu antrenor pers., sauna, etc.). Cum sa nu te dai cu capul de pereti, cand auzi astfel de lucruri??? Tara GEME si baba se cheaptana.
Reactia mea , cand am deschis acest subiect a fost de o nemasurata bucurie pura, pentru cazurile voastre. Eu , cu cateva zile inainte, citisem despre voi la umanitare. A coincis durerea din sufletul meu, provocata de citirea acestor randuri despre voi la noi la umanitare, cu bucuria pe care o citem in deznadejdea privirii, celor care au primit bani pentru a li se da o sansa la viata. Ma gandeam, cate incercau sa faca pentru voi o mana de oameni sufletisiti, aici pe DC,pentru a va ajuta. Efortul lor de a va sprijini este de admirat si mai ales cei care , cu cat au putut au ajutat. Insa era prea putin si eu citeam deznadajduita si incercam sa scriu cateva randuri pentru voi si pur si simplu nu puteam. Am putut atunci , cand Dumnezeu v-a dat aceasta speranta.
Ma rog pentru voi la Dumnezeu sa va dea sanatate si reusita in intreprinderile voastre.
Un exemplu de romani uniti, stabiliti in America, vedem in subiectul despre micuta Diana, tatal ei si Laura , mama si sotie, atat de incercata in aceste momente.
TOATA ADMIRATIA PENTRU CEEA CE FAC ACOLO PENTRU MICUTA DIANA, TATAL EI SI MAI ALES PENTRU LAURA.
Sunt convinsa, ca majoritatea dintre noi suntem alaturi de aidaciolac, mariaa si doinabita !
Dumnezeu sa va dea multa sanatate !
doinabita spune:
Women13, ai atata dreptate in ce spui!!!Si eu sunt cu sufletul , cu rugaciunile, pentru Laura,Micuta Diana si tatal ei!sa dea DUMNEZEU ca Diana sa se faca bine!!!Numai uniti, cu credinta multa vom depasi cu totii aceste necazuri ale vietii...offffffff caci greu mai este...Dar avandu-va pe voi toti aproape, rugandu-ne impreuna, ajutand fiecare cum poate ne este mai usor!Eu si Dan va multumim tuturor caci ne sunteti alaturi, singuri nu am fi reusit!!!
DUMNEZEU SA NE DEA TUTUROR SANATATE!!!!caci e greu cand trebuie sa o platim cu bani...iar cateodata nu se mai poate...
Redati-mi viata!
women13 spune:
quote:
Originally posted by doinabita
Women13, ai atata dreptate in ce spui!!!Si eu sunt cu sufletul , cu rugaciunile, pentru Laura,Micuta Diana si tatal ei!sa dea DUMNEZEU ca Diana sa se faca bine!!!Numai uniti, cu credinta multa vom depasi cu totii aceste necazuri ale vietii...offffffff caci greu mai este...Dar avandu-va pe voi toti aproape, rugandu-ne impreuna, ajutand fiecare cum poate ne este mai usor!Eu si Dan va multumim tuturor caci ne sunteti alaturi, singuri nu am fi reusit!!!
DUMNEZEU SA NE DEA TUTUROR SANATATE!!!!caci e greu cand trebuie sa o platim cu bani...iar cateodata nu se mai poate...
Redati-mi viata!
Cum ma faci tu sa bocesc de Luni ???
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
![](pupic.gif)
Mariaa spune:
situatia mea nici nu se compara cu cea a Aidei si a Doinei...ma rog, a copiilor lor...
poate singura asemanare este ca ma lupt cu morile de vant si ca incerc sa schimb ceva ce poate-i mult prea greu pentru puterile mele...
la un moment dat insa, intr-un mare moment de disperare in urma cu cativa ani,am avut si eu norocul sa fiu ajutata de cineva, o mare doamna...
e dezarmant ca nu exista un cadru legal pentru a fi tratat omeneste in situatii de mare criza ci te afli ca o barca pe mare, in mijlocul furtunii...e cumplit de greu sa vaslesti cu mainile goale...oameni extrem de puternici ca Aida si Doina o fac si reusesc sa iasa la liman, ceilalti insa?!
se spune ca un popor civilizat isi ingrijeste copii si isi respecta batranii. pe cand romanii un popor civilizat?!
intrebare retorica...
Implica-te, spune celui de langa tine despre aceasta boala !
www.boala-lyme.evonet.ro/" target="_blank">http://www.boala-lyme.evonet.ro/
Si ei au dreptul la viata, semneaza si tu
<< rabdarea este cheia fericirii >>