Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

mirandolina asa este nu prea am somn, desi obosita ma simt, fiindca azi nu a fost o zi prea buna pentru Erik si am obosit

roxana ai dreptate e cam devreme, dar al meu daca il las mult pe spate plange si atunci trebuie sa il ridic. vrea el sa vada tot ce se intampla in jurul lui.

fetelor acum va pup
noapte buna, mai vorbim si maine

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Nadiuta ti-am vazut printesa, mititica...Tare frumusica e, lasa ca o sa fie sanatoasa si frumoasa!

Si cu cetatenia, te inteleg foarte bine...Eu sunt in aceeasi situatie, au schimbat legile in 2007 asa ca nu mai putem fi cetateni anul asta cum ar fi trebuit ci in 2012. Si de platit taxe suntem buni...Succes! Insista si o sa invingi toate relele...

La multi ani! de 1 iunie!

Aelita sa aveti o petrecere frumoasa!

Mai vb maine, mai am de invatat

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Buna dimineata fetelor!
Eu de abia acuma am reusit sa intru...si bineinteles ca n-am somn...
La multe lunite sarbatoritilor de ieri si de azi.

Si sa ne traiasca comorile de 1 IUNIE

Eli de ce nu vrei sa pui pozele cu Andrei dezbracat pe public? Nu de alta dar eu am pus cu Riana si vreau sa stiu si eu daca ii ceva bai. Asa, si inca o chestie, si Riana are capul tocit intr-o parte, adica pe partea dreapta. Acuma am intors-o invers in patut, ca doar trebuie sa stea cu fata la ma-sa. Mi-a spus pediatra sa merg la control dupa 2 saptamani.
Acuma am citit si vad ca si Rali ti-a spus acelasi lucru.
Kateryna e un scump Anelin, m-am uitat pe filmulet. Sa va traiasca!
Aelita spor la pregatarile de botez!
Nadiuta e atre dragalasa Lidiuta ta. Sa dea Domnu sa se faca cat mai repede piciorusele. Saracutza de ea!
Lili nu am reusit sa vad filmuletul...
Liuda foarte bine faci cu diversificarea la fetita. E mai bine asa, decat toata ziua "vai aia nu e voie numai dupa x luni", "vai aia nu e voie ca provoaca alergii" si uite asa innebunesti incet si sigur... nu de alta da eu asa fac si toata lumea sare in capul meu ca citesc prostii pe internet. Si dupa ce am stat ore in sir si-am studiat despre diversificare, am ajuns la concluzia ca toate se cam bat in cap si o sa o las mai moale.

Noi am trecut cu bine de vaccin, fara febra, doar s-a inrosit un pic locul, dar pun comprese reci. Pama caum sunt multumita de vaccin, sa vedem la 6 luni... pe multe mame le-am auzit ca se plangeau de vaccinul de 6 luni. Oare e adevarat, e mai nasol fata de celelalte?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

LA MULTI ANI DE 1 IUNIE!
www.woow.ro/prezentare/Copilaria_generatiei_X.htm" target="_blank">CADOUL MEU PENTRU VOI

(l-am primit de la Marybell, il dau si eu mai departe )

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

mirandolina,nu sunt in tara.merci mult,esti o scumpa! de-aia nu am unde sa fac,pt ca dac eram acasa gaseam eu o vecina,ceva..
daconst,haha auzi la ea,i-ar placea sa ramana fara rochie in prag de botez !!!!
bai,cand am cumparat-.o abia am inchis fermoarul,si acum ar trebui intrat cam 3 cm.pe putin! adica SE VEDE ca e larga.
trezirile alea toata noaptea,sa suga !
si ziua singura acasa nu mananca mai nimic,de lene si de ne-chef .nu imi palce sa mananc singura.
abia astept sa creasca mandra sa manacam amandoua.
nadiuta
,suuces cu actele !!!!!
alinus25
,merci.

ha?? e unu iunieee?

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alinus25 spune:

Mirandolina foarte tare si foarte adevarat! Ma apuca nostalgia... Era ceva asemanator si pe forumul DC, am citit cred ca anul trecut.

Multumim

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetelor, eu sunt in criza apriga de timp, asa ca am sa fiu telegrafica. Am citit tot, dar timp ioc de reply; lilimicule, nu fi naspa, eu ti-am vazut pozele, ce amintiri am io in parcul ala... cred ca ala e... Iar ailalta da eroare si la mine, ca si la restul fetelor.

Noi am facut azi vaccin, gupil linistit, cuminte, ca de obicei, nu febra, nu chiraiala, pana acum. La vaccin a stat cuminte, ba a si ras la asistenta, deci gupil cuminte. Poate cum vaccinu' mi-a stricat-o, vaccinu' sa mi-o repare, sa-i revina pofta de haleala. Doctorita a zis ca are gingia tareeee si ca dintii sunt in plina eruptie. Ne distram.

Helenutza, ce-ai cu diversificarea la chinezi? Ce-ti veni? Aia fac diversificare feng-shui!

Bai terminati cu tragediile, mama masii de treaba, ma apuca toate alea cand citesc, furie, depresie, neputinta, exasperare... bietul copilas... eu ma chinui s-o infund pe imbuibata mea si amaratul ala poate ar fi mancat dar javrele alea de oameni nu-i dadeau... mor... MOR, pe bune, cand aud de din astea! La faze din astea imi vine sa ma duc sa-i iau eu la mine pe astia amaratii, dar pastele masii n-am atatea parale si n-as rezolva mare lucru, salvezi unul, mor inca sute... imi vine sa tip.

rali, aici sunt, numa' ca nu am timp!!!

monu, sanatate!

mirandolina, dupa cum stii desigur, dar trebe sa repet si eu, un pahar cu apa e cea mai buna metoda contraceptiva. In loc de utza sau tinut strans intre genunchi. Bine ca ai scapat de o spaima

kate, ce te mai bârâie iepuricul tau!

nadiuta, ce face Lidiuta? Ma refer la operatie, desigur, ca restul am vazut Despre ce cetatenie vorbesti tu, ca am impresia ca mi-a scapat faza...

marybell, nu ma invatza si pe mine sa cant la chitara? Stii ca am 3 sau 4 in casa si ma uit la ele...

anis, nu-i a buna cu febrele astea la voi, pe bune... sau iei tu temperatura la gupii prea des... cica mai fluctueaza... desi, 39...

ralu, io nush daca simt ca-s mama, dar ma simt de parca mi-am facut o surioara sau ceva de genul asta... ciudat rau de tot!

am zis ca scriu pe fuga si tot mult am scris. cica trebuia sa dorm la ora asta... hm...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Aelita succes cu botezul. Sa iasa asa cum va doriti voi! Referitor la rochie, sincer, mi-ar place si mie sa descopar asa ceva dar... cred ca mai am de asteptat!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Neata fetelor. Eu m-am trezit la 4 jumate cu o mega durere de cap ... nu mi-a trecut nici acum. Am luat un antinevralgic, si bag o cafea, poate, poate. Nici sa tin ochii deschisi nu imi vine ... . Ce o mai fi si asta.

Nu pot scrie prea mult ca ma doare si cand ma uit in ecran dar vroiam sa iti spun Nadia sa iti traiasca fetita si sa fii puternica. Si mie mi-au dat lacrimile ... sincer ... ma simt ca un kk cu toate alea de care ma plang io. N-AM NICI O PROBLEMA!!!
Cu cetatenia ce sa iti spun, exact cum ai zis, tara de kko
Monu, Anis, sanatate multa bebelusilor.

Sa va traiasca toti copilasii. Nici mie nu imi vine sa cred ca sunt mamica!!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

Neata fetele.
La multi ani tuturor picilor! Sa ne traiasca!
LA multe lunite sarbatoririlor de azi.

Nadiuta, v-am vazut pozele. Ai o printesa dulceee. Sper sa scapati repede de ghipsul ala si asa cum au zis fetele, e mai bine ca trageti greul acum cand e mica si nu stie, decat mai incolo.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput