Acum la B1 - Gigi Becali doneaza 2 mil. euro
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
denizel spune:
quote:
Si apropo...Doruletz...daca il asociezi pe nea Ceasca lu' Moromete,cred ca n-ai citit romanul lui Preda...ca atunci ai sti ca Moromete e reprezentatntul taranului bun, drept,inteligent dar nerafinat si fara educatie slefuita.
asta a fost de milioane
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Doruletz, mai pune draga mana si tu pe o carte :-))))).
-------------------------
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil ! ! !
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
denizel spune:
Intrebare pentru cei care il admira pe Becali:
cat la suta din venitul lunar daruiti celor saraci, celor din spitale si celor care nu se pot descurca?
Eu stiu ca, daca admiri un om, vrei sa fii ca el, vrei sa faci lucrurile pe care el le face.
Deci, nu ma refer aici la o paine data batranei de pe strada, gest care linisteste constiinta pana luna urmatoare, ma refer la gesturi constante si repetate.
Intr-o tara cu atatia oameni saraci, intr-o tara cu atatia bolnavi fara sanse de vindecare (datorate lipsei banilor) ce faceti pentru a ajuta?
Maamiii, îmi place pielea ta. E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietzel.
Natasa spune:
Flaviuta, situatia se vede la fel si din Romania, nu trebuie sa fii la Paris ca sa vezi ca o gloata de hoti si de mitocani ne-a saracit si acum ne ride in nas. Iar categoria Becali, care da pomana de doua ori pe an celor cu probleme de sanatate si pe stadion cui stie crezul nu poate sa-mi faca decit scirba, indiferent cit de mult l-ati admira. Ar trebui sa ne revoltam ca nu traim intr-o tara normala unde sa ne tratam bolile fara sa ne umilim, nu sa aplaudam ca un hot ne mai arunca ce-i ramine lui printre dinti!
grenouille spune:
quote:
Originally posted by denizel
Intrebare pentru cei care il admira pe Becali:
cat la suta din venitul lunar daruiti celor saraci, celor din spitale si celor care nu se pot descurca?
ndecare (datorate lipsei banilor) ce faceti pentru a ajuta?
nu stiu exact procentul dar intreb maine la contabilitate. absolut toti cei care suntem salariati platim o contributie la asigurarile sociale, suma care ar trebui redirectionata de catre cei in drept spre problemele stringenge (spitale, someri, camine de batrani, leagane de copii)
denizel spune:
Fortelady, daca toti Becalii si Voiculestii din tara asta ar plati si ar fi platit impozitul ala pe care il platim noi, oamenii de rand, nu ar mai fi fost nevoie de aparitii din astea fulminante la tv sau macar ne-am fi castigat dreptul sa ni se faca injectii cu seringi nefolosite...
Si daca sunt suficienti aia 2% din impozit, pe care ii dam saracilor, hai sa nu mai aruncam cu pietre (nu vorbesc de tine!) in cei mai bogati decat noi care, si ei, tot 2% platesc si hai sa-l nu-l mai ridicam in slavi pe Becali care, si el, tot 2% plateste, e drept, la tv :-)
In afara de asta, Becali a dat cu aceeasi usurinta tot 2 milioane, la muntele Athos, pentru ca Steaua sa castige cupa UEFA .
Pentru acelasi scop maret, s-a laudat senin cum ca are in buzunar fire din barba nu'sh' carui calugar, parintele sau spiritual de la Manastirea Comarnic...fara cuvinte...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
Mostra 100% becaliana de "omenie", "crestinism" si "piosenie":
http://www.youtube.com/watch?v=lljulvQ0pEI
denizel spune:
Bleah!
Capcaunule, toata lumea a vazut cu acea ocazie cam pana unde poate cobori degradarea umana.
Se pare insa ca, nimic nu se usuca mai repede ca lacrimile si...mergem inainte cu dom' becali cel sufletist si inimos (asta in cazul fericit in care au existat lacrimi...).
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Nu inteleg un lucru. De ce il disecati aici pe Becali? Nu am fost si nu voi fi fanul lui Becali niciodata! DAR aici nu aveti dreptate. Omul ala a ajutat niste oameni. Ca nu are cum sa-i ajute pe toti, asta asa e. Si noi cand donam o suma pentru un caz, o facem pentru acel caz, pentru ca nu avem cum sa-i ajutam pe toti cei care au nevoie, din pacate. Ce facem, nu mai donam, ca nu putem sa-i ajutam pe toti??? Iar ce faceti voi, aici, nu este frumos. Daca vreti sa-l disecati/barfiti pe Becali, de ce nu deschideti alt subiect? Aici este vorba despre un gest umanitar si ATAT!
denizel spune:
Cl, aici nu este vorba despre un gest umanitar.
Gestul este umanitar nu numai daca a fost facut cu scopul de a ajuta pe cineva, ci si daca este plin de UMANITATE.
Nu te supara, pentru mine un OM, plin de UMANITATE, nu se poarta cum a facut-o Becali la Athos si cum o face in general.
Eu nu pot sa-mi imaginez cum poate pretui Becali un om sarman sau bolnav, daca el nici pe Dumnezeu nu-L pretuieste. Cand vezi ca vrea sa Il cumpere pe Dumnezeu, iti sta mintea in loc.
Cum poti sa crezi ca un om ca asta, face ceva pentru alti oameni sau ii pasa de alti oameni? Suntem oameni maturi si am vazut multe, da-o-ncolo!...
Si nu poti sa nu faci nici un comentariu in momentul in care se afirma ca 'deh, si ce daca a furat de la noi? bine ca se gandeste sa ne mai dea si inapoi'. Eu la genul asta de gandire, scot limba. Uite!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cl/cl.jpg)
cl spune:
Denizel, sincer, putin imi pasa daca s-a gandit la oamenii aia sau nu. DAR imi pasa ca niste vieti vor fi salvate! Asta e tot ce conteaza, nu crezi? In rest, daca vreti sa-l disecati, n-aveti decat, dar nu mi se pare corect sa o faceti la acest subiect. Este numai punctul meu de vedere.
Si deh, asta e modul meu de gandire, asa ca limbile scoase chiar nu ma afecteaza.