Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

LA MULTI ANI TUTUROR STELUTELOR NOASTRE SI TUTUROR COPIILOR!!!

la multe lunishoare:

leon bb de dolphin

patrik bb de babirusa

maria bb de albinutzza

sofia bb de mediterana

andrei si stefan bbi de levi

monu sanatate multa

kate ce scump e ane cu bruuuuu! si cadoul ff frumos dar mai are pana sa-l foloseasca.

eli bine ai facut.

dana si voi sunteti familie de muzicieni!? super cadou.

nadia e scumpa foc lidiuta. offf si prin cate a trecut...nici nu ai zice!

marybell super si cadoul pt erik. doar ca pt a invata sa cante era mai buna o chitara rece cu corzi de plastic si grif mai lat...parerea mea.

nadia imi pare rau ca a trebuiyt sa te lovesti de prostia unora, mai ales intr-o asa problema. sa dea DD sa reusesti pana la urma.

laura super tare!

aelita tu cum ai reusit fata sa te scurgi prin rochie? super misto. ddistractie placuta!

mirandolina eu chiar sunt nascuta in 1980

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

La Multi Ani copilutilor nostri de 1 Iunie, sa ne traiasca si sa ne aduca numai bucurii. dar si noi sa le aducem bucurii lor :-))

Pitilache, fetitele noastre sunt mai aproape de varsta, deci da, cam acuma incep sa vrea in fundulet. si Sonia tot ca Isabella face, se impinge la 45 de grade, o ajut eu sa se ridice in fundulet, iar ea tzop direct in picioruse. dar nu o las o vesnicie si, mai ales, nu o asez eu in fundulet sau in picioare - asta da, e interzis, ca-s prea micute acum. dar daca ele se simt pregatite de miscari si acrobatii dintr-astea, e bine sa le ajutam sa exerseze, cateva minutele acolo, nu mult, sa nu le suprasolicitam coloana.

Aelita, iubita, si io ma trezesc noaptea, da' am pus 3 cm in loc sa dau. facem schimb de rochii? :-)) succes cu botezul, sa iasa frumos, Doamne ajuta.

intrebare intrebatoare: cat dorm puiutii vostri, va rog frumos sa-mi ziceti si mie? ca Sonia ma bulverseaza cu cat de putin a inceput sa doarma si nu stiu cat de normal este. ziua abia daca doarme doua reprize de cate o ora, rareori doua ore, cu scurte episoade de somn de 10-15-20 de minute in plus, dar nu multe. si seara adoarme la 8.30-9.30. e ok???

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Alaptatul Help-Line
mami de Sonia Marie (23 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

neataaaa!!!!

pt inceput,ca o vacuta ce bate mereu in retragere,anunt cu parere de rau ca nu vin la intalneala,nu am cu ce sa ajung,sunt pur si simplu blocata in mizeria asta de cartier,ca sa ies cu cartul de aici ar fi f greu in situatia asta -poate va trimit o poza sa va arat.ideea e ca la noi au scos sinele de tramvai,banuiesc ca fac o smecherie cum au facut pe linia lui 41 ,ca au sapat un sant adanc de vreun metru si ceva si tot toarna diverse pe acolo,tot noroiul de la sapaturi s-a facut mocirla pe trotuar,au spart si trotuarul ca sa lateasca soseaua,(pietonii abia mai au pe unde trece,ce sa mai zic de carucioare...),ca sa treci pe partea cealalta a strazii trebuie sa treci pe un kk de pod de lemn care s-a rupt pana acum de vreo 4 ori(de doua ori a venit salvarea si a dus oamenii cazuti la spital ,unul s-a lovit chiar f f f rau la spate).cand sunt singura,de nevoie,ma incumet sa trec pe podul ala de lemn,sa ma duc naibii unde am treaba,dar cu bb mi-e frica.sunt asa suparata,nu stiu cat o sa tina mizeria asta,si nu mai am pe unde sa ies cu bb...pe partea mea au spart trotuarul si nu se mai poate trece,pe partea cealalta a strazii nu pot ajunge (dar vor sparge si acolo trotuarul in curand oricum...)
dupoa toate fazele astea primaria si firma de constructii nu s-au gandit sa faca nimic,sa amplaseze un pod solid de metal cum am vazut la alte lucrari de genul asta,nimic.au pus scandurile alea care abia se tin si numara victimele...
continua sa tot sparga haotic,daca esti cu masina e groaznic,abia mai ai loc sa treci pe sosea,intre noroaiele lor si masinile parcate ................groaznic!!!

na ca mi-am zis si of-ul cu daramaturile si sapaturile!

si acum sa urez si eu un LA MULTI ANI tuturor copiilor!!!

ma doare sufletul cand aud de copii maltratati,eu as steriliza toate nesimtitele care fac copii pt alocatie ,toate handicapatele si idioatele alienate mintal care raman bortoase!!!!!!!! iar statul nu face nimic impotriva parintilor,doar ii decade din drepturi...PUSCARIE nu exista?????intr-o tara normala faci puscarie si daca maltratezi un animal,daramite un copil,la noi cucu...mentalitate de popor de agricultori bananieri!imi aduc aminte de niste faze horror de acum cativa ani,cu nu vecin care a omorat cu bestialitate si cu o usurinta inspaimantatoare un caine ,si ma gandeam ca ,intr-o anumita conjunctura,la fel de usor ar ridica toporul sa dea si intr-un om.ma intreb cine e mai periculos pt societate:cainele ala amarat sau bestia aia de om????dar cand chinui un copil...ce sa mai zic...poate o sa iesim si noi la suprafata odata si odata,ca prea suntem inapoiati!

nadiutaimi pare rau de faza cu cetatenia
tu de unde ziceai ca esti,moldova sau ucraina?socrul meu e nascut in ucraina,mama lui e rusoaica dar pe acolo a apucat-o sorocul ,era la sora ei.si sotul meu si-a petrecut multe vacante in ucraina,pe vremea copilariei.

mai m-a apucat o nostalgie si aproape ca imi venea sa si plang cand am vazut slide-ul ala despre copilaria generatiei X.eu sunt mai "recenta" ,din 85,dar 95% din ce scrie acolo am trait...chiar si revolutia,desi aveam 4 ani si jumatate,primele mele amintiri clare sunt de atunci (asta fiindca m-a marcat ,noi stam langa niste institute militare si la noi se tragea in draci,tin minte ca mama incerca sa faca bradul pe 24 seara si au inceput sa traga,a lasat totul asa si ne-a bagat in baie pe noi copii,ei nu stiu ce faceau...stiu ca tata ducea mancare soldatilor si era tot timpul la spital,ce momente).in fine,am fost
o generatie mai "sanatoasa",acum totul parca e mai superficial,sau asa vad eu.

aelitace sa iti urez?la cat mai multi cm pierduti?sau mai vrei sa pui carnita pe tine?

am mai dat si eu ceva jos,am 77 kg...se pare ca functioneste regimul asta+miscarica.

elifrumos carutul!.si noi folosim scaunelul polly,tot de-asta mi-a placut ca are 3 trepte la scaunel si o mai tin ziua langa mine la birou ,cand mai am de invatat

mirandolina felicitari pt ca nu esti borto!!!!
cum sa faci ma vasectomie omului ...haha,pai barbatii astia n-au curaj nici sa si smulga parul din nas

kateasa face si pitica noastra,oare o insemna ceva anume in limbajul lor de bebei????cred ca le si place sa se auda

sanatate bebeilor cu problemite,mai revin ca ma "striga" bb...

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

La multi ani tuturor stelutelor noastre (si tuturor copiilor in general), sa ne traiasca sanatosi si bucurosi! Si noi pe langa ei!
stelutele si mamicile!
Mai fetelor, aproape ca va invidiez un pic. Nu stiu de unde aveti voi atata timp de scris, ca eu sunt bagata in priza de dimineata pana seara. E drept ca nici nu am nici un ajutor, numa' sotzu' cand vine de la servici...
Si nu stiu daca v-am zis, dar eu pe langa minunata mea steluta Cristina Maria mai am un 'steloi' de 18 ani, care e cel putin la fel de rasfatat si vrea si el tot timpul una-alta. Acu' isi cauta masina, ca tocmai si-a luat permisul de conducere.
Hai pupici si sa aveti o zi buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Conchita si Riana doarme peste zi putin. Adica se trezeste pe la 8-9-10, dupa aia mai adoarme vrea 1-2 reprize scurte de somn de 15-20 min si dupa masa de pe la 14-15 doarme 2-3 ore, apoi seara de pe la 20.30-21.30 pana dimineata.

Mergi la inceput

Mcbeal, baiatul tau e ditamai barbatul deja:-)) in loc sa-l rasfeti in continuare, mai bine roaga-l sa te ajute, ca asa e frumos. nu e ok sa tragi tu cu toate de dimineata pana seara. sunt convinsa ca te-ar ajuta, nu?

te mirai ce timp au celelalte mamici, si nu esti singura care se mira, am mai citit si alte mesaje de acest gen, dar nu a raspuns nimeni pana acum. :-)) uite, raspund eu: pot sa iti spun ca am timp suficient pentru toate, desi nu avem absolut nici un ajutor, doar noi avem grija de bebe Sonia, plus ca eu lucrez si part time. pe net stau in timp ce alaptez si mai si scriu cate un mesaj asa, cu o mana, cand ma lasa Sonia.:-)) casa e curata, toate la locul lor, rufele si vasele sunt spalate - cand doarme ea le fac, plus ca impart treburile casei cu sotul. am timp sa mai si citesc o carte, sa mai impletesc un botosel, sa mai vb cu prietenele la telefon, sa mai fac un shopping, sa ies tai-tai cu fetita, etc. cu o buna organizare si cu intelegere intre soti gasim timp pentru orice, nu? a mai fost o discutie pe tema asta pe forumul mare si acolo imi venise mie randul sa ma mir de ce ia menajul 24 de ore pe zi la unele femei. :-)))

Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Alinus, multumesc pentru raspuns, o fi normal cat dorm copilasii nostri totusi? la carte scrie 17 ore...Sonia nu doarme atata in nici un caz! e bine de tine totusi ca Riana se trezeste dimineata mai tarzior, a mea da trezirea la 6, dupa ce abia am pus si io capul pe perna, ca se trezeste de 3 ori noaptea sa manance. :-))

Alaptatul Help-Line

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna,

LA multi ani de 1 iunie pt toti piticii!!!!!!!!!!

Fetele, m-ati dat gata cat ati scris, nu stiu in ce masura pot tine pasul cu voi!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Mcbeal, am citit bine???? Ai un baiat de 18 ani??? Al tau al tau? Si acuma una mica? Maaaaaamaa ce curajoasa!

Conchita, si mie imi mai ramane timp desi zilele par destul de nebunesti in final. Cat despre somn, Matei a dormit ieri adunat 2 ore, acum deja doarme de doua ore neintors. Cred ca si vremea are de-a face ... . In legatura cu de ce le ia unor femei 24 de ore treaba ... sunt multe raspunsuri. Bravo tie ca reusesti, eu am zile cand ma misc ca melcul, zile cand lui Matei ii trebuie atentie non stop, cand sotul nu ma ajuta si atunci ma misc incet, zile in care sunt ca tornada si toate sunt la locul lor intr-un minut. Cred ca depinde si de casa, de cantitatea de treaba, de stil si familie si de multe altele.

Mai, eu nu stiu cum se trec mesajele de la un capitol la altul da in capitolul trecut la pagina 21 a scris tonylexa un mesaj de mi s-a zbarlit parul pe mine. Poate reuseste cineva sa il copieze aici.

Gabi, te inteleg, si la noi prin cartier aceeasi nenorocire. Au scos liniile de tramvai pe bd 1 decembrie si cica dureaza un an. Io stau nitel mai departe dar ca sa merg la mama e o intreaga aventura, pe jos sau cu masina. Si sta la 10 min de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

LA MULTI ANI COPIILOR NOSTRII! SA CREASCA MARI SI SANATOSI SI CUMINTI!
Shine si mie imi sare tzandara din orice. ma ratzoiesc la mama, la soacra si le inchid gura. ma seaca sa imi tot dea sfaturi cand eu stiu exact ce e de facut. eeeeeee!

monu sanatate multa!

marybell sper ca azi sa fiti mai bine si sa va iasa dintisorii aia odata!
a, si al meu are caputzul pe dreapta un pic cam aplatizt. sper sa nu ramana asa. eu il pun pe partea stanga cand doarme, pt ca atunci cand e treaz e si-l tot suceste pe dreapta.

mirandolina ma bucur ca a iesit asa cum ai vrut!...si merci pt cadou

aelita vezi si tu partea buna a lucrurilor: rochia putea fi stramta si era mai nasol

kateryna ce gurita duuulce!

nadiutapm ce papusica scumpa! va pup

conchita ai dreptate cu menajul! si eu la fel fac. apropo de inrebarea cat doarme. il trezesc pe al 6:30-7 sa pape, adoarme pe la un maxim 8:30 si se mai trezeste in jur de 10. pe urma ma fura pe afara cate juma de ora, o ora, si pe urma dupa amiaza cate 1-2 ore sau maxim 2 jumate. iar seara adoarme pe la un 22-23 pana dimineatza cand ti-am zis ca il trezesc eu...ca asa-s io, nebuna!

fetele, al meu suuuge la degete de ma dispera. la voi la fel?

punem si noi un poze www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070527&ctime=125255" target="_blank">AICI
si filmulet www.dropshots.com/day.php?userid=275734&cdate=20070531&ctime=174149" target="_blank">aici

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput