Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

nadia hai ca eu astept pozele cu Lidia ca nu am somn, sau nu le pui acum? le pui maine?
hai ca abia astept sa o vad

Marybell si Erik (23 dec 2006)
poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Eli, merci muuuult de info! Cred ca ai dreptate! Gata, skimbam zuzi.

Marybell, multumesc pentru gindurile frumoase si tuturor fetelor care au fost alaturi de mine in incercarea asta

Si... stiam ca Aelita e pe alte meleaguri, dar am neuronu zbenguit de Maya, care e in puseu de crestere si tocmai m-a supt vreo ora Nu-mi era dor de asta... Mi se facuse o foame si un somn... Dar m-am trezit cind am vazut ca e Hayssam in exclusivitate la Antena 3 si am ciulit urekile: www.antena3.ro/Omar-Hayssam---primul-interviu-dupa-fuga-din-Romania_jst_33398_ext.html" target="_blank">Ia uitati aici (off topic )

Nadiutza, Auzi la ea, pentru cit timp

Noapte buna!

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Nadiuta,sa stii ca ai dreptate,prea o fac multi bb-i.Nici eu nu mai stiam ce e aia sa te trezesti noaptea si aseara m-a capiat.Tu ce-i faci?Al meu haleste si apoi adoarme la loc,dar pina atunci fac pe chelnerul(vorba Messei) ca urla ca disperatul.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Mirandolina,bine ca mi-ai spus sa ma uit pe Antena 3,ca ratam interviul.
M-am bucurat si eu pentru tine ca nu esti gravi,desi stiam,adica simteam ca nu esti.

Si eu mai stau pe sarma sa astept pozele de la Nadiuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

asa ma joc eu
a-si manca daca mi-ar da
ma cheama Gugugta
asa stau eu si ma joc cu oritoringul

si mai sunt o gramada dar nu vreu sa va plictisesc
hai va pup si fug la culcare

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Nadiuta,o pup pe Lidiuta ca tare mai seamana cu Lucas.

Draga de ea,bine ca nu realizeaza ce e cu ghipsul si se obisnuieste si asa.Bine ca nu plinge si e ok altfel.
Sa dea DD sa scapati cit mai repede de ghips si sa fiti sanatoase.

Mergi la inceput

dana o fi de la caldura, la voi cum e vremea acolo? sau pur si simplu sunt nelinistiti din cauza dintisorilor, mamaaaaaa ce mi-a mai plans si mie azi.
am vazut cadoul ptr Lucas, o sa ii placa cu siguranta. si noi i-am luat acum vreo 2 ani ceva de genul asta, insa nu chiar asa complexa finutzei noastre care la momentul respectiv facea 1 an. si vreau sa spun ca si acum de cate ori ma duc la ei in vizita scoate orga aia de jucarie si incepe sa-i cante lui nasa ii place foarte mult si mi-a spus maicasa ca din toate jucariile o prefera pe asta. cica le canta si papusilor, le face spectacol zice ea.

si iata ce i-am luat noi www.jucarila.ro/chitara-rock-electronica-p,242.html" target="_blank">cadou lui Erik asa ca pentru primul lui 1 Iunie, si ca sa vezi ca oarecum am fost gand la gand
o sa il invete tacsu sa cante la chitara fiindca el stie...

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

nadia iarta-ma nu trebuie sa iti mai fac si eu sufletul sa planga, dar crede-ma ca mi-au dat lacrimile fara sa vreau cand am vazut-o pe Lidiutza cu ghipsul pe picioruse...
Doamne, sper sa treaca cat mai repede si sa scape de ghips sa poata si ea sa dea din picioruse, micutza de ea.
vorba danei bine ca e mica acum totusi, si nu realizeaza ce i se intampla.
va pupam dulce si multa sanatate, e o frumusica foc, dragutza de ea, si parca are dreptate dana are cam acelasi tip de "chip" rotund si cu ochii mari nuantati puternic ca si Lucas.

poze bb
varsta lui Erik

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Daconst

Mirandolina,bine ca mi-ai spus sa ma uit pe Antena 3,ca ratam interviul.
M-am bucurat si eu pentru tine ca nu esti gravi,desi stiam,adica simteam ca nu esti.

Mergi la inceput

Ce cheliutza simpatica, Lidiutza , exact ca Maya mea
Au dreptate fetele, mai bine scapati acum de belele si micutza nici n-o sa-si mai aduca aminte

Mergi la inceput