Stelute de ianuarie-februarie 2007 (29)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Aelita, Iti dau un nr de telefon al unei croitorese? Poate rezolvi miine...

Rali, ma mai gindesc cu vasectomia

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am venit de afara, abia ne-am adapostit in mai multe randuri de ploaie. Am vazut si un scurt circuit la o librarie, si am vrut sa sun la pompieri, normal. Sotul si un prieten "Nuuuu, cauta o prietena la Baia Mare, sa o sune pe cumnata ei, angajata la librarie..." Doamne, ce au barbatii astia in cap?! Am sunat de capul meu la pompieri si prima a venit ambulanta, apoi politia si la 10 min de la apel nu sosise inca pompierii (astia vin de la Neptun). A inceput ploaia iar si am plecat acasa, sper sa se fi rezolvat.

Am vazut ca sunt probleme cu slide-ul, o sa revin cu rectificari. Acum merg sa fac baie la pitic si dupa, sunt a voastra.

La multi ani sarbatoritilor zilei!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MA dispera Iarina cu dintii. I-au iesit 2 , dar cred ca mai sparge ceva, e incordata toata musca orice, roade, ma scoala de 6 ori pe noapte...nu mai rezist. Si colac peste pupaza , Ingrid mi-a facut azi din senin 39.4, habar n-am de la ce.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070531&ctime=082632" target="_blank"> Asa imi place mie sa fac si fac asa toata ziua. De vazut cu sunet
www.dropshots.com/day.php?userid=239028&cdate=20070531&ctime=195425" target="_blank">Cadoul meu de 1 iunie de la mami si tati

Lili si restul fetelor sa stiti ca si eu v-am vazut pozele, dar sincer nu am avut cand sa scriu. Aveti niste copii superbi.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Mistooo cadoul, Katy Vreau si eu un cort de Ziua Copilului, imi iei?

In alta ordine de idei, Maya ISI SUGE DESHTU' bine de tot. L-am inlocuit cu zuzi la un moment dat, dar ii facea refluxul si mai reflux si am renuntat. Maya si-a adus aminte de deget si acu il suge cu nesat inainte de fiecare masa... I-am bagat in seara asta din nou zuzi si i-a lasat NISTE SEMNE de nu se poate pe fatza. Ce sa fac?

Va pupez.

PS. Zuzi = suzeta

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Kate,...fata, ce-am ras de una singura....e mortal , fata!

Anis, sanatate multa!

Monu, sanatate , tin pumnii..

sa va zic o faza..l-am gasit azi de doua ori in patut intors pe dreapta, cu mana si piciorul stang peste marginea patutului, calare..gata de escaladat!!nu mi-a venit sa cred, l-am mai pus o data pe spate, la fel, se intoarce si nu se lasa pana nu incaleca peretele patutului
asa ca am dat jos nivelul patului, chit ca ne cocosam noi, stam mai linistiti ca nu ma trezesc cu el pe jos de la inaltimea aia

fete, noapte buna

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Mira, ai suzi de 3-6 luni?ca daca nu, inseamna ca cea pe care o are i-a ramas mica, sa zic asa, are bumbul prea mic, traaage de el in gurita si de asat ii lasa semne..ma gandesc si eu..asa facea si al meu, i-am schimbat suzi cu urmatoarele ca marime..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
taina botezului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

rali imi pare tare rau ca mi-a scapat postarea ta in care spuneai de capusorul bebelushului. pana la urma vorba ta... bine ca se vor face rotunjoare si capetele bebeilor nostri care acum sunt putin diforme

mirandolina bine ca pana la urma nu ai ramas gravida, sa de-a Dzeu sa fie atunci cand vrei tu, exact
btw: aelita nu e in Ro, locuieste pe alte meleaguri

anis imi pare rau ca Ingrid e din nou cu temperatura, sper din suflet sa nu fie ceva rau. ii doresc sanatate lui Ingrid, iar Iarinei sa suporte mai usor durerile cauzate de eruptia dintisorilor.
esti in Bucuresti sau la Breaza? vroiam sa te sun maine poate ne vedeam in parc dar daca nu se simte bine Ingrid o lasam pe altadata

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadiutapm spune:

n'seara,
ce faceti?hmmm vad ca Mirandolina a scapat oare pt cat timp???
Lili, mami am vazut si eu pozicile si sunt fte frumoase si vrei sa mai slabeste ce? osele? eu zic ca arati fte bine
Shine, esti mortala cu lingurita,
Monu, sanatate maxima pt toate trei
Daconst, o fi ceva in aer de se trezesc bebicii din 2in 2 ore, Lidia nu s-a trezit niciodata de 3 ori pe noapte asa ca zi noapte a reusit si m-a cheaunit, iar toata ziua a dormit cate o juma; de ora la interval de 4-5 ore, eu carpita de somn bineinteles, asta e, eu pana acum nu prea a stiut ca am copil noaptea.
Cata, felicitari pt carut, sa-l plimbati cu placere pe Matei,
Eli, da tu esti frumoasa rau, sper sa nu te deochi, mi-a placut poza in care dansai cu sotul se vede de la o posta ca stiti ce faceti cu pasii aia de dans,
Lore, scump foc Ronisoru nostru pe amandoi.

incerc sa va pun poze sa vedeti cum sta Lidia,

pupam mamicile si pe cei mai dragi bebici
Nadia de Lidiuta
o nastere cu miros de cafea 08.02.2007
varsta Lidiuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

A adormit si gupilu meu si am timp sa ma dau putin pe net.

Katy,hihihi,exact asa face si al meu si aveam de gind sa-l filmez,dar mi-ai luat-o inainte.Mai nou al meu isi mesteca buza de jos.E asa shod.

Anis,oare de ce se scoala asa des noaptea ca si al meu face la fel?Si are tot 2 dinti deja?El se calmeaza dupa ce haleste ceva.Febra la noi a fost de la rosu in git,sper sa scapati cu bine si voi.

Aelita,slabanoago.Auzi la ea ca-i e larga rochia.Of,ce as vrea sa patesc si eu faze dinastea.Spor la pregatiri si sa va iasa totul cum va doriti!

Eli,foarte frumos caruciorul,sa-l stapaniti sanatosi.Vroiam sa te intreb daca Andrei se intoarce de pe o parte pe alta?Ca el e mai greut ca Lucas si eram curioasa.

I-am luat si noi cadou la bb pentru maine,asa ceva:www.yatego.com/an-shop/p,44435f27a4677,443e5b368c7d70_0,fisher-price-tanzspass-musikcenter-c6326" target="_blank">centru muzical
El deja cinta la orga lui tati si asta mi-a dat ideea sa-i iau o miniorchestra.
Imi dau seama ca-mi va face nervii creti,dar sufera mama ca sa ajunga baiatul muzician.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput